Anladım bir sürü şey yapıyorsun da stres olur yaniSoğan kürü yapıyorum kistim vardı canım onun dışında sular içiyorum
O zaman az dsha dene olmazsa aşılama.samsunben ilac istemiyorum bana dokundu film ckeilsin onagore bakacağız
Adetin bitsin hemen ertesi gün başladı mesela bugün bitti mi yarın başlatamam sagol canim bugun siparis verdim hangi gun baslamam gerekiyo
Canım o stres yapmaz bende zaten stres var bebeğimi kaybettim o su keşke stres yapsaydı Benim çok daha ağır stresim varAnladım bir sürü şey yapıyorsun da stres olur yani
aynenO zaman az dsha dene olmazsa aşılama.
tamamdir tesekkurrrAdetin bitsin hemen ertesi gün başladı mesela bugün bitti mi yarın başla
Hadi ya ne kadarlıktıCanım o stres yapmaz bende zaten stres var bebeğimi kaybettim o su keşke stres yapsaydı Benim çok daha ağır stresim var
32 haftalıktı canım ölü doğum yaptım sezeryan oldum ama bebeğim yoktuHadi ya ne kadarlıktıAllah yardımcın olsun canım.
birarkadasim buna gidiyir onada ayni tedavu rahimfilminden sonra hamile klamisAnladım bir sürü şey yapıyorsun da stres olur yani
Bu ay da böyle geçsin e ben de bıraksam mı bir süre kendi haline
Hadi inşallah.birarkadasim buna gidiyir onada ayni tedavu rahimfilminden sonra hamile klamis
doktorların cogu rahim filmnden sonra bırakıyormuş kendihalineBu ay da böyle geçsin e ben de bıraksam mı bir süre kendi haline
Ben rahim filmi çekindim ama halen kalamadınbirarkadasim buna gidiyir onada ayni tedavu rahimfilminden sonra hamile klamis
ben cok enfeksiyon yedim umarım tupler tıkamamıştırdoktorların cogu rahim filmnden sonra bırakıyormuş kendihaline
kacay oldu 6ay genelde oluyormuşBen rahim filmi çekindim ama halen kalamadın
Peki seni kendi haline mi bıraktı?Ben rahim filmi çekindim ama halen kalamadın
4 ay oldu henüz kalamadım canımkacay oldu 6ay genelde oluyormuş
Klomen bir defa kullandım o da kist yaptıPeki seni kendi haline mi bıraktı?
genelde 6ay da kaliniyormus4 ay oldu henüz kalamadım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?