Çok fazla.degilmissin yine cnm olsun daha 3ay olmuş 6 ayda olmaSa doktora gidin diyorlar genelde ilkide kendinden olmuş zaten olur yine b n daha doktora falanda gtmedim kontrollerini yaptırmıştım herşeyim.temizdi öyle başladık bakalım inş olucak cnm bebislerimiz32 yaşındayım cnm inşallah bu ay gitmiştim doktora ama olmadı sanırım hayırlısı olsun
ben cumayi bekliyorum tabi korkuyorum çok gerginimanladim cnm hayirlisi olsun
Anladim cnmEvet gittim bugün 3. Gündü kist var mı yok mu baktı sorun yok dedi klomen verdi yine
Sen re?glinin 3.günü gidip kist yapmış mı diye baktırdın mıben cumayi bekliyorum tabi korkuyorum çok gerginim
Birde esimin sperminde az lökosit vardi dojtor önemsemedi onun doktoru
Neyse burda arastirdim bende heriiliskiden sonea solkasik ağrısı olustu 6aydir doktorlar önemsemedi ama enfeksiyin spemrin hizini azaltiyormis.simdi ona antibiyotik verdi benimde rahim filminde cikar belki enfeksiyon tubumi tikadi bakalim onun uzerine gidecem
yok bende kist olmuyor zatenSen re?glinin 3.günü gidip kist yapmış mı diye baktırdın mı
E bende de olmuyor. Hiç ağrı sızı vs. şikayetim de olmuyor ama her ay 3. Gün kontrok ediyor. Kafam karıstı niye farklı bu uygulama.yok bende kist olmuyor zaten
Doktor ilacla devam etmicem adet bitince geldedi
Soğan kürü yapıyorum kistim vardı canım onun dışında sular içiyorumÇok fazla şey yapman da seni strese sokar ki canım.
Bneimki ddaha gelme adet bitince gel film cekilck dedi bu doktor boyleymisE bende de olmuyor. Hiç ağrı sızı vs. şikayetim de olmuyor ama her ay 3. Gün kontrok ediyor. Kafam karıstı niye farklı bu uygulama.
Adet yüzünden de gaz olabilir canım3 ay folbiol kullandım olmayınca geri bıraktım şimdi 4 gündür yeniden başladım şişlik var karnımda gaz var adet günüm bugünde
Bende soğan kürü yapıyorum canım bende adetim ve adetliyken başladım bugün 6.gününü içicemkizlar bugun adet oldumovulasyon testi siparisi verdim ve sogan suyuna baslicam bu ay
Ben kullandım normaldi herşey 50 tane içinde var bitirdim bilebişey sorcaktım folbiol gaz ve şişlik yapıyor mu bilen varmı
Keçiboynuzu ve ovulasyon ben de yapıyorumVe tabi Ovülasyon takibi
Hayırlı olur inşAllah canımKeçiboynuzu ve ovulasyon ben de yapıyorum
ben bittikten hemen sonra baslicam ve ovulasyon testide yapicam burda acaba kullanan varmi ben ilk defa kullancam yardimci olurmusunuzzzBende soğan kürü yapıyorum canım bende adetim ve adetliyken başladım bugün 6.gününü içicem
Atarsın ben bakarım canım ben bir sene kullandımben bittikten hemen sonra baslicam ve ovulasyon testide yapicam burda acaba kullanan varmi ben ilk defa kullancam yardimci olurmusunuzzz
İnşallah inşallah çok aminnnHayırlı olur inşAllah canım
Sen nerde yaşıyon ya gel benim doktora o ara mara vermiyo.Bneimki ddaha gelme adet bitince gel film cekilck dedi bu doktor boyleymis
Sonra birkacay filmden sonra kendi haline bırakıyormuş
tamam sagol canim bugun siparis verdim hangi gun baslamam gerekiyoAtarsın ben bakarım canım ben bir sene kullandım
samsunSen nerde yaşıyon ya gel benim doktora o ara mara vermiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?