• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz
bende öyle düşünüyorum şubatta yumurtlamamı takip edemedim genel olarak anlamıyorum o sıvı akıntı bende oluyor ayda iki üc sefer hangisinde oldugunu kestiremiyorum :) bir iki aydır hala bebek haberi alamadım
reglm gecikti ama dünden beri bagırsaklarım hızlı çalışıyor regl olcam gibi inş olmam :KK70:
Biz 9 aydır deniyoruz canım 9 aydır adetim gecikiyor her türlü hamilelik belirtisini yaşadım ama tık yok 😂 hamile olsam bu kadar belirti yaşamazdım 😀

Seninde eşinde mi var problem. Benm eşimde morfoloji sıfır. Sayı hız var falan iyi doktor morfoloji de önemsiz diyo. Sepebsiz yere olmuyo sizin diyo tüp bebek de tutmuyo. Bende de hiç-bir sorun yok şükür herşey çok güzel. Bende soğan suyu civan perçemi aslan pençesi maydanoz süt kürü çörek otu bal tarçın kürü hepsni yaptmm. Eşime de keçiboynuzu kürü bal polen propolis e vitamini ardmed proxed plus klomen nar varsa verdi doktorlar 2.5 yılda morfoloji bana msn demedi hep sıfır kaldi. Sayı ve hız sürekli arttı. Ameliyalk bi durum da yok eşimin. Öylece çaresiz dert gibi beklyrz. Sebebi hiçbirşeyi yok olsa keşke çözüm bulurduk ama yok
Bizim ikimizdede problem yok sperm testi rahım fılmı kan testlerı ultrason hersey normal.. Bekliyoruz bakalım.. İnşallah bizim de bekleyişimiz son bulur.. Allahım isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻

Biz

Biz 9 aydır deniyoruz canım 9 aydır adetim gecikiyor her türlü hamilelik belirtisini yaşadım ama tık yok 😂 hamile olsam bu kadar belirti yaşamazdım 😀
ben belirti yaşamadan 2 ay gecikti 1 hafta kadar doktora gittim hiç birşey yok dedi hormon testlerimde iyi ilaç bile vermedi

Pardon ya Şubat yazicaktim 🤦🏻‍♀️😅 16 Şubat ve 22 Şubat
BAk canım benimde böyle oldu
C0658B99-864B-4E57-BF82-6A1DF4E485A1.jpeg

Back