anam benımki vitamın içmiyor.kilo aldırırmış çokAmin kuzumyok yok tutma gelsin lazım sana ben adama pekmez yedirebildim oda 15 16 gün daha yemedi ama.multi vitamin içiyor hergun ne olacak bakalim kismet kuzum bu cok sıkı calistim devamda ediyorum hayirlisi ❤
Yok kuzu ne aldircak bende iciom esimde multi vitamin cok sukur kilo almadim ama keske aldırsa eşimde alsa çok zayıf zaten nerdeeeanam benımki vitamın içmiyor.kilo aldırırmış çok
adetlerim düznsizdi. onu düzenledik, şu anda görünen bir sıkntı yok olur dedi ama olmuyor.15 senedr hiç olmadı mı cnm doktor ne diyor bu duruma
canım ben 21 yaşındayım 2 senelik evliyim bilinen Bi sıkıntı yok ama idrar yollarıma baktırıcam5 yıl canım 32 yaşındayım.sende var mı sıkıntı siz ne zamandan beri düşünüyorsunuz
Hiç üzülme, aynı yaştayız, önemli olan bir sorun olmaması, insanlar nelerle uğraşıyor şükredelim halimize ve zamanını bekleyelim...Stres kalktığı an olacaktır bebiş zamanını bekliyordur.Kafandan atmaya düşünmemeye çalış, biliyorum çok zor ama yapabildiğin kadar işte..34 yaşındayım. 15 aylık evliyim. benimde olmuyor. Doktor olur. bir sorun yok dedi ama olmuyor. Çok üzülüyorum. yaşımdan dolayı üzülüyorum. Benden sonra evlenen yaşı küçük insanları gördükçe kahroluyorum. Allahım sabır versin herkese. İnşallah bu mart olur.
inşallah canım. Bu aralar daha çok düşünüyorum. İnanki kahrediyorum kendimi. Eşimde olur üzülme diye teselli etmeye çalışıyor ama her ay bir yıkım yaşıyorum. Allah tan sabır diliyorum artık.Hiç üzülme, aynı yaştayız, önemli olan bir sorun olmaması, insanlar nelerle uğraşıyor şükredelim halimize ve zamanını bekleyelim...Stres kalktığı an olacaktır bebiş zamanını bekliyordur.Kafandan atmaya düşünmemeye çalış, biliyorum çok zor ama yapabildiğin kadar işte..
Ben de 2. istiyorum oğlum da ilk ayda olmuştu ama sanırım yaşım ilerlediği için olmuyor 3. Ayımız bizimkızlar bende geldim buraya .bu ay olmadı önümüzdeki ay bakicaz bizde 3ay oldu korunmayı bıraktık inşallah 2.cocuk istiyoruz 3yasinda bi kızım var evlendim ilk geceden hamile kaldım tek seferde bakalım bu nasıl olucak Allah'ım inşallah hepimize hayırlı ile sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Bende 17 ay oldu evleneli 38 yaşındayım hiç hamile kalmadım bende de hiç bir sorun yok eşimde de bekliyorum bakalım inşallah hepimizin bu Mart da olur sen rahat ol Bi gün hepimize nasip olucak inşallah34 yaşındayım. 15 aylık evliyim. benimde olmuyor. Doktor olur. bir sorun yok dedi ama olmuyor. Çok üzülüyorum. yaşımdan dolayı üzülüyorum. Benden sonra evlenen yaşı küçük insanları gördükçe kahroluyorum. Allahım sabır versin herkese. İnşallah bu mart olur.
inşallah canım.çok üzülüyorum.Bende 17 ay oldu evleneli 38 yaşındayım hiç hamile kalmadım bende de hiç bir sorun yok eşimde de bekliyorum bakalım inşallah hepimizin bu Mart da olur sen rahat ol Bi gün hepimize nasip olucak inşallah
BeeeenKızlar liste yaptım. Bakın umuttuklarım var mı
Dr her seferinde stres yapmayın her şeyi doğal akışına bırakın diyor ilk aylar doğal akışındaydı ama 8. Aydan sonra bunalmaya başladım elden de bişey gelmiyor hayırlısı diyoruz sadececanım ben 21 yaşındayım 2 senelik evliyim bilinen Bi sıkıntı yok ama idrar yollarıma baktırıcam
Kaç yaşındasın ki cnm bizde 3ay oldu korunmayı bıraktık bakalım ne olacak inş hepimiz hamile kalırızBen de 2. istiyorum oğlum da ilk ayda olmuştu ama sanırım yaşım ilerlediği için olmuyor 3. Ayımız bizim
Canım üzülme strese girme. Stres daha çok etkiliyor. Elde değil biliyorum hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz.inşallah grubumuz uğurlu gelicek hepimize34 yaşındayım. 15 aylık evliyim. benimde olmuyor. Doktor olur. bir sorun yok dedi ama olmuyor. Çok üzülüyorum. yaşımdan dolayı üzülüyorum. Benden sonra evlenen yaşı küçük insanları gördükçe kahroluyorum. Allahım sabır versin herkese. İnşallah bu mart olur.
Seni de mi unuttumBeeeenBAT 24 Mart
Beni de yazın canımSelam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım
@hasbeee 20 mart
H HoneyBear 26 şubat
Life light 2 mart
@Ipek8006 4 mart
@Hufezaa 26 mart
@Tugce3333 10 mart
@Mmmmmerveeeee 20 mart
@Masalmina 17 mart
@Orkidem 17 mart
@moonandstar 27 şubat
@xy35 6 mart
@Calypso95 14 mart
R Rainbow3461 10 mart
@Nimet yardim 17 mart
@Esennn91 15 mart
Oxygen1 28 şubat
Jamie35 5 mart
@yubucukp 8 mart
@Sinebend 5 mart
C Canangul133 23 mart
Bat kaç cnmBeni de yazın canım
Aynen stres yapmadsn olmuyorDr her seferinde stres yapmayın her şeyi doğal akışına bırakın diyor ilk aylar doğal akışındaydı ama 8. Aydan sonra bunalmaya başladım elden de bişey gelmiyor hayırlısı diyoruz sadece
aynı durumdayım 28 yaşındaım 2.5 yıllık evliyim benden sonra evlenenlerin hepsi anne baba oldu ben hala uğraşıyorum bezdim34 yaşındayım. 15 aylık evliyim. benimde olmuyor. Doktor olur. bir sorun yok dedi ama olmuyor. Çok üzülüyorum. yaşımdan dolayı üzülüyorum. Benden sonra evlenen yaşı küçük insanları gördükçe kahroluyorum. Allahım sabır versin herkese. İnşallah bu mart olur.
Bir de algıda seçicilik oldu hamile ve bebek arabası görüyorum sürekliAynen stres yapmadsn olmuyorHer gün bir hamile haberi duyuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?