Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu benim 2. kürtajım ilk kürtajda 25. gün adet olmuştum ertesi ayda normal günümde oldum. bunda 40 gün sonra adet oldum o yüzden nasıl olur hiç bilmiyorum
Bnm ilk gebeligim kucuk oldugu icin kurtaj olmadim normal adet kanamasi gibj oldu gecti ikinci gebeligimde kurtaj oldum 30.gunde geldi 1yil gecmesine ragmen duzenim yok bazen 26 gunde bazen 33 gunde bazn 28 bazen 31 gunde geliuo 3 doktora gittim duzensizlik sayilmaz rahim yumurtaliklar yumurta cok ii dediler ama 2 aydir doktor kontrolunde olmama ragmen hamile kalamiyyorum diger ikisi kendiliginden oldu

canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah normale döneriz tez vakitte. ben adet bitiminde ovulasyon yapmaya başlıycam. sen yapıyormusun

Yeni evlendigimde adetle sorunum olmustu burda eski bi kadin dogumcunun ozel klinigi var ona gitmistim cabuk hamile kalirsin demisti bna dedigide oldu ama iki aydir fazla taktim kafama tabi cevreninde etkisi oluyo iki aydir olmuyo rabbim ol dediginde hersey olur ins en kisa zmnda bizlerde kavusuruz bebegimize

canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah normale döneriz tez vakitte. ben adet bitiminde ovulasyon yapmaya başlıycam. sen yapıyormusun
Yapmiyom bn dokto takip ediyor dene amacli doktor kontrolunden ciktiktan sonra eczaneden aldim bir kac tane hepside bozuk cikti tek cizgi bile goremedim

Canım 2 ay erken ya, stres etkiliyor çok

Yapmiyom bn dokto takip ediyor dene amacli doktor kontrolunden ciktiktan sonra eczaneden aldim bir kac tane hepside bozuk cikti tek cizgi bile goremedim
Hicbirsey yapmicam bu ay onmsemicem digerlerinde onmsemedim en fazla 3 iliskide tuttu hele birinde ayaklarimi 5 10 dk anca kaldirdim sonra gidip dus aldigim bile oldu tutcak oldumu hersekilde tutuyo

oda senin şansına demekki :) ben kasım ayında çok sıkı takibe almıştım kendimi eşimide besiye çekmiştim resmen :) o ay hamile kaldım ama nasip olmadı

Ben kolay hamile kalmama rağmen stresle başıma gelmeyen kalmadı. Stresle yumurtam büyüyüp çatlsmadı diye kist oluştu ki ben ömrümde kist nedir bilmem. 3 aydır stres yüzünden çocuk tutmuyor resmen

Aynene oyle 5 yillik evliyim 3 4 yil kendim istemedim korunmayi biraktigim ay tutmaz dedim o ay hamile kaldim dustu aradan 4.5 5 ay sonra tekrar hamile kaldim onuda kaldigimi bilmiyordum neler neler yaptim birsey olmadi sonra oda kndiliginden dustu 1yil yapmadim baklm 2 aydir istiyoz olmuyo bu ay hayirlisi

oda senin şansına demekki :) ben kasım ayında çok sıkı takibe almıştım kendimi eşimide besiye çekmiştim resmen :) o ay hamile kaldım ama nasip olmadı
Ilk korunmayi biraktigim ay dedm ki kesinlikle tutmaz cunku vucut korunmaya alisti bn hamile kaldim kaliyom die kadar 6 ay 1 yil gecer dedim ama rabbimin isi hmn o ay hamile kaldim ve hicbir sekilde kendimi sartlamadim cocuk istiyorum cocuk icin iliski yapiyorum demedim

Rabbim hepimiz saglikli eli ayagi duz anasina babasina vatanina milletine hayirli allahindan korkan kulundan utanan evlatlar nasip etsin en kisa zamanda ins rabbim kimsenin yaninda boynumuzu bukturmesin ins kardeslerim
Amin inşallah Hepimiz için dua ediyorum, Mart Nisan Mayıs derken herkesin böyle olması için...

Evet ben yaşamıştım adetime 1 hafta varken oldu peçeteye silince 1 kaç damla pembe leke gelmişti. O yerleşme kanamasıymış
Canim benim de adetime 5 gün var peceteye köyü renkli geliyor birkaç damla pede de geldi. Adet kanaması gibi değil ama yerleşme mi onu da bilmyorum. Kanamadan ne kadar sonra test yapmıştın sen?

Canim benim de adetime 5 gün var peceteye köyü renkli geliyor birkaç damla pede de geldi. Adet kanaması gibi değil ama yerleşme mi onu da bilmyorum. Kanamadan ne kadar sonra test yapmıştın sen?
Adetime 1 hafta vardı kanamayı yaşadığım zaman. Adet günüm geçtikten 3 gün sonra yapmıştım testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…