Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kuzum yok yok tutma gelsin lazım sana ben adama pekmez yedirebildim oda 15 16 gün daha yemedi ama.multi vitamin içiyor hergun ne olacak bakalim kismet kuzum bu cok sıkı calistim devamda ediyorum hayirlisi ❤
anam benımki vitamın içmiyor.kilo aldırırmış çok

anam benımki vitamın içmiyor.kilo aldırırmış çok
Yok kuzu ne aldircak bende iciom esimde multi vitamin cok sukur kilo almadim ama keske aldırsa eşimde alsa çok zayıf zaten nerdeee

34 yaşındayım. 15 aylık evliyim. benimde olmuyor. Doktor olur. bir sorun yok dedi ama olmuyor. Çok üzülüyorum. yaşımdan dolayı üzülüyorum. Benden sonra evlenen yaşı küçük insanları gördükçe kahroluyorum. Allahım sabır versin herkese. İnşallah bu mart olur.

Hiç üzülme, aynı yaştayız, önemli olan bir sorun olmaması, insanlar nelerle uğraşıyor şükredelim halimize ve zamanını bekleyelim...Stres kalktığı an olacaktır bebiş zamanını bekliyordur.Kafandan atmaya düşünmemeye çalış, biliyorum çok zor ama yapabildiğin kadar işte..

inşallah canım. Bu aralar daha çok düşünüyorum. İnanki kahrediyorum kendimi. Eşimde olur üzülme diye teselli etmeye çalışıyor ama her ay bir yıkım yaşıyorum. Allah tan sabır diliyorum artık.

Ben de 2. istiyorum oğlum da ilk ayda olmuştu ama sanırım yaşım ilerlediği için olmuyor 3. Ayımız bizim

Bende 17 ay oldu evleneli 38 yaşındayım hiç hamile kalmadım bende de hiç bir sorun yok eşimde de bekliyorum bakalım inşallah hepimizin bu Mart da olur sen rahat ol Bi gün hepimize nasip olucak inşallah

Bende 17 ay oldu evleneli 38 yaşındayım hiç hamile kalmadım bende de hiç bir sorun yok eşimde de bekliyorum bakalım inşallah hepimizin bu Mart da olur sen rahat ol Bi gün hepimize nasip olucak inşallah
inşallah canım.çok üzülüyorum.

canım ben 21 yaşındayım 2 senelik evliyim bilinen Bi sıkıntı yok ama idrar yollarıma baktırıcam
Dr her seferinde stres yapmayın her şeyi doğal akışına bırakın diyor ilk aylar doğal akışındaydı ama 8. Aydan sonra bunalmaya başladım elden de bişey gelmiyor hayırlısı diyoruz sadece

Canım üzülme strese girme. Stres daha çok etkiliyor. Elde değil biliyorum hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz.inşallah grubumuz uğurlu gelicek hepimize

Beni de yazın canım

Dr her seferinde stres yapmayın her şeyi doğal akışına bırakın diyor ilk aylar doğal akışındaydı ama 8. Aydan sonra bunalmaya başladım elden de bişey gelmiyor hayırlısı diyoruz sadece
Aynen stres yapmadsn olmuyor Her gün bir hamile haberi duyuyoruz

aynı durumdayım 28 yaşındaım 2.5 yıllık evliyim benden sonra evlenenlerin hepsi anne baba oldu ben hala uğraşıyorum bezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…