Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yaptırdın mı? Film nasıldı benim 5 ay oldu film cektireli hala yok
adet 5gun gecti cnm 200cikti gittim doktroa buteste göre hamielsin ddi ama hani dusuk ve kimyasal ockoluyorya rhaimiflmisonrasi
Takibe aldi haftya carsmaab bakacak degeleim artarsa devmedecek bkalim
Banadadoktor ilk aykorundedi aslinda
Benyumurrlma geçince iliisye girdim sndim ama emindegilim yadatam yumurtlmamim bitmemiati olbilir anlamidm.suan birsey tam bellidegil geç dolnemed olbilri haftaya bakacz

200 müü harika cnm.. Tolga hocayla devam ediyorsun deil mi hala.. İlk 3 ay şans çok yüksek diyolar ama bende tutmadı o şans ne güzel sen de olmus çok tebrik ederim

200 müü ❤harika cnm.. Tolga hocayla devam ediyorsun deil mi hala.. İlk 3 ay şans çok yüksek diyolar ama bende tutmadı o şans ne güzel sen de olmus çok tebrik ederim
Tolgayla cnm devamediyorum aslında birara tartistik vazgeçecektim bayagi kavgaettik doktorla annem hatta birakma dedi adam iidedi biraz huysuz bende ii diye bırakamadım
Buay korun dedi diğer 4aydene deidi ilacta vermedi iste 5gunadetolmayinca gittimnasil ileler bilmiyorum
Rabbim sanada enksa zamanda nasibetsin inşallah

Amin kuzum inşallah benim arkadsın da hamileleigi devam ediyor biraz ters davranıyor diyor ama cok da guvenıyor.. Ama çok sevındım senın adına.. Kayınvalidene rahat rahat söylersin artık

Amin kuzum inşallah benim arkadsın da hamileleigi devam ediyor biraz ters davranıyor diyor ama cok da guvenıyor.. Ama çok sevındım senın adına.. Kayınvalidene rahat rahat söylersin artık ☺
sagolxnm darısı basina az keseyi goremde ozamn soylucem
Aynen coktees dvraniir soramiyeosun biseu bende tamvazgecesktim simdi benim herduurmu obiliyor vazgecemedim mecburen
Ama çok uyuz iste güvenilir

sagolxnm darısı basina az keseyi goremde ozamn soylucem
Aynen coktees dvraniir soramiyeosun biseu bende tamvazgecesktim simdi benim herduurmu obiliyor vazgecemedim mecburen
Ama çok uyuz iste güvenilir
Bosver sen işine bak sezeryan yanlısıymıs yalnız haberin olsun

Kızlar İstanbul’da mısınız Tolga bey kadın doğum doktoru mu tam anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…