Oncelikle yumurtlama gününü biliyor musun? Ben bilmiyordum, geç yumurtlamışım geç döllenme olmuş, adet olacağım günlerde benim de peceteye gelecek ve cok cok az camasira gelecek kadar kahverengi leke oldu 2 gün sürdü, adet agrisi gibi agriyla birlikte oldu baslayacak sandim baslamadi,adet gecikince idrar testleri yaptım hep negatif cikti, gecikme devam edince kan verdim 100 cıktı, Gec dollenme olmayanlarda bu durum adet beklenen günlerden daha önce oluyor tabi ki, yumurtlama gününü o yüzden sordum biliyor musun diye.insallah bebiş vardırNasıldı ne kadar sürdü? Bana şu an bir şeyler oluyor ama ne olduğunu hiç çözemedim. Kanamam var dün geceden beri ama sadece peceteye geliyor koyu renkli. Adetime daha 5 gun var.
Ay inşallah ya. Hiç umutlu değildim bir sürü ovulasyon testi almıştım yumurtlama günümü öğrenmek için. Adetten önce kanama olunca şok oldum geciktiği oluyordu ama erken geldiği hiç olmamıştı. Adet kanaması gibi de değil leke leke. Ve bugün inanılmaz bir baş agrım var ve gördüğüm her şeyden tiksiniyorum midem bulanıyorOncelikle yumurtlama gününü biliyor musun? Ben bilmiyordum, geç yumurtlamışım geç döllenme olmuş, adet olacağım günlerde benim de peceteye gelecek ve cok cok az camasira gelecek kadar kahverengi leke oldu 2 gün sürdü, adet agrisi gibi agriyla birlikte oldu baslayacak sandim baslamadi,adet gecikince idrar testleri yaptım hep negatif cikti, gecikme devam edince kan verdim 100 cıktı, Gec dollenme olmayanlarda bu durum adet beklenen günlerden daha önce oluyor tabi ki, yumurtlama gününü o yüzden sordum biliyor musun diye.insallah bebiş vardır
Adet gününü bekleyip kan ver bence, idrar testleriyle uğraşma yanlış çıkabiliyor ya da geç çıkabiliyor, ben boşu boşuna kendimi günlerce üzmüştüm gebe olduğum halde...şimdi düşündükçe keşke idrarda test yapmasaydım diyorum boşuna kendimi üzmeseydim..bebeği kaybedince sürekli sorgulama halinde oluyor insan.stres cok önemliymiş, inşallah yine nasip olur ve elimden geldiğince uzak dururum stresten.Sonucunu bana da yaz olur mu çok merak ettim..Ay inşallah ya. Hiç umutlu değildim bir sürü ovulasyon testi almıştım yumurtlama günümü öğrenmek için. Adetten önce kanama olunca şok oldum geciktiği oluyordu ama erken geldiği hiç olmamıştı. Adet kanaması gibi de değil leke leke. Ve bugün inanılmaz bir baş agrım var ve gördüğüm her şeyden tiksiniyorum midem bulanıyor
Kuzum adetim ilk defa gecikmişti hemde 4 gün daha da olmazdım da soğan kürüne başlayınca geldi hemen adetim bitti bu arada küre devam ediyorum 10.günüm en azından kistimi geçirir yumurtlama gelmeden . Doğum kontrol hapını kabul etmedim benHamilesin sanmışsındır dimiiyi yapmışsın zararlı diyorlae onlar için. Soğan kürünü bende hamile kalmak için denemiştim ama fayda etmemişti. Sana şifa olur inşallah
Canım benim göğüslerimin ucu ağrıyordu kasıklarıma ağır giriyordu klomenden dolayı o ama tabi sonucu ne olur bilinmez senin adete kaç günün kaldı doktorum bana klomen verdi ama çatlatma iğnesi yapmadıMerhaba bende bu ay ilk defa klomen kullandim. Dua ediyorum insallah kist olmaz diye. Bende Cumartesi 2 yumurta gelismisti biri 19 biri 20 mm di.Pazar gunu ovu pikti. Pazartesi siliklesti.umarim ikiside catlamistir. Birdaha dr. Kintrolune gitmedim.Bugun ozellikle kasiklarima agri giriyor bir siskinlik hissi var kasiklarimda belime ve dizlerime vuruyor ara ara. Sizde bunun gibi agri sizi birsey olmusmuydu.
Klomen verdi ama doktorum iğne vermedi göğüs ucu ağrısı kaşık ağrısı ve 4 gün adet gecikmesi ilk defaKlomen kist yapmış ya canım sende adet geçikmesinden başka ne belirtisi oluyor
Anladım canımKlomen verdi ama doktorum iğne vermedi göğüs ucu ağrısı kaşık ağrısı ve 4 gün adet gecikmesi ilk defa
Gününe kaç gün var pekiKızlar bende mart ayında hamilelik icin dua ediyorum son adetim 1 şubat mucize olsun artık inanılmaz stres yapıyorum
Kist benimde oldu gitti mi kistiniz pekiBen kolay hamile kalmama rağmen stresle başıma gelmeyen kalmadı. Stresle yumurtam büyüyüp çatlsmadı diye kist oluştu ki ben ömrümde kist nedir bilmem. 3 aydır stres yüzünden çocuk tutmuyor resmen
Çok büyük değilse adetle beraber gidiyor cnm benim çok büyük değildiKist benimde oldu gitti mi kistiniz peki
Amin canim amin dualarimiz kabul olsun insallahRabbim hepimiz saglikli eli ayagi duz anasina babasina vatanina milletine hayirli allahindan korkan kulundan utanan evlatlar nasip etsin en kisa zamanda ins rabbim kimsenin yaninda boynumuzu bukturmesin ins kardeslerim
Canim ben adetin 4. Gunu kullanmaya basladim 5 gun gunde bir tane dedi sonra bir sonraki hafta persem gel dedi 13. Gundu gittim yumurtalar guzel harika dedi ama rahmin cok ince bu can sikici dedi 4.1 di rahim dollensede tutunamaz dedi. Hatta klomende bunu yapmis olabilir bir daha klomen kullanmayacagiz sende dedi cumartesi tekrar gel dedi 15. Gun gittim tekrar bakti sagda 20mm solda 19 mm yumurta vardi igne vermedi rahme bakti guzel kalinlasmi 3 gunde dedi 6.5 olmustu. 16. Gun ovuda pik gordum 17. Gun siliklesti.Progesteron jel verdi. Sali gunu basla dedi hergun bir tane 15 tane var kutuda bitince birkac gune adetin gelir. Gelirse gel gelmezse bir hafta bekle oyle gel test yapalim dedi. 5 gundur jel kullaniyorum ama dunden beri kasiklarim agriyor belime ve dizlerime vuruyor resmen hatta yeniden yumurtluyorum sandim ama silikti test. Insallah dollenmistir.Canım benim göğüslerimin ucu ağrıyordu kasıklarıma ağır giriyordu klomenden dolayı o ama tabi sonucu ne olur bilinmez senin adete kaç günün kaldı doktorum bana klomen verdi ama çatlatma iğnesi yapmadı
Normalde 38 gün döngüm ama stresten 47 gün bile oluyor yani 11 gün falan var adetimeGününe kaç gün var peki
Benimkini bilmiyorum doktorum sadece kist olmuş dedi canımÇok büyük değilse adetle beraber gidiyor cnm benim çok büyük değildi
Kuzum işin garip tarafı su ben bir senedir Ovülasyon takibi yaptım klomen kullandığım ay ilk defa pik görmedim ultrasonda doktorum gördü ama testlerde göremedimAmin canim amin dualarimiz kabul olsun insallah
Canim ben adetin 4. Gunu kullanmaya basladim 5 gun gunde bir tane dedi sonra bir sonraki hafta persem gel dedi 13. Gundu gittim yumurtalar guzel harika dedi ama rahmin cok ince bu can sikici dedi 4.1 di rahim dollensede tutunamaz dedi. Hatta klomende bunu yapmis olabilir bir daha klomen kullanmayacagiz sende dedi cumartesi tekrar gel dedi 15. Gun gittim tekrar bakti sagda 20mm solda 19 mm yumurta vardi igne vermedi rahme bakti guzel kalinlasmi 3 gunde dedi 6.5 olmustu. 16. Gun ovuda pik gordum 17. Gun siliklesti.Progesteron jel verdi. Sali gunu basla dedi hergun bir tane 15 tane var kutuda bitince birkac gune adetin gelir. Gelirse gel gelmezse bir hafta bekle oyle gel test yapalim dedi. 5 gundur jel kullaniyorum ama dunden beri kasiklarim agriyor belime ve dizlerime vuruyor resmen hatta yeniden yumurtluyorum sandim ama silikti test. Insallah dollenmistir.
Bir arkadas bana dun dediki eger yumurta catlamayip kist olsaydi ovu testin siliklesmezdi dedi icim rahatladi biraz canim. Pek sen ovu yapiyormuydun pik gorup siliklestimi acaba?
Bence biraz daha bekle canım dayanabilirsenKızlar son 5 günüm Adet olmama test mi yapsam daha da var sabırsızlanıyorum
Hadi hayırlısı canımNormalde 38 gün döngüm ama stresten 47 gün bile oluyor yani 11 gün falan var adetime
Bence biraz daha bekle canım dayanabilirsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?