Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım dene bence yumurtlama gerçekten her ay farklı oluyormuş yani ben takvime göre gittiğim için bu güne kadar bilmiyordum Allah nasip edince bişekilde birşeyler vesile oluyor işte

Canım hiç sorma kolay değil bu süreçler bilirim inşallah hayırlı haberi alırsın da peşinden biz geliriz
Inşşşallllaaaaahhhhh ilk ovulasyon denemesinde hamile kalanları görünce umutlanıyorum sonra diyorum kendine gel

Benim 5 günüm kaldı düşünmemeye çalışıyorum ama bir haftadır dışarı çıkmıyorum evde tek isim oturup bu ay oldu mu acaba diye düşünmek

Benim de son 5 ama geçmiyoooorrr.
Bı de sanki regl belirtileri başladı, kasıkta batmalar. Tatlı yeme isteği filan galiba ben geliyorum diyor benimki
Benim de ikinci ay ovulasyonla. Sanki çok uzak geliyor olmayacakmış gibi ne kadar negatifim

Ben de aynıyım aynı belirtilerim var adete 5 gün vad uzaktan uzaktan el sallıyor sanki

Ben de aynıyım aynı belirtilerim var adete 5 gün vad uzaktan uzaktan el sallıyor sanki

Test ne zaman yapacaksın peki ?
Dayanabilirsem Çarşamba yapayım diyorum 2 gün kalmış oluyor varsa çıkar herhalde silik de olsa.

Evet canım dene bence yumurtlama gerçekten her ay farklı oluyormuş yani ben takvime göre gittiğim için bu güne kadar bilmiyordum Allah nasip edince bişekilde birşeyler vesile oluyor işte
Hadi bakalım hayırlısı cnm inşallah evet farklı oluyordur geleli duzensiz adet olunca değişiyordue

Test ne zaman yapacaksın peki ?
Dayanabilirsem Çarşamba yapayım diyorum 2 gün kalmış oluyor varsa çıkar herhalde silik de olsa.
Ben 5 günü de bekleyeyim diyorum ama dayanamıyorum kendime de hiç güvenmiyorum çarşamba perşembe yaparım kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…