- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 34
Kız sen daha gitmedin mi hiç maşallahHaftaiçi gidicem canım sen gittinmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sen daha gitmedin mi hiç maşallahHaftaiçi gidicem canım sen gittinmi?
Malesef gitmedim canımKız sen daha gitmedin mi hiç maşallah
Canım doktora gittin miMalesef gitmedim canım
Teşekkür ederim desteğiniz için 2 gün sonra karından gördük keseyi. Nasıl oldu da gözükmedi bilmiyorum. Şu an aşırı mide bulantısı ve beslenememe yaşıyorum. 3 gündür ağzıma birşey koyamadım. Hayırlısı bakalım moralimi yüksek tutmam lazımOlmaz Allah'ın izniyle cnm ya olumlu düşün bozma moralini herşeyin hayırlısı olsun inşallah genelde 5ten sonra görünür diye biliyrm ben keseyi cnm oyuzden sıkma canını
Sevindim cnm keseyi görmenize hayırlısı olsun inşallah Allah'ım sagsaglim kucağıniza almayı nasip etsin aynen bozma moralini canım bende kızıma hmileyken öyleydim 6ay bişe yiyemedm yediklerini de hep çıkardım valla İns seninde kısa sürer bu rahatsızlıkların.hayirli olsn tekrardan canımTeşekkür ederim desteğiniz için 2 gün sonra karından gördük keseyi. Nasıl oldu da gözükmedi bilmiyorum. Şu an aşırı mide bulantısı ve beslenememe yaşıyorum. 3 gündür ağzıma birşey koyamadım. Hayırlısı bakalım moralimi yüksek tutmam lazım
Çok teşekkür ederimSevindim cnm keseyi görmenize hayırlısı olsun inşallah Allah'ım sagsaglim kucağıniza almayı nasip etsin aynen bozma moralini canım bende kızıma hmileyken öyleydim 6ay bişe yiyemedm yediklerini de hep çıkardım valla İns seninde kısa sürer bu rahatsızlıkların.hayirli olsn tekrardan canım
Geçen senenin martıydı bu Bebişler doğdu bile bu senede sana nasip olur inşallahGünaydın benide eklermisin 12 mart ama değişiklik olursa haber veririm inşallah bi gun olur artık
KGeçen senenin martıydı bu Bebişler doğdu bile bu senede sana nasip olur inşallah
Olur olur inşallah zamanını bekleK
Ya öylemi farketmemisim bile inşallah cnm olur da pek olacak gibi gözükmüyor
2 yıldır bekliyorum ama olmuyorOlur olur inşallah zamanını bekle
Canım doğum yapmışsın hayırlı olsun inşallahOlur olur inşallah zamanını bekle
Saol cnm Allah razı olsunCanım doğum yapmışsın hayırlı olsun inşallah
Canım merhaba hatırlıyor musun beni bende geçen sene ki grupta vardımGeçen senenin martıydı bu Bebişler doğdu bile bu senede sana nasip olur inşallah
Canım merhaba nasılsın beni hatırladın mıCanım doğum yapmışsın hayırlı olsun inşallah
Tabiiki hatırlıyorum canım ikizlere hamileydin beraber hamile kalmıştık senleCanım merhaba nasılsın beni hatırladın mı
Evet canım sen ne yaptın hamile kaldın mıTabiiki hatırlıyorum canım ikizlere hamileydin beraber hamile kalmıştık senle