Kızlar dr Banu çiftçiyi izledim dün canlı yayındaydı gebelik planlarının ertelenmesi yönünde konuştu hatta tüp bebek transferlerini dondurup ortalık düzelince gerçekleştirmeyi düşünüyoruz dedi ben de bekleyeceğim birkaç ay nasip tabiki ama tedbir de almak lazım sizler ne düşünüyorsunuz
Nerdeyse bir seneye yakındır deniyoruz ama sanırım bu ay hamile kaldım. Rabbim in bildiği vardır mutlaka. Geçen ay virüs ü tahmin dahi etsem istemezdim ama Rabbim bu ay da layık gördüyse başımın üstünde. Önlem olarak hastaneye, kontrol e falan gitmeyi düşünmüyorum,kesinleşirse doktoruma mesaj atıp ilaç isimlerini öğrenip eczaneden aldırmayı planlıyorum, hepsi bu. Halkımızdan hayırlısı olsun inşallahKızlar dr Banu çiftçiyi izledim dün canlı yayındaydı gebelik planlarının ertelenmesi yönünde konuştu hatta tüp bebek transferlerini dondurup ortalık düzelince gerçekleştirmeyi düşünüyoruz dedi ben de bekleyeceğim birkaç ay nasip tabiki ama tedbir de almak lazım sizler ne düşünüyorsunuz
Nem de klomen tedavisi alıyordum 4 ay oldu 6 aya tamamlayasım var gibiydi bıraktım. E sonrası zaten aşılama.Kızlar dr Banu çiftçiyi izledim dün canlı yayındaydı gebelik planlarının ertelenmesi yönünde konuştu hatta tüp bebek transferlerini dondurup ortalık düzelince gerçekleştirmeyi düşünüyoruz dedi ben de bekleyeceğim birkaç ay nasip tabiki ama tedbir de almak lazım sizler ne düşünüyorsunuz
Sen test yaptın mı ben görmedim.Nerdeyse bir seneye yakındır deniyoruz ama sanırım bu ay hamile kaldım. Rabbim in bildiği vardır mutlaka. Geçen ay virüs ü tahmin dahi etsem istemezdim ama Rabbim bu ay da layık gördüyse başımın üstünde. Önlem olarak hastaneye, kontrol e falan gitmeyi düşünmüyorum,kesinleşirse doktoruma mesaj atıp ilaç isimlerini öğrenip eczaneden aldırmayı planlıyorum, hepsi bu. Halkımızdan hayırlısı olsun inşallah
Beklemedeyim canim gelen giden yok kasiklarim geriliyo sadece en ufak akinti da yokBat 20 mart olan bin kişi vardi nere gittininiz kız?
Hadi bakalımBeklemedeyim canim gelen giden yok kasiklarim geriliyo sadece en ufak akinti da yok
Dün sabah erken gebelik testi yaptım ince bir gölge çizgi çıktı, dün bat günüydü ama bugünde gelen giden yok, normalde değil günüm saatim bile geçmez yarın da olmazsam kesin hamileyim diyorum ama içimden bir ses değilsin diyor. Pazar a kadar olmazsa son testim var onu yapayım diyorum, hayırlısı artık. Sende durumlar nasıl canımSen test yaptın mı ben görmedim.
İçindeki sesi sustur lütfen ya. Insallah vardır. Ben de regl bekliyorum 2 gün var. Erken test negatifti 4 gün kala normal yaptım o da negatif.Dün sabah erken gebelik testi yaptım ince bir gölge çizgi çıktı, dün bat günüydü ama bugünde gelen giden yok, normalde değil günüm saatim bile geçmez yarın da olmazsam kesin hamileyim diyorum ama içimden bir ses değilsin diyor. Pazar a kadar olmazsa son testim var onu yapayım diyorum, hayırlısı artık. Sende durumlar nasıl canım
Demi stres yapmiyorum benden cok esim cok soruyo gelecegi varsa da bgun gelse bari gunum sasmasaHadi bakalım
Srn ilk aydan bu stresle gecikebilirsin.Bekle bunu.
Canım yine de testlere %100güvenme derim, eğer bende varsa geç döllenme olduğunu düşünüyorum çünkü bat a 6 gün kala erken gebelik testi negatif ti. Rabbim senin yüzünü bir an önce güldürsün ve sana hayırlı ikizler göndersin inşallah, inan çok içimden gelerek diliyorumİçindeki sesi sustur lütfen ya. Insallah vardır. Ben de regl bekliyorum 2 gün var. Erken test negatifti 4 gün kala normal yaptım o da negatif.
Bu kadar güzel dua etme bana şımarırım.Canım yine de testlere %100güvenme derim, eğer bende varsa geç döllenme olduğunu düşünüyorum çünkü bat a 6 gün kala erken gebelik testi negatif ti. Rabbim senin yüzünü bir an önce güldürsün ve sana hayırlı ikizler göndersin inşallah, inan çok içimden gelerek diliyorum
hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet kuzum beş gün sonra gün aldım doktora gideceğim
hayırlı olsun canım. Rabbim tamamına erdirsin,darısı bizlere olsun tüm isteyenlere inşallahAmin inşallah canım ☺
ay inşallah ahmilesindir canım.böyle duyunca içimdeki umutlar yeşeriyor valla kendim güzel sonuçlar almış gibi heyecanlanıyorum,Allah hayırlısını nasip etsinDün sabah erken gebelik testi yaptım ince bir gölge çizgi çıktı, dün bat günüydü ama bugünde gelen giden yok, normalde değil günüm saatim bile geçmez yarın da olmazsam kesin hamileyim diyorum ama içimden bir ses değilsin diyor. Pazar a kadar olmazsa son testim var onu yapayım diyorum, hayırlısı artık. Sende durumlar nasıl canım
ben de aynı şeyi düşünüyorum canım, bu ay klomene başlayacaktım doktora bile gidemedim, kendiliğinden olmasını bekleyeceğiz. 8 aydır bebek istiyoruz,virüs çıktığı için korunmak falan istemiyoru. Allah nasip eder de olursa bakarım bi çaresine.bunca hamile insan bi şekilde gidip gelşyor doktora hastaneyeEvet olsa da şimdiden düşünüyorum benim sağlık ocağım bile otobüsle 20 dakika mesafede. Nasıl gidip gelirim kan verme vs. Hastane desen otobüsle 45 dakika
Dediğin gibi olmazsa da vardır bir hayır diyeceğim
Canım Rabbim sizlere de bir an önce nasip etsin inşallahay inşallah ahmilesindir canım.böyle duyunca içimdeki umutlar yeşeriyor valla kendim güzel sonuçlar almış gibi heyecanlanıyorum,Allah hayırlısını nasip etsin
ben de aynı şeyi düşünüyorum canım, bu ay klomene başlayacaktım doktora bile gidemedim, kendiliğinden olmasını bekleyeceğiz. 8 aydır bebek istiyoruz,virüs çıktığı için korunmak falan istemiyoru. Allah nasip eder de olursa bakarım bi çaresine.bunca hamile insan bi şekilde gidip gelşyor doktora hastaneye
amiiiiin, aminCanım Rabbim sizlere de bir an önce nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?