Hayırlı zamanda hayırlı bi şekilde olsun inşallahİnsallah ama canım galiba benimki seneye kaldı esimde yurt dışına gidiyor çalışmaya hayırlısı artik
Amin insallahHayırlı zamanda hayırlı bi şekilde olsun inşallah
Ben 20 martKızlar liste yaptım. Bakın umuttuklarım var mı
BattaşımBen 20 mart
Battaşım
Çok uzuldum gercekten. Allah sabir versin.Çok zordu kuzum başk şehirde ailem eşim yok tek başıma sezeryan a girdim
İnşallah bu ay hayırlı haberi alırız hepimiz çook aminovulasyon testine başladım bakalım hadi hayırlısı canım
İnşallah, uğur getirsin başlıkİnşallah bu ay hayırlı haberi alırız hepimiz çook amin ☺
Allah razı olsun canımTamam canım bundan sonra aklımda ve duamdasın hep
İnşallah cnm tabi ya tek çocuk yalnız buyumeseinler inş olur Allah gönlümüze göre versin aminnAmin kuzum insallah❤ benimki ağlıo yanlizim kimsem yok die istio benden çok oyuzden istiyorum olsun sende iyisini yapıosun tek kalmasın inşallah olur kuzum hepimizin ❤
Çok çok geçmiş olsunBebeğim öldü bende ölümden döndüm kızlar yoğun bakımda yattım on beş gün organ yetmezliğine girdim tedavi oldum şuan iyiyim ama
Amin kuzum tez zamanda bebeklerimiz gelsin inşAllahÇok çok geçmiş olsunSenin kadar ağırı olmasa da ben de kayıp yaşadım,küçük de olsa büyük de olsa o acı hiç geçmeyecek biliyorum, gerçi bu acının küçüğü büyüğü var mı onu da bilmiyorum,aklımı kaçıracak derecede acı çekiyorum ben de..Ölümden dönmüşsün, sen sağlıklı olduktan sonra yine bebeğin olacaktır Allah bir daha yaşatmasın, kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah Hepimiz için bol bol dua ediyorum
Ayy ayni kürlere benle esimde basladik insallah vesile olur hepimiz hamile kalirizAyrıca çakşır kökü suyu ve hayıt suyu içiyorum
aynen bende şaşırdım onaBen de anladim neden oldugunu da @Die blume un doktoru bakmadi diye sadirdim.
Ayyy cok güldürdünüz beni valla benim modda hep o oluyo 4 gun kala yapiyorm agliyorum uzuluyorum bu ay yok kalamamisim daha yapmicam diye ertesi gun hooop onlar unutulmus tekrar testİçimdeki ses hadi bir gebelik testi daha zayi edelim diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?