Hoş geldinBen de geldim bat 5 mart gelmez ınşallah
Hayırlısıyla olur inşallah bu ay hoş geldinBende 26 yada 29u adet günüm ya erken oluyorum yada, 1 2 gün aksıyor inşallah olmam ovülasyon denedim bu ay değerlendirdim ama hayırlısı olsun
Ne zaman test yapsam bilemiyorum 19unda erken testlerden yaptım çıkmadı bişeyHoş geldingelmez inşalllah
Yumurtlamadan sonraki kaçımcı günün cnmNe zaman test yapsam bilemiyorum 19unda erken testlerden yaptım çıkmadı bişey
Saol canm Allah razı olsun isteyen herkese versin. Üzülmemek elde degl her yerde karşına çıkıyo. Çaresi yok beklemekten başka. Sabretmeyi öğrenysn işte boyle boyle. Evet olcak biliyorm zamanını bilsem o ana dek bekelrm üzülmem isterse 5 yıl sonra ama bi bilsem sabrla o günü beklerm ama işte bilemysnYaa cnm ya lütfen üzülme senin elinde olan bişey değil. Demek zmanı var vallahi bak bir gün seninde olavak. Allah zamanını belirlemiştir o günü bekliyor inan bana. İnşallah o ay bu aydır. Sana üzülme demeyecem çünkü gerçekten insanın elinde değil. Allah sana sabır versin en yakın zamanda hayırlısıyla çifter çifter versin inşallah
İştezor olan beklemek zaten. Ne diyim bilemedimSaol canm Allah razı olsun isteyen herkese versin. Üzülmemek elde degl her yerde karşına çıkıyo. Çaresi yok beklemekten başka. Sabretmeyi öğrenysn işte boyle boyle. Evet olcak biliyorm zamanını bilsem o ana dek bekelrm üzülmem isterse 5 yıl sonra ama bi bilsem sabrla o günü beklerm ama işte bilemysn
Ayın 11inde yumurtlama oldu 2 gün sürdü 13unde catladıYumurtlamadan sonraki kaçımcı günün cnm
10. Günden sonra çıkmaya başlar testte ama herkeste çıkmayabilirAyın 11inde yumurtlama oldu 2 gün sürdü 13unde catladı
Sen 6 gün sonra test yapmışsın o zmnAyın 11inde yumurtlama oldu 2 gün sürdü 13unde catladı
Bence şimdi yapma çıkmazsa moralin bozulur. Pazartesiyi bekle varsa o zmn çıkar inşallah ☺Ayın 11inde yumurtlama oldu 2 gün sürdü 13unde catladı
Amin canm olmynlra tez zamanda versin onlar için çok daha zor benm içinde. Ovulasyon testleri aldm bu ay bide bitkisel macunlar satan bir adam var onunki çok faydali kullanan arkdsm 8 yl sonra hamile kaldı. Bide ona baslayacz haftaya. Biraz pahalı ama sonucları olumlu olmuş hep. Hayrlsı artk bakalmİştezor olan beklemek zaten. Ne diyim bilemedimRabbim önce olmayanlara sonra bize versin bu ay İnşallahhh
Elinden geleni yap gerisini Allaha bırak cnm. Hakkında hayırlısı olsun inşallahAmin canm olmynlra tez zamanda versin onlar için çok daha zor benm içinde. Ovulasyon testleri aldm bu ay bide bitkisel macunlar satan bir adam var onunki çok faydali kullanan arkdsm 8 yl sonra hamile kaldı. Bide ona baslayacz haftaya. Biraz pahalı ama sonucları olumlu olmuş hep. Hayrlsı artk bakalm
Tsk ederm canm hepmzn hakknda hayrlsı inşallahElinden geleni yap gerisini Allaha bırak cnm. Hakkında hayırlısı olsun inşallah ❤
Ben geçen ay denedim ama bende kist oluştu nedenseMerhaba kızlar aranızda bal çörek otu deneyen oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?