• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün aşılamanın 16. Günü bugün idrar testi yaptım negatif çıktı acaba erken mı yaptım böyle gözüküp sonra pozitif çıkan varmı nolur yardım edin kızlar

Merhaba kızlar ❤
Bugün adet oldum 18 inde olmam gerekiyordu bugün oldum sabah kalktım lekedir diye düşündüm ama olmadi aşılamamız tutmadı çok üzüldüm ama ümidimi kaybetmeyecegim .😌.. Kızlar inanır mısınız hissediyordum negatif enerjiyi hani adet olacağımi anlamıştım. Olsaydı insanın içine doğuyor zaten . 💛
Rabbimden hep hayırlı ve sağlıklı olanını dilemiştim demekki şuan nasibimde yokmuş. Zamanı gelmemiş daha ne diyemki Rabbim daha oldurmamis. Üzülüyorum😔. Şimdi eşime nasıl söyleyeceğim Kara Kara onu düşünüyorum garibim hep elini karnıma verip seviyordu dakika başı hayaller hatta ikiz diye hayal ediyordu 😔şimdi ben nasıl diyeceğim. Annem ayrı çok heyecanlı torun olcak diye bilmiyorum zor .😔 Sizce nasıl söylim kızlar ???

Olmaz Allah'ın izniyle cnm ya olumlu düşün bozma moralini herşeyin hayırlısı olsun inşallah genelde 5ten sonra görünür diye biliyrm ben keseyi cnm oyuzden sıkma canını
Teşekkür ederim desteğiniz için 2 gün sonra karından gördük keseyi. Nasıl oldu da gözükmedi bilmiyorum. Şu an aşırı mide bulantısı ve beslenememe yaşıyorum. 3 gündür ağzıma birşey koyamadım. Hayırlısı bakalım moralimi yüksek tutmam lazım 😊

Teşekkür ederim desteğiniz için 2 gün sonra karından gördük keseyi. Nasıl oldu da gözükmedi bilmiyorum. Şu an aşırı mide bulantısı ve beslenememe yaşıyorum. 3 gündür ağzıma birşey koyamadım. Hayırlısı bakalım moralimi yüksek tutmam lazım 😊
Sevindim cnm keseyi görmenize hayırlısı olsun inşallah Allah'ım sagsaglim kucağıniza almayı nasip etsin aynen bozma moralini canım bende kızıma hmileyken öyleydim 6ay bişe yiyemedm yediklerini de hep çıkardım valla İns seninde kısa sürer bu rahatsızlıkların.hayirli olsn tekrardan canım 🥰

Sevindim cnm keseyi görmenize hayırlısı olsun inşallah Allah'ım sagsaglim kucağıniza almayı nasip etsin aynen bozma moralini canım bende kızıma hmileyken öyleydim 6ay bişe yiyemedm yediklerini de hep çıkardım valla İns seninde kısa sürer bu rahatsızlıkların.hayirli olsn tekrardan canım 🥰
Çok teşekkür ederim

Günaydın benide eklermisin 12 mart ama değişiklik olursa haber veririm inşallah bi gun olur artık

Back