Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar reglime 3 gün var ama dün akşamdan beri renkli akıntı geliyor çok çok açık kahverengi. Reglim bu kadar erken gelmezdi ama umutlanmak istemiyorum. Stresten erken gelecektir belki de.

Arkadaslar selam benim adet 25 26 gunde bir olur genelde 11.gun sabah biri koyu biri digerime gore acik 11.gun aksami ikiside cok koyu 12. Gun sabahi t c den daha koyi 12. Gun aksam biri koyu biri daha acik. Simdi benim yumurtlama 11.gun mu 12.gun mu sizce

15 güne kadar sabah akşam devam et kuzum geçirir inşallahBende hiç gecikmez adet birkaç gün erken olurum genelde yada tam gününde.zaten o dogum kontrol hapları da adeti düzensizleştirir bir de kısır yapar diyorlar

12. Gün söylediklerinize bakılırsa

Arkadaslar selam benim adet 25 26 gunde bir olur genelde 11.gun sabah biri koyu biri digerime gore acik 11.gun aksami ikiside cok koyu 12. Gun sabahi t c den daha koyi 12. Gun aksam biri koyu biri daha acik. Simdi benim yumurtlama 11.gun mu 12.gun mu sizce
[/QUOTE]
fotoğraf atabilirmisin canım

Gecen haftaydi yumurtlama donemim simdi adet tarihimi belirlemeye calisyorum yumurtlama gunune gore bi arkadas siliklestiginde catlama olmus olur dedi 12 aksam sililse 13 u catlamistir dedi o yuzden tereddutte kaldim bencede 12 si bakalim simdi adeti bekliyorum 5 6 mart gibi sizlerin ne zmn adet traihi

benim daha çok ya 24 mart ama daha yumurtam bile gelişmedi hem pekde düzenli olduğum söylenemez
bunlarda benim ovi testlerim

Eklentiler

• 20200229_213207.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 23
Gelmek isteyen buyursun canlar.

Kızlar Ovülasyon testim bu şekilde bugüne ait olan en alttaki

Eklentiler

• 1E975047-4A61-4A0D-8880-2B24CB51E1E2.jpeg
    167,6 KB · Görüntüleme: 23
Listeye beni de ekler misiniz acaba Bat 27 Mart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…