Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar hayırlı geceler hepiniz normal yollamı planlıyorsunuz ? Banada asılama yapıldı pazartesi bende beklemedeyim

Selam kızlar hayırlı geceler hepiniz normal yollamı planlıyorsunuz ? Banada asılama yapıldı pazartesi bende beklemedeyim
Hayırlı geceler ben normal bekliyorum bugüne kadar hiç ilaç falan kullanmadım bir boş gebeliğim oldu 4 ay önce şimdi ovu testi yapıyorum beklemedeyim bende inşallah dilediğini alırsın

ne güzel beklemediğin anda gelmiş bebişin maşallah bize de nasip olur inşallah.ben de bu ay doktor randevum vardı gidemedim klomene başlayamadım diye çok üzüldüm.sonra da dedim ki bırakacam kendiliğinden olursa olur.ama yine de eşimle her birlikte oluşumda aklımda bebek var,hiç mi düşünmüyosunuz yani.tamamen çıkarmak mı gerekiyor bebek fikrini akıldan

Daha önceki tetlerde gördüm çünkü bunda göremedim canım yada benmi göremedim
Yok ya emin olsam sormam zaten de göremediyseniz gerçekten yoktur. Yarın tekrar yapicam bugün 9 dpo gerçi erken yaptim testi sanki

hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. böyle güzel haberler duyunca ümitleniyoruz iyi geliyor

Yok ya emin olsam sormam zaten de göremediyseniz gerçekten yoktur. Yarın tekrar yapicam bugün 9 dpo gerçi erken yaptim testi sanki
Olabilir canım sen dediğin gibi sabahki idrarla yap daha net sonuç almış olursun seni çok iyi anlıyorum daha geçen ayki testlerimi bile tekrar tekrar dönüp bakan biri olarak kolay değil ama sabret sabrın sonu selamettir kardeşim inşallah

Kızlar çok alakasız olacak biliyorum ama sayfanın kendi emojileri sınırlı siz nasıl kullanıyorsunuz banada öğretsenize çözemedim çünkü

Allah sonumuzu hayır etsin bir gün biz de anne olacaz ama hepimiz kafayı yemiş olacaz ona üzülüyorum

Hayırlı olsun çok güzel yaşadığınız Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizide duanıza almayı unutmayın lütfen

Allah sonumuzu hayır etsin bir gün biz de anne olacaz ama hepimiz kafayı yemiş olacaz ona üzülüyorum
Ya haklısın canım hep hamilelere imrenmişimdir bebeğimin kalbini duyamadığımda o kürtaj olduğum zaman ondan kalan parçayı benden koparıp aldıklarında isyan bile etim estağfurullah canımyandığı için ama Allah'ım kimsenin evladına zeval vermesin ümmeti Muhammed'in evladını bağışlasın bizede tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah dilerim sabah o müjdeli haberi rabbim nasip etsin sana evlat başka birşey başka bir duygu asla paha biçilemez kısasa olsa hissettim o duyguyu Allah'ıma şükürler olsun

Tamamen de çıkmıyor tabiki bu konudada kendinize yüklenmeyin.bu ay 6 kitap okudum aklima gelince zikir cektim bol bol pasta borek yaptim taşınma işlerim olduğu içinde topla yerlestir yıka çok hareketli bir dönemdi hareket yumurtaliklari calistiriyormus diye okumustum bi yerde. 4 ay korunmadan hamile kalmayınca dedim menopoza girdim heralde yaşım 37 çünkü önceki düşükten sürüm geliyordu hala bu hamile olmana engel olur dediler hala süt geliyordu hamile kaldım .birde 7 günlük dilek esma-ül husna var onu yaptım.Rabbim hepinize nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…