- Konu Sahibi elmacikkemikleri
adet günü göğüs ağrısı çeken var mı normalde kızlar
Canım benim adete 1 gün kala geçiyor göğüs agrım degisiyordur kişiden kişiye bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet günü göğüs ağrısı çeken var mı normalde kızlar
anladım canım teşekkür ederim. ya ben de oldum olucam. sadece yuzumde isilik gibi sacma sapan seyler çıkmaya başladı 5-6 gündür ilk defa görüyorum. bu saçma ama keşke belirti olsa da sevinsem. yüzüm çok berraktır normalde sadece bata 5 gun kala sivilce çıkardı cenemde o kadar.Canım benim adete 1 gün kala geçiyor göğüs agrım degisiyordur kişiden kişiye bence
canım o şeker ilacı sanırım. dahiliyeci mi yazdi kadın dogumcu mu? insülin direncın mi vardı bir de?Insallah cnm bende pkoyum buarada ben inofolicde kullandim hamile kalmama etkisi oldu diye dusunuyorum pkolular icin arastir eger cabuk olmazsa tabi olursa super olur tabi![]()
Cnm adetin gectimiKızlar selam bende bekliyorum bugün test yaptım hayalet bir çizgi gördüm gibi ama emin olamiyorum ara ara adet olgudanmışım gibi sancılarım oluyor
Pko icin dedi inofolic verdi cnm ilk kullandigim ayda hamile kaldim sadece 4 paket kullandim ben hepsini kullanmadimc
canım o şeker ilacı sanırım. dahiliyeci mi yazdi kadın dogumcu mu? insülin direncın mi vardı bir de?
Insallah hemen yaz sonucunu .gecıktımı senınkıdeben de yarin test yapicam bakalim nasip insalah hamileyizdir
Normal canım hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı bi şekilde ilerler. Kaç günde bir adet oluyodun? Kaç gün gecikti adetinKızlar merhaba. En son 19 şubatta adet olmuştum. Bugün testte iki çizgiyi görünce hemen gidip kan tahlili verdim. Hcg 533 çıktı. Bu değerin bu kadar yüksek çıkması normal mi?
Normalde en son adetimden iki gün önce yada iki gün sonra olurdum. En son 19 şubatta adet oldum. 17 mart yada 21 martta olmam gerekiyordu diye düşünürsem 6-7 gün geciktiNormal canım hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı bi şekilde ilerler. Kaç günde bir adet oluyodun? Kaç gün gecikti adetin
Bence gayet normal canım baya geçmiş çünkü günün hayırlı olsun tekrardan sağlıkla kucağına al inşallahNormalde en son adetimden iki gün önce yada iki gün sonra olurdum. En son 19 şubatta adet oldum. 17 mart yada 21 martta olmam gerekiyordu diye düşünürsem 6-7 gün gecikti
Amin canım inşallahBence gayet normal canım baya geçmiş çünkü günün hayırlı olsun tekrardan sağlıkla kucağına al inşallah
Hayrlı olsun canımmNormalde en son adetimden iki gün önce yada iki gün sonra olurdum. En son 19 şubatta adet oldum. 17 mart yada 21 martta olmam gerekiyordu diye düşünürsem 6-7 gün gecikti
Bugün adet olmam gerekiyor normalde. bakalim . aksami bekliyimInsallah hemen yaz sonucunu .gecıktımı senınkıde
Ben test yaptım ve ngatifıyıyce canm skldı ya offf 5 gun gectı ya stres olmamk elde degılBugün adet olmam gerekiyor normalde. bakalim . aksami bekliyim
Ben test yaptım ve ngatifıyıyce canm skldı ya offf 5 gun gectı ya stres olmamk elde degıl
Canim ben sana belirtilerimi yazayim adete 1 hafta kala surekli ayaga kalktigimda gozum karariyordu tansiyonum düşüyo gibi adet gunum geldi feci bi agri basladi adet agrisi bu 4 gun surdü beyaz ayni losyona benzer biakinti vardi ve aşiri derece usumeye basladim elim agayim buz gibi donuyordu goguslerimde aci yok ama dolgunluk sezdim ama bunlara ragmen supelenmedim 4 gunun sonunda hala olmayinca bitest yapaym dedim ve coksasirdimkızlar benim cok kasıklarım agrıyo adet olcakmışım gibi kac gündür. adetim daha ayın 5inde. ve ben zaten pkoyum. kistlerim mi agritır ki.ya da bebek mi tutuyo![]()
Canım normalde 31 mart, adetim düzensiz hep atıyor 5 gün ama ben bu ay erken yumurtladigimi düşünüyorum yumurtlamadan 14 gün sonra da hastalanıyorum zaten dün 14. Gündü ama benim yumurtlamadan beri göğüs ağrılarım çok var 2 gündür de adet olcakmışım gibi sancılarım gelip gelip gidiyor çok karısigim adet olmaya yakın akintim artıyordu şimdi o akıntılarımda var yani yoksa hastalanayim bir an önce bu beklemeleri sevmiyorumCnm adetin gectimi