- 10 Şubat 2020
- 646
- 242
- 18
- 32
BenSelam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım
Aynı durumu yaşıyorum seninle 15 mart yumurtlama gördüm ve bugün yeniden gördümKızlar 16 Mart yumurtlamayi gördüm
22 Mart yani bugün yine yumurtlamayi gösteriyor test.
Aynı durumu yaşıyorum seninle 15 mart yumurtlama gördüm ve bugün yeniden gördüm
Biz 9 aydır deniyoruz canım 9 aydır adetim gecikiyor her türlü hamilelik belirtisini yaşadım ama tık yokbende öyle düşünüyorum şubatta yumurtlamamı takip edemedim genel olarak anlamıyorum o sıvı akıntı bende oluyor ayda iki üc sefer hangisinde oldugunu kestiremiyorum :) bir iki aydır hala bebek haberi alamadım
reglm gecikti ama dünden beri bagırsaklarım hızlı çalışıyor regl olcam gibi inş olmam
Bizim ikimizdede problem yok sperm testi rahım fılmı kan testlerı ultrason hersey normal.. Bekliyoruz bakalım.. İnşallah bizim de bekleyişimiz son bulur.. Allahım isteyen herkese nasip etsinSeninde eşinde mi var problem. Benm eşimde morfoloji sıfır. Sayı hız var falan iyi doktor morfoloji de önemsiz diyo. Sepebsiz yere olmuyo sizin diyo tüp bebek de tutmuyo. Bende de hiç-bir sorun yok şükür herşey çok güzel. Bende soğan suyu civan perçemi aslan pençesi maydanoz süt kürü çörek otu bal tarçın kürü hepsni yaptmm. Eşime de keçiboynuzu kürü bal polen propolis e vitamini ardmed proxed plus klomen nar varsa verdi doktorlar 2.5 yılda morfoloji bana msn demedi hep sıfır kaldi. Sayı ve hız sürekli arttı. Ameliyalk bi durum da yok eşimin. Öylece çaresiz dert gibi beklyrz. Sebebi hiçbirşeyi yok olsa keşke çözüm bulurduk ama yok
Canım 6 Mart olmam lazım adetim düzensiz olduğu için tam da emin değilim
Bi gebelik testi yapsanaCanım 6 Mart olmam lazım adetim düzensiz olduğu için tam da emin değilim
Bi gebelik testi yapsana
Hoşbuldumİnşallah cnm hoş geldin
Hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın canımDün Dr beta HCG de bakalım dedi 0.537 çıktı değerim
Yok, sebepsiz infertilite bizimkiherhangi bir rahatsızlığınız varmı peki
Hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın canım
en kısa sürede bebek haberi alırsın umarım :)Yok, sebepsiz infertilite bizimkiiki aşılama biri dış gebelik oldu , bir laporoskopi ve bir histereskopi geçmişim var çok zor ve yorucu süreçlerdi
ben belirti yaşamadan 2 ay gecikti 1 hafta kadar doktora gittim hiç birşey yok dedi hormon testlerimde iyi ilaç bile vermediBiz
Biz 9 aydır deniyoruz canım 9 aydır adetim gecikiyor her türlü hamilelik belirtisini yaşadım ama tık yokhamile olsam bu kadar belirti yaşamazdım
BAk canım benimde böyle olduPardon ya Şubat yazicaktim16 Şubat ve 22 Şubat
İnşallah hepimiz alırızen kısa sürede bebek haberi alırsın umarım :)
BAk canım benimde böyle oldu Eki Görüntüle 2594937
Buda bugün kiCanım yarın tekrar yap takip edelim bakalım
Buda bugün ki çıkanCanım yarın tekrar yap takip edelim bakalım
Canım yarın tekrar yap takip edelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?