adet 5gun gecti cnm 200cikti gittim doktroa buteste göre hamielsin ddi ama hani dusuk ve kimyasal ockoluyorya rhaimiflmisonrasiTest yaptırdın mı? Film nasıldı benim 5 ay oldu film cektireli hala yok
200 müüadet 5gun gecti cnm 200cikti gittim doktroa buteste göre hamielsin ddi ama hani dusuk ve kimyasal ockoluyorya rhaimiflmisonrasi
Takibe aldi haftya carsmaab bakacak degeleim artarsa devmedecek bkalim
Banadadoktor ilk aykorundedi aslinda
Benyumurrlma geçince iliisye girdim sndim ama emindegilim yadatam yumurtlmamim bitmemiati olbilir anlamidm.suan birsey tam bellidegil geç dolnemed olbilri haftaya bakacz
Tolgayla cnm devamediyorum aslında birara tartistik vazgeçecektim bayagi kavgaettik doktorla annem hatta birakma dedi adam iidedi biraz huysuz bende ii diye bırakamadım200 müü ❤harika cnm.. Tolga hocayla devam ediyorsun deil mi hala.. İlk 3 ay şans çok yüksek diyolar ama bende tutmadı o şans ne güzel sen de olmusçok tebrik ederim
Amin kuzum inşallah benim arkadsın da hamileleigi devam ediyor biraz ters davranıyor diyor ama cok da guvenıyor.. Ama çok sevındım senın adına.. Kayınvalidene rahat rahat söylersin artıkTolgayla cnm devamediyorum aslında birara tartistik vazgeçecektim bayagi kavgaettik doktorla annem hatta birakma dedi adam iidedi biraz huysuz bende ii diye bırakamadım
Buay korun dedi diğer 4aydene deidi ilacta vermedi iste 5gunadetolmayinca gittimnasil ileler bilmiyorum
Rabbim sanada enksa zamanda nasibetsin inşallah
sagolxnm darısı basina az keseyi goremde ozamn soylucemAmin kuzum inşallah benim arkadsın da hamileleigi devam ediyor biraz ters davranıyor diyor ama cok da guvenıyor.. Ama çok sevındım senın adına.. Kayınvalidene rahat rahat söylersin artık ☺
Bosver sen işine baksagolxnm darısı basina az keseyi goremde ozamn soylucem
Aynen coktees dvraniir soramiyeosun biseu bende tamvazgecesktim simdi benim herduurmu obiliyor vazgecemedim mecburen
Ama çok uyuz iste güvenilir
Yaa evet korkular hep var içimizde ama değerlendirmek içinde en uygun zaman aslında. Ne yapacağımızı bilemedikYaa ben de fırsat bu diyerek bu ay aşılama yaptırcam sanırım ama virüsten de korkuyorum
hmm bakalim oasamalara gelecekmiyizBosver sen işine bak ☺sezeryan yanlısıymıs yalnız haberin olsun
asilamami düşünüyorsun cnmBosver sen işine bak ☺sezeryan yanlısıymıs yalnız haberin olsun
Kesinlikle rapordu izindi ugrasmaya Gerek kalmıcakYaa evet korkular hep var içimizde ama değerlendirmek içinde en uygun zaman aslında. Ne yapacağımızı bilemedik
kadindogumcu samsunda cnmKızlar İstanbul’da mısınız Tolga bey kadın doğum doktoru mu tam anlayamadım ☺
Kuzum kan verdim akşam 6 da değerim 1600 çıktıR ressamasel burdayım canım
Pazartesi adet günüm eger olursam onumuzdeki ay düşünüyorum hastane kabul edecek mı bakalım adet olunca arıcamasilamami düşünüyorsun cnm
Hakkinda hayırlısı olsun inşallah
En son ki 900 küsürlüydü demi 2 kat olmuş yani gayet iyiKuzum kan verdim akşam 6 da değerim 1600 çıktı
hmmm inşallah adet olmazsinPazartesi adet günüm eger olursam onumuzdeki ay düşünüyorum hastane kabul edecek mı bakalım adet olunca arıcam
Dün 971 di canım bugün 1610 felan çıktı bir gün arayla yaptırdımEn son ki 900 küsürlüydü demi 2 kat olmuş yani gayet iyi
Ee çok iyi canım stres yapmayı bırak artıkDün 971 di canım bugün 1610 felan çıktı bir gün arayla yaptırdım
Maşallah canımDün 971 di canım bugün 1610 felan çıktı bir gün arayla yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?