Aynen bazen olmaynca yapman gereken tek şey kabullenip beklemekBen de 1 bucuk yıldır her ay düşünüyorum nerdeyse 2 yıl olcak.. Nasip diyorum artık walla ilk zamanlar çok takıyordum.. Olmayınca olmuyor maalesef..
Kesinlikle.. Elimden gelen herseyı yaptım neler yedim neler içtim öyleki en son doktora yalvardım bana da ilac verin diye vermedi herşeyin normal veremem kist olur dedi.. Bekliyorum sıra tevekkuldeAynen bazen olmaynca yapman gereken tek şey kabullenip beklemek
22 bitiyorAsbei senin yaş kaç?
Cnm zmanı var demekki Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah sanada bizedeAynen bazen olmaynca yapman gereken tek şey kabullenip beklemek
Hoş geldin cnm hep beraber bekleyecez inşallah ☺Evet bu ay da olmadığına göre bende geldim kızlar. Umudumuz Mart
Hoş geldin cnm hep beraber bekleyecez inşallah ☺
Seninde eşinde mi var problem. Benm eşimde morfoloji sıfır. Sayı hız var falan iyi doktor morfoloji de önemsiz diyo. Sepebsiz yere olmuyo sizin diyo tüp bebek de tutmuyo. Bende de hiç-bir sorun yok şükür herşey çok güzel. Bende soğan suyu civan perçemi aslan pençesi maydanoz süt kürü çörek otu bal tarçın kürü hepsni yaptmm. Eşime de keçiboynuzu kürü bal polen propolis e vitamini ardmed proxed plus klomen nar varsa verdi doktorlar 2.5 yılda morfoloji bana msn demedi hep sıfır kaldi. Sayı ve hız sürekli arttı. Ameliyalk bi durum da yok eşimin. Öylece çaresiz dert gibi beklyrz. Sebebi hiçbirşeyi yok olsa keşke çözüm bulurduk ama yokKesinlikle.. Elimden gelen herseyı yaptım neler yedim neler içtim öyleki en son doktora yalvardım bana da ilac verin diye vermedi herşeyin normal veremem kist olur dedi.. Bekliyorum sıra tevekkulde
anlamadım ne yazdığınıBebiş topiğini gel topiğimde paylaş olmayanlar olarak buraya taşınalım biz de.
Yaaa Rabbim en kısa sürede kavuştursun sana bebişiniSeninde eşinde mi var problem. Benm eşimde morfoloji sıfır. Sayı hız var falan iyi doktor morfoloji de önemsiz diyo. Sepebsiz yere olmuyo sizin diyo tüp bebek de tutmuyo. Bende de hiç-bir sorun yok şükür herşey çok güzel. Bende soğan suyu civan perçemi aslan pençesi maydanoz süt kürü çörek otu bal tarçın kürü hepsni yaptmm. Eşime de keçiboynuzu kürü bal polen propolis e vitamini ardmed proxed plus klomen nar varsa verdi doktorlar 2.5 yılda morfoloji bana msn demedi hep sıfır kaldi. Sayı ve hız sürekli arttı. Ameliyalk bi durum da yok eşimin. Öylece çaresiz dert gibi beklyrz. Sebebi hiçbirşeyi yok olsa keşke çözüm bulurduk ama yok
Mervenin topiği varyaSanki anlamadım ne yazdığını
Diğer topik varya Mervenin açtığı orada bu topiğin linkini paylaş diyo ordakiler taşınsın buraya diyoSanki anlamadım ne yazdığını
Hee tmm anladımMervenin topiği varya
Diğer topik varya Mervenin açtığı orada bu topiğin linkini paylaş diyo ordakiler taşınsın buraya diyo
Şubat ayı için ben açmıştım ya aynı konuyum gel orda bu konuyu paylaş diyorum. Gebe kalmayanlar taşınsın buraya.anlamadım ne yazdığını
Tmm cnmŞubat ayı için ben açmıştım ya aynı konuyum gel orda bu konuyu paylaş diyorum. Gebe kalmayanlar taşınsın buraya.
Tşk ederim canm çok saol. Başta bende kabullenemdm. Herşeyim iyi benm gayet güzel yumurtalama falan. Ama işte eşimde morfoloji sıfır. Ilk başlarda çok zor geldi cevremdeki herksn eltilerm görümcem hepsinin oldu . Çok eksik hissettm kendimi hâlen kötü hissedyrm yaptgm hicbi şeyden zevk almyrm kafamda hep neden sorusu. Çevreden de soyutladm kendmi gitmyrm bi yere. Gitsem de mutlu olmuyrm derdim hep benle. Herks soruyo sürekli bebk yok mu diye. Bu gezegenden bile çıkmak istyrm kimsenin bana sormayacgi bi yere gitmek kimseyi görmemek istyrm ama öyle bi yer yok. Yani çok cokk zor anlatamam. Aldgn nefesi bile artk saçma buluyosun. Sabır diyecem ama insanlar aciz yaratlms sabrı da bi yere kadar. Allah peygamber sabrı versn artk diyecek bisey bulamyrm daha kötü durumlarda olanlar var kendime şükredyrmYaaa Rabbim en kısa sürede kavuştursun sana bebişinibenim daha bu ay olmadı diye dert ettim kendime. Rabbim şifa versin sanda eşine de. Olmayanların kucağını doldursun inşallah
Yaa cnm ya lütfen üzülme senin elinde olan bişey değil. Demek zmanı var vallahi bak bir gün seninde olavak. Allah zamanını belirlemiştir o günü bekliyor inan bana. İnşallah o ay bu aydır. Sana üzülme demeyecem çünkü gerçekten insanın elinde değil. Allah sana sabır versin en yakın zamanda hayırlısıyla çifter çifter versin inşallahTşk ederim canm çok saol. Başta bende kabullenemdm. Herşeyim iyi benm gayet güzel yumurtalama falan. Ama işte eşimde morfoloji sıfır. Ilk başlarda çok zor geldi cevremdeki herksn eltilerm görümcem hepsinin oldu . Çok eksik hissettm kendimi hâlen kötü hissedyrm yaptgm hicbi şeyden zevk almyrm kafamda hep neden sorusu. Çevreden de soyutladm kendmi gitmyrm bi yere. Gitsem de mutlu olmuyrm derdim hep benle. Herks soruyo sürekli bebk yok mu diye. Bu gezegenden bile çıkmak istyrm kimsenin bana sormayacgi bi yere gitmek kimseyi görmemek istyrm ama öyle bi yer yok. Yani çok cokk zor anlatamam. Aldgn nefesi bile artk saçma buluyosun. Sabır diyecem ama insanlar aciz yaratlms sabrı da bi yere kadar. Allah peygamber sabrı versn artk diyecek bisey bulamyrm daha kötü durumlarda olanlar var kendime şükredyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?