Farkettim ben iyi değilimBende pek belirti yok deyip 364785 tane belirti saymak
Rüyamda da ben 5 aylık hamileyim diyordum birine
Allah'ım ruh sağlığımız yerindeyken hamile kalabilsek bari
Farkettim ben iyi değilimbelirti melirti yok valla aksine baş ağrım başladı oda regli öncesi oluyor zaten
Ben dusunuyordum oldu cok sukur rabbim sizede isteyen herkesede nasip etsin insallah. Hcg 17.3 cikti daha cok yeniyimBizden başka kimse düşünmüyor heralde martta gebelik
Günaydın cnmlar hayırlı olsun kuzum bidaki ay insallah benimde bugün bı kalktım çamaşırım su içinde öyle bi akintim olmuştu komple ıslanmış çamaşırım ayiptr söylemesi yaa inş adet olmam bu arada bat 31martGunaydiz kizlar . Bi kirmizi kart ta ben yedimnisana geciyorum
Aminn amin isteyen herkese nasip etsin inşallah RabbimBen dusunuyordum oldu cok sukur rabbim sizede isteyen herkesede nasip etsin insallah. Hcg 17.3 cikti daha cok yeniyim
Hayırlısı olsun nasipten otesi degil hic bisey enfeksiyon filan olabilir insallah olmazsinGünaydın cnmlar hayırlı olsun kuzum bidaki ay insallah benimde bugün bı kalktım çamaşırım su içinde öyle bi akintim olmuştu komple ıslanmış çamaşırım ayiptr söylemesi yaa inş adet olmam bu arada bat 31mart
Cnm 2hafta önce gtmistim.tertemizdi herşey inşallah olmamHayırlısı olsun nasipten otesi degil hic bisey enfeksiyon filan olabilir insallah olmazsin
Insallah canimCnm 2hafta önce gtmistim.tertemizdi herşey inşallah olmam
Hosbulduk :))) çok büyük umutlarla katıldım araniza ☺Hoş geldin canım bende burda yeniyim
Hosbulduk:)) inşalla güzel gelir burası banaHoşgeldin canım
İnşallah hep birlikte hayırlı haberler alırız bu ayHosbulduk :))) çok büyük umutlarla katıldım araniza ☺
İnşallah canım bat ne zamnİnşallah hep birlikte hayırlı haberler alırız bu ay
Canım geçen ay ki adet tarihim gecikti baya o yüzden tam bi şu gün diyemiycem ama 33 34 35 günleri ol luyorum yani iki üçgün değişiklik gösteriyor ama adet olana kadar testime edicem bakalım ne olacak bende merak ediyorum zaten paylaşırım burda gelişmeleri 15 te test yapıcam birazdan koyulaşmaya başlamıştı bugün nasıl çıkıcak bakalımİnşallah canım bat ne zamn
Sen ovulasyan kullanıyorsun yani cnm bende hic kullanmadm şuana kadar benimde adetim ayni senin gibi duzensizin biraz yani ama.bu ay benim.olmazsa sonra ovulasyan alıp kullanmak istyrm bi inş ikimizDe hayırlı haberler aliriz tabi burdaki herkes cnm inşCanım geçen ay ki adet tarihim gecikti baya o yüzden tam bi şu gün diyemiycem ama 33 34 35 günleri ol luyorum yani iki üçgün değişiklik gösteriyor ama adet olana kadar testime edicem bakalım ne olacak bende merak ediyorum zaten paylaşırım burda gelişmeleri 15 te test yapıcam birazdan koyulaşmaya başlamıştı bugün nasıl çıkıcak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?