Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi geceler kızlar aklıma bir şey takıldı da sormak istiyorum.Şubat 29 çekti ya bu ay adet günü bir gün ileri mi atacak yoksa geri mi yani normalde benim 19 unda adet günüm ama şubat 29 çektiği için 20 si mi olması lazım

Mesela 20sinde olacaksan 21i 22si filan olabilir.

brnbrr Canım yaptın mı bugün test, seninle Bat aynıydı bizim
Ben de 10lu test sipariş ettim 24ünde yapayım dedim

Evet cnm internetten. Geçen ayda adım kapıda ödemeli uygun bi site den. Bu ayda ordan alacam yine
Canim merhaba sana test tavsiyem insagramda birgebeningünluğu sayfasindan alin ben daha onceleri netten sipariş verdim ovulasyonu dogru göstermiyor. Bu ay dedigim birgebiningünlugu sayfasindan aldim ve teste oğlen yumurtamin catladigini gordum akşam 4 dede randevum vardi doktorumda yumurtan catlamiş dedi akşamina ilişki onerdi beklemedeyim şuan inşaAllah hamişimdir. Iki yıl olcak inşaAllah bu ay hayirlisi ile gelir.

brnbrr Canım yaptın mı bugün test, seninle Bat aynıydı bizim
Ben de 10lu test sipariş ettim 24ünde yapayım dedim
Evet yaptım negatif çok erken olduğunu biliyorum o yüzden moral bozmak yok 24unde başlayayım bende ama hiçbir belirti vb hicbirseyim yok şuan

Evet yaptım negatif çok erken olduğunu biliyorum o yüzden moral bozmak yok 24unde başlayayım bende ama hiçbir belirti vb hicbirseyim yok şuan

Ben 14 Mart'ta yumurtlama gördüm 10 günden önce çıkmaz zaten testte.
Sen de başka yapıp moral bozma bence de. Hatta ben regl günü gelmeden yapmicam diyordum dayanamadim bugün test sipariş ettim 2-3 gün kala yaparım artık

_Lila test çok olunca insanın kullanasi geliyor benim 9 kaldı 24 ünde başlasak sonuç alana kadar yeter herhalde

Ben ovulasyon testi kullanmadım ama 7-19 Mart arasını degerlendirdim artık tatile girdim diyebilirim Ülkece zor durumdayiz olmaz sada hayırlısı Allah'tan diyorum

_Lila test çok olunca insanın kullanasi geliyor benim 9 kaldı 24 ünde başlasak sonuç alana kadar yeter herhalde

Yeter ya zaten regle 3-4 gün kalmış oluyor
Ben çok sivilcelendim bu ay eşim bile farketti, regl yaklaştı diye büyük ihtimal, belki erken bile gelebilir
Belirti diyebileceğim pek bişey yok yani zaten çok erken daha.

Ben ovulasyon testi kullanmadım ama 7-19 Mart arasını degerlendirdim artık tatile girdim diyebilirim ☺ Ülkece zor durumdayiz olmaz sada hayırlısı Allah'tan diyorum

Evet olsa da şimdiden düşünüyorum benim sağlık ocağım bile otobüsle 20 dakika mesafede. Nasıl gidip gelirim kan verme vs. Hastane desen otobüsle 45 dakika
Dediğin gibi olmazsa da vardır bir hayır diyeceğim

Kızlar dr Banu çiftçiyi izledim dün canlı yayındaydı gebelik planlarının ertelenmesi yönünde konuştu hatta tüp bebek transferlerini dondurup ortalık düzelince gerçekleştirmeyi düşünüyoruz dedi ben de bekleyeceğim birkaç ay nasip tabiki ama tedbir de almak lazım sizler ne düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…