- 10 Nisan 2019
- 215
- 199
- 103
Bende bugünlerde regl bekliyorumBende regl bekliyorum gelirse marta hazırlanacağım :)
Hoş geldin bu aradaBende regl bekliyorum gelirse marta hazırlanacağım :)
Benim gecikti ama test de yapmayacağım 1 hafta gecikme olana kadar :) kaç aydır deneme yapıyorsunuz benim daha cok yeniBende bugünlerde regl bekliyorumhakkımızda hayırlısı
İnşAllah canımBence şimdi yapma çıkmazsa moralin bozulur. Pazartesiyi bekle varsa o zmn çıkar inşallah ☺
Yaaa hadi inşallah çift çizgiyi görürsünBenim gecikti ama test de yapmayacağım 1 hafta gecikme olana kadar :) kaç aydır deneme yapıyorsunuz benim daha cok yeni
İnşallahh :)Yaaa hadi inşallah çift çizgiyi görürsün
İnşallah cnm hoş geldinHerkese merhabalar, ben de 26 aydır bebek istiyorum , ne yazık ki olmuyor . Her ay yeni umutlar ile bekliyorum. İnşallah martta hayalimize kavuşuruz
Hayırlısı olsunBenim reglime var ama bu ay pozitif beklentim yok hiç. Mart ayında ovulasyon testiyle denemeyi düşünüyorum hayirlisi bakalim.
bende öyle düşünüyorum şubatta yumurtlamamı takip edemedim genel olarak anlamıyorum o sıvı akıntı bende oluyor ayda iki üc sefer hangisinde oldugunu kestiremiyorum :) bir iki aydır hala bebek haberi alamadımBenim reglime var ama bu ay pozitif beklentim yok hiç. Mart ayında ovulasyon testiyle denemeyi düşünüyorum hayirlisi bakalim.
herhangi bir rahatsızlığınız varmı pekiHerkese merhabalar, ben de 26 aydır bebek istiyorum , ne yazık ki olmuyor . Her ay yeni umutlar ile bekliyorum. İnşallah martta hayalimize kavuşuruz
İki kere yumurtluyor olabilirsinKızlar 16 Mart yumurtlamayi Gördüm
22 Mart yani bugün yine yumurtlamayi gösteriyor test.
TabikisiiiiNapiyim şimdi degerlendiriyim mi
Tabikisiiiimartın ilk müjdeli haberi senden gelir belki
Bata kaç gün var canimKızlar 16 Mart yumurtlamayi gördüm
22 Mart yani bugün yine yumurtlamayi gösteriyor test.
Bata kaç gün var canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?