• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart Ayında Gebelik Bekleyenler Diyelim O Hâlde...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde o tarihlerde canim da daha erken sanki
6 martta doktora gittim, geçen ay adetim 10 gün geçikmişti. Biri büyük biri daha küçük iki yumurta var dedi ve söylediği tüm günleri değerlendirdik. 11 martta gittiğimde bir yumurta çatlamıştı, diğer yumurta içinde iki günde bir beraber olun dedi, dediği gibi yaptık ama bu ayda sanırım, tabi adet gününe kadar beklicem hayırlısı

Kızlar ben şimdi bugün de ovu testi yaptım ..silik çizgi var ...yumurtlama geçince de mi böyle silik çizgi oluyo?

Yok canım erken yumurtlamışım zaten bu ay doktora gitmiştim geçen ay 10 gün adetim geciktiği için. 6 mart-10 mart arası çatlamış yumurta ultrasona göre
Hayırlısı canım ya erken gebelik testinin 6 gün öncesine kadar doğru sonuç verdiğini biliyorum. İnşallah doğru sonuç değildir.

Kızlar ben şimdi bugün de ovu testi yaptım ..silik çizgi var ...yumurtlama geçince de mi böyle silik çizgi oluyo?
Ovülasyon testi lh hormonun ölçer. Lh hormonu her zaman var. Yumurtlama var demek için iki çizgi de koyu olması lazım ya da t çizgisi c çizgisinden daha koyu olması lazm. Yani silik çıkması normal. Ben de bugün yaptım adetime bir hafta kaldı ama hâlâ silik çizgi var

6 martta doktora gittim, geçen ay adetim 10 gün geçikmişti. Biri büyük biri daha küçük iki yumurta var dedi ve söylediği tüm günleri değerlendirdik. 11 martta gittiğimde bir yumurta çatlamıştı, diğer yumurta içinde iki günde bir beraber olun dedi, dediği gibi yaptık ama bu ayda sanırım, tabi adet gününe kadar beklicem hayırlısı
Insallah olmustur kuzum erken daha 😊

Benim köyü çift çizgi 14 ve 15 martta ve sonra geçti .yumurtladim yani ama bugün 18 i hala silik çizgi var...ama diğer zamanlar hiç çift çizgi bile cikmiyoduki

Ovülasyon testi lh hormonun ölçer. Lh hormonu her zaman var. Yumurtlama var demek için iki çizgi de koyu olması lazım ya da t çizgisi c çizgisinden daha koyu olması lazm. Yani silik çıkması normal. Ben de bugün yaptım adetime bir hafta kaldı ama hâlâ silik çizgi var
Senin adet ne zaman cnm?

Benim köyü çift çizgi 14 ve 15 martta ve sonra geçti .yumurtladim yani ama bugün 18 i hala silik çizgi var...ama diğer zamanlar hiç çift çizgi bile cikmiyoduki
Canım test yaptığın saatler ve o günkü tükettiğin sıvı miktarı sonucu etkiler. Benim araştırmalarıma göre silik çizgi çıkması normal. Çünkü dediğim gibi lh hormonunu her zaman vücudumuz salgılıyor. İstersen YouTube tan izle

Benim de 30 u gibi cnm. ..öf bilmiyom ne olacak.beim çok ağrıyor .ama çok erken değil mi daha 1 hafta var
Canım kendinde hiç belirti arama. İnanki psikolojik olarak belirti yaşıyorsun. Sadece oyalanmaya çalış zaman öldür. Film izle kitap oku.... Vücudunu dinlersen hem zaman geçmez hem de sıkıntıdan günün geçer gebelik zannedersin olmazsa daha çok üzülürsün 2 yıldır ben bunları yaşıyorum :KK43::KK61:

Canım kendinde hiç belirti arama. İnanki psikolojik olarak belirti yaşıyorsun. Sadece oyalanmaya çalış zaman öldür. Film izle kitap oku.... Vücudunu dinlersen hem zaman geçmez hem de sıkıntıdan günün geçer gebelik zannedersin olmazsa daha çok üzülürsün 2 yıldır ben bunları yaşıyorum :KK43::KK61:

ah ah ....keşke yapabilsem. Benim de 2.5 yıl oldu ..İlk aşılama m tutmuştu ama hüsran :KK43:

ya sari akinti enfeksiyondan mi acaba? az once wc den sonra peçeteye sildiğimde cok fazla miktarda acikysari sümüksü akintim geldi. korkuttu açıkçası.

Back
X