• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon için sıcaklık ölçümü?

Yaaa hayırlı olsunnn canıım sağlıkla kavuş bebeğine inşallah😍 darısı bizim başımıza☘️ hiç belirtim falan yok diyordun gerçekten hiçbir belirti vermedi mi 🫣
Gerçekten vermedi. Ta ki regl günüm gelene kadar. Regl günü ishal oldum. Bugün de karın ağrından duramıyorum. Ağlıyorum resmen

Gerçekten vermedi. Ta ki regl günüm gelene kadar. Regl günü ishal oldum. Bugün de karın ağrından duramıyorum. Ağlıyorum resmen
Göğüs uçlarında hassasiyet var mıydı canım herkeste oluyormuşta benim de reglim uygulamaya göre 4 gün geçti yumurtlamaya göre bugün regl olmam gerekiyor bekliyorum ama bende göğüs hassasiyeti falan yok regl olurum diye düşünüyorum bugün

Göğüs uçlarında hassasiyet var mıydı canım herkeste oluyormuşta benim de reglim uygulamaya göre 4 gün geçti yumurtlamaya göre bugün regl olmam gerekiyor bekliyorum ama bende göğüs hassasiyeti falan yok regl olurum diye düşünüyorum bugün
Yoktu canım

Naptın canım tekrar test yaptın mı
Yaptım canım bu sefer daha belirgin ikinci çizgi çıktı benim galiba bu ay kimyasal oldu test aynı test ilk yaptığımda ip gibi incecik çıkmıştı kapağını açıp baktığımda görünüyordu regl olunca yaptım 2 3 saniye içerisinde c çizgisi belirdikten hemen sonra silik çizgi çıktı

Back
X