Canım öncelikle bebeğin hayırlısı olsunKızlar merhaba suan adetim 4 gün oldu geçiyor hem gebelik hemde ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı
Allah razı olsun canımCanım öncelikle bebeğin hayırlısı olsunsağlıkla doğsun inşallah ovalisyon testindeki koyu çizgi t çizgisimi merakketim hamileyken böylemi görünüyormuş
Hayırlı olsun canım adet gününüzde gebelik testinde çizgi belirgin miydiAllah razı olsun canımevet kuzum ikinci çizgi t çizgisi resmen patlıyor oda daha 4 gün geçti adetim
Ben bir buçuk yıllık evliyim aslında hiç korunmadım dikkat etmedim önemsemedim açıkçası dr gittim eşimde de bende de hiç bir sorun yok.Aralık ayından beri ilaç iğne uğraşıyorum ama benim yaşımda var 38 yaşındayım onun da etkisi büyük sanırım.Haha ben de öyle yapayım bari
Sen kaç aydır bekliyorsun canım ? Benim de çok olmadı aslında korunmayı bırakalı 3. aydı. Ama yine de üzülüyor insan olmayınca. Kaç arkadaşımla konuştuk hepsi ilk istedikleri ayda hamile kalmışlar. İnsan sorguluyor kendini acaba bir sıkıntı mı var diye.
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahArkadaşlar, geçen hafta bu mesajı yazmıştım. 2şer gün arayla yaptığım testler de çizgi koyulaştı. Bugün de kan verdim, 400 küsür çıktı çok şükür. Kese henüz görünmedi, haftaya gideceğim tekrardan.
Mesajım havada kalmasın diye sonucu yazmak istedim, genelde bu tip mesajların devamı gelmiyor
Allah isteyen herkesin kucağını hayırlı vakitte doldursun
Oy maşallah canım darısı bütün istiyenlere sonrada bana bende test yapmaya devam ediyorum koyulaşma başladı ama daha piki göremedim inşallah o günde gelicek dua et bizeAllah razı olsun canımevet kuzum ikinci çizgi t çizgisi resmen patlıyor oda daha 4 gün geçti adetim
Evet canımHayırlı olsun canım adet gününüzde gebelik testinde çizgi belirgin miydi
İnşAllah canım rabbim hepimize nasip etsinOy maşallah canım darısı bütün istiyenlere sonrada bana bende test yapmaya devam ediyorum koyulaşma başladı ama daha piki göremedim inşallah o günde gelicek dua et bize
Amiiiiin inşallah Allah'ım duysun semizi bu mübarek günlerdeİnşAllah canım rabbim hepimize nasip etsin
Ben bir buçuk yıllık evliyim aslında hiç korunmadım dikkat etmedim önemsemedim açıkçası dr gittim eşimde de bende de hiç bir sorun yok.Aralık ayından beri ilaç iğne uğraşıyorum ama benim yaşımda var 38 yaşındayım onun da etkisi büyük sanırım.
Amin canım inşallah hepimize Allah nasip etsininşallah daha fazla bekletmeden gelir bebiş
Ovulasyon testi de kullanmiyorsan onu de dene mutlaka kaçmasın günler.
Amin , en hayırlı zamanda olsun inşallahKendim de çok istiyorum bana kalsa hiç korunmazdim bile eşimin keyfini bekledim biraz
Zaten yaşım küçük değil yani anne olmak istiyorum artık
Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin
maşallahtebrik ederim canım sağlıkla kucağına al, darısı bize olsun inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah
Darısı bizlerin başına
Hayırlı olsun 1 gün aramız var sizinleAmin, teşekkür ederimDarısı isteyenlerin başına, duacıyım
Hayırlı olsun 1 gün aramız var sizinle ☺
Hayırlısı olsun cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlereHayırlı olsun tebrik ederim
Evet kuzum burdayımR ressamasel buralardamısın?
Nasılsın kan verdin mi bidaha?Evet kuzum burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?