- 22 Şubat 2020
- 105
- 141
- 33
- 27
Insallah canm bende ovulasyon testi yapacam adet olayim daSelam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım
Daha bugun degil ama bugunu de degerlendir benceKızlar testler ne diyor ? Eki Görüntüle 2594975
Bide amşam yapıcam test 10 gibiDaha bugun degil ama bugunu de degerlendir bence
Eczanelerde arti med var ovulasyon testi o oneririmNetten mi alacaksın bende baktım bugün sitelere ama sipariş vermedim
Aynen bugun olur koyuluk var sivi alma cisini yapma 2 3 saatBide amşam yapıcam test 10 gibi
ÖYle yapıcam canım 7 den sonra kesicem. Ana geçen hafta cumartrsi de böyle koyuydu kafam karıştı 2.yumurtlamamısır diyeAynen bugun olur koyuluk var sivi alma cisini yapma 2 3 saat
Kaç tane oluyor içinde canım bide fiyatını biliyormusun?Eczanelerde arti med var ovulasyon testi o oneririm
5 tane 40 tl bir de mirateck var bak oda iyi ama su kucuk olanlar var ya pek net degil bendeKaç tane oluyor içinde canım bide fiyatını biliyormusun?
Insallah canm bende ovulasyon testi yapacam adet olayim da
Beennnn
Hoş geldiniz kızçelerBide amşam yapıcam test 10 gibi
Netten 30 tanesi 40 lira labaquik5 tane 40 tl bir de mirateck var bak oda iyi ama su kucuk olanlar var ya pek net degil bende
Hoşgeldin inşallah öyle olurBende buradayımBol bebişli bir ay olur inşallah
Iste ben onda netlik görmüyorum bilmiyorum belki bende boyledirNetten 30 tanesi 40 lira labaquik
Erkendir cnm çıkar inşallah sabırmerhaba benim adetime 4 gun var ben bugun dayanamayip test yaptim koskoca negatifsizce degisirmi sonuc eger degismezse benide mart ayina alin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?