Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 5 gün önceden lekelenmeye başlamak erken değil mi hep mi bu şekilde başlar reglin acaba yerlesme kanaması gibi bişey mi
Bilmiyorum ki canım daha önce düşükle sonuçlanan bir hamileliğim oldu ama onda ben direk adet kanaması gibibir kanama yaşadım ve 14 gün devam etti. Bu adet gibi de değil sızıntı şeklinde ve hala devam ediyor. Bir iki gün geciktiği oluyordu hep ama erken geldiği hiç olmamıştı.

Kızlar adet oldum

Ben bu ovulasyon testinden hiçbir şey anlamadım ya dün sabah koyuydu akşam silikleşti bugün yine koyu

Eklentiler

• 5D8D8982-268F-4E59-8F0C-FB7F7EF9CBC2.jpeg
    69,2 KB · Görüntüleme: 21
Ben bu ovulasyon testinden hiçbir şey anlamadım ya dün sabah koyuydu akşam silikleşti bugün yine koyu
Dünkü testi yanlış yapmış olabilir misn yani sıvı falan alıp yapmış olabilir misn

Aranızda daha önce hamile kalıp da yerleşme kanaması yaşayan var mı?
Evet ben yaşamıştım adetime 1 hafta varken oldu peçeteye silince 1 kaç damla pembe leke gelmişti. O yerleşme kanamasıymış

Bnde yasadim ilk hamileligimde ama bilemedim tam adet gunumde geldi hemem hemn 1gun surdu koyukahveringi oldu gecti bn adet oldum die onmsemedim komsunun israri uzerine doktora gittim kan istedi oyle hamile oldugumu ogrenmistim ama ikinci gebeligimde hic oyle birsey yasamadim

gün içinde su içtim ama akşamki testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesip yaptım
Bak bugün çatlama günün oruçlusn farzet sıvı yok yarım bardak iç ve e saat sonra test yap sıkışık idrarla. Sonra yine yarım bardak iç ve yine bekle

Benimki de ona benziyor, gec dollenme olmuştu, adet gunlerimde aynı adet ağrısı gibi siddetli ağrım ve kahverengi lekelenmeler oldu, başlayacak sandım başlamadı, sonra da adet gecikti, miktari cok azdi birkac gun surdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…