- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
- 133
Ben göremedim ama resmî koyultsana filtreyle belki daha net gözükürLütfen bana delirmedigimi söyleyin çizgi var mı yoksa ben görmek için şaşı baktığımdan mı var gibi geliyor?
Göremediyseniz yoktur ben görmek için baya zorladım çünküBen göremedim ama resmî koyultsana filtreyle belki daha net gözükür
Hayır o yüzden demedim resimde görmek daha zor çıplak gözle görmektenGöremediyseniz yoktur ben görmek için baya zorladım çünkü
Yok haklısınız tabi ama ben ciddi anlamda çok zorladım utanmasam mikroskopla bakacaktımHayır o yüzden demedim resimde görmek daha zor çıplak gözle görmekten
Canım bunu yenimi yaptınLütfen bana delirmedigimi söyleyin çizgi var mı yoksa ben görmek için şaşı baktığımdan mı var gibi geliyor?
Yeni evetCanım bunu yenimi yaptın
Hayırlı geceler ben normal bekliyorum bugüne kadar hiç ilaç falan kullanmadım bir boş gebeliğim oldu 4 ay önce şimdi ovu testi yapıyorum beklemedeyim bende inşallah dilediğini alırsınSelam kızlar hayırlı geceler hepiniz normal yollamı planlıyorsunuz ? Banada asılama yapıldı pazartesi bende beklemedeyim
Yok dimiCanım bunu yenimi yaptın
Daha önceki tetlerde gördüm çünkü bunda göremedim canım yada benmi göremedimYeni evet
Ah canım hemen üzülme lütfen varsa elinde test sabahki idrarla yap kendini yıpratma inşallah alıcaksın hayırlı haberiYok dimi
ne güzel beklemediğin anda gelmiş bebişin maşallahMerhaba kızlar şubat topiginde vardım ben marta girmedim ama bugün az da olsa umut veririm belki bazı arkadaşlarıma diye düşündüm.2 oğlum var. temmuzda düşük yapmıştım 11 haftalık ve sütüm geliyordu hiç kesilmedi prolaktin yüksektir doktora git dediler fırsat bulup gidemedim.uygulamadan yumurta takvimini takip ediyorum ekimden beri hiç korunmadigimiz halde olmadi gebelik ve HER ay gebelik belirtilerini yaşıyordum.son adet tarihim 23 şubattı yoğun bir döneme girdim ev taşıdım hamileliği düşünecek fırsatım olmadi son 1 hafta telaşım bitti kendimde belirti aradım yoktu ne göğüste şişlik ne batma adetime 4 gun varken başlayan bel ve karin agrım bile yoktu dedimki bu ay zaten umudun yoktu nisana geç dedim ve bugün adet olmam gerekiyordu agrım yoktu sabah lavaboya gittim kahverengi akıntı gelmiş şok oldum dedim bu yerleşme kanaması ama b8 taraftan da yok adet olurum belki dedim akşama kadar bisey gelmedi anladım ama esime söyledim her ay ayni boşa umutlandirma dedi bu arada 4 gündür antibiyotik kullanıyorum diş ağrısı için akşam dedim ki ya hamileysem eşim de köye gitmişti ulaşamadım nöbetçi eczaneye gittim testi yaptım ve pozitif..bunları yazmamdaki sebep su canım anne adayları kafaniza taktikca olmuyor ve Rabbim nasip ettiyse her turlu ediyor.gercekten kafaya takmayın demek kolay biliyorum çünkü bende çok okudum burda yazan belirtileri okur okumaz yaşıyordum sanki o yüzden sabır dua tevekkül tek sart bu.Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize bu arada eşime hala söylemedim ondan önce siz öğrenmiş oldunuz Allaha emanet olun
Yok ya emin olsam sormam zaten de göremediyseniz gerçekten yoktur. Yarın tekrar yapicam bugün 9 dpo gerçi erken yaptim testi sankiDaha önceki tetlerde gördüm çünkü bunda göremedim canım yada benmi göremedim
hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. böyle güzel haberler duyunca ümitleniyoruz iyi geliyorMerhaba kızlar şubat topiginde vardım ben marta girmedim ama bugün az da olsa umut veririm belki bazı arkadaşlarıma diye düşündüm.2 oğlum var. temmuzda düşük yapmıştım 11 haftalık ve sütüm geliyordu hiç kesilmedi prolaktin yüksektir doktora git dediler fırsat bulup gidemedim.uygulamadan yumurta takvimini takip ediyorum ekimden beri hiç korunmadigimiz halde olmadi gebelik ve HER ay gebelik belirtilerini yaşıyordum.son adet tarihim 23 şubattı yoğun bir döneme girdim ev taşıdım hamileliği düşünecek fırsatım olmadi son 1 hafta telaşım bitti kendimde belirti aradım yoktu ne göğüste şişlik ne batma adetime 4 gun varken başlayan bel ve karin agrım bile yoktu dedimki bu ay zaten umudun yoktu nisana geç dedim ve bugün adet olmam gerekiyordu agrım yoktu sabah lavaboya gittim kahverengi akıntı gelmiş şok oldum dedim bu yerleşme kanaması ama b8 taraftan da yok adet olurum belki dedim akşama kadar bisey gelmedi anladım ama esime söyledim her ay ayni boşa umutlandirma dedi bu arada 4 gündür antibiyotik kullanıyorum diş ağrısı için akşam dedim ki ya hamileysem eşim de köye gitmişti ulaşamadım nöbetçi eczaneye gittim testi yaptım ve pozitif..bunları yazmamdaki sebep su canım anne adayları kafaniza taktikca olmuyor ve Rabbim nasip ettiyse her turlu ediyor.gercekten kafaya takmayın demek kolay biliyorum çünkü bende çok okudum burda yazan belirtileri okur okumaz yaşıyordum sanki o yüzden sabır dua tevekkül tek sart bu.Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize bu arada eşime hala söylemedim ondan önce siz öğrenmiş oldunuz Allaha emanet olun
Olabilir canım sen dediğin gibi sabahki idrarla yap daha net sonuç almış olursun seni çok iyi anlıyorum daha geçen ayki testlerimi bile tekrar tekrar dönüp bakan biri olarak kolay değil ama sabret sabrın sonu selamettir kardeşim inşallahYok ya emin olsam sormam zaten de göremediyseniz gerçekten yoktur. Yarın tekrar yapicam bugün 9 dpo gerçi erken yaptim testi sanki
Allah sonumuzu hayır etsin bir gün biz de anne olacaz ama hepimiz kafayı yemiş olacaz ona üzülüyorumOlabilir canım sen dediğin gibi sabahki idrarla yap daha net sonuç almış olursun seni çok iyi anlıyorum daha geçen ayki testlerimi bile tekrar tekrar dönüp bakan biri olarak kolay değil ama sabret sabrın sonu selamettir kardeşim inşallah
Hayırlı olsun çok güzel yaşadığınız Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizide duanıza almayı unutmayın lütfenMerhaba kızlar şubat topiginde vardım ben marta girmedim ama bugün az da olsa umut veririm belki bazı arkadaşlarıma diye düşündüm.2 oğlum var. temmuzda düşük yapmıştım 11 haftalık ve sütüm geliyordu hiç kesilmedi prolaktin yüksektir doktora git dediler fırsat bulup gidemedim.uygulamadan yumurta takvimini takip ediyorum ekimden beri hiç korunmadigimiz halde olmadi gebelik ve HER ay gebelik belirtilerini yaşıyordum.son adet tarihim 23 şubattı yoğun bir döneme girdim ev taşıdım hamileliği düşünecek fırsatım olmadi son 1 hafta telaşım bitti kendimde belirti aradım yoktu ne göğüste şişlik ne batma adetime 4 gun varken başlayan bel ve karin agrım bile yoktu dedimki bu ay zaten umudun yoktu nisana geç dedim ve bugün adet olmam gerekiyordu agrım yoktu sabah lavaboya gittim kahverengi akıntı gelmiş şok oldum dedim bu yerleşme kanaması ama b8 taraftan da yok adet olurum belki dedim akşama kadar bisey gelmedi anladım ama esime söyledim her ay ayni boşa umutlandirma dedi bu arada 4 gündür antibiyotik kullanıyorum diş ağrısı için akşam dedim ki ya hamileysem eşim de köye gitmişti ulaşamadım nöbetçi eczaneye gittim testi yaptım ve pozitif..bunları yazmamdaki sebep su canım anne adayları kafaniza taktikca olmuyor ve Rabbim nasip ettiyse her turlu ediyor.gercekten kafaya takmayın demek kolay biliyorum çünkü bende çok okudum burda yazan belirtileri okur okumaz yaşıyordum sanki o yüzden sabır dua tevekkül tek sart bu.Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize bu arada eşime hala söylemedim ondan önce siz öğrenmiş oldunuz Allaha emanet olun
Ya haklısın canım hep hamilelere imrenmişimdir bebeğimin kalbini duyamadığımda o kürtaj olduğum zaman ondan kalan parçayı benden koparıp aldıklarında isyan bile etim estağfurullah canımyandığı için ama Allah'ım kimsenin evladına zeval vermesin ümmeti Muhammed'in evladını bağışlasın bizede tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah dilerim sabah o müjdeli haberi rabbim nasip etsin sana evlat başka birşey başka bir duygu asla paha biçilemez kısasa olsa hissettim o duyguyu Allah'ıma şükürler olsunAllah sonumuzu hayır etsin bir gün biz de anne olacaz ama hepimiz kafayı yemiş olacaz ona üzülüyorum
Tamamen de çıkmıyor tabiki bu konudada kendinize yüklenmeyin.bu ay 6 kitap okudum aklima gelince zikir cektim bol bol pasta borek yaptim taşınma işlerim olduğu içinde topla yerlestir yıka çok hareketli bir dönemdi hareket yumurtaliklari calistiriyormus diye okumustum bi yerde. 4 ay korunmadan hamile kalmayınca dedim menopoza girdim heralde yaşım 37 çünkü önceki düşükten sürüm geliyordu hala bu hamile olmana engel olur dediler hala süt geliyordu hamile kaldım .birde 7 günlük dilek esma-ül husna var onu yaptım.Rabbim hepinize nasip etsin inşallahne güzel beklemediğin anda gelmiş bebişin maşallahbize de nasip olur inşallah.ben de bu ay doktor randevum vardı gidemedim klomene başlayamadım diye çok üzüldüm.sonra da dedim ki bırakacam kendiliğinden olursa olur.ama yine de eşimle her birlikte oluşumda aklımda bebek var,hiç mi düşünmüyosunuz yani.tamamen çıkarmak mı gerekiyor bebek fikrini akıldan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?