Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Stres ister istemez oluyor maalesef sadece cocuk düsünmek değil mesela iş stresi oluyor birinin söyledi sözü kafana takıyorsun vs..
Kuzum bebek konusunda sitrese sokma kendini ozellikle kafadan atamazsin ama en azindan azalt kuzum mesela belirti arama nette araştırma kendini fazla dinleme ben geçen ay oyle yaptım bu ayda oyle yapicam

23 mart

Değerlerm ve yumurtalık rezervim iyi.10 ay oldu deniyoruz.doktorum 1 yıl sonunda eşin muayene olsun dedi onun sonucuna göre tüplerime bakıcakmış.
İnşAllah sağlıklıdır herşey rabbim hepinize o güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah ne kadarlık evlisiniz

Kızlar bu ay da olmadı sanırım sabah test yaptım erken gebelik testi silik gibiydi ama yol da gibiydi bilemedim eşimi sperm testi için çağırdı doktor devlet hastanesinde yapılıyorsa orda yaptırayım diyorum maliyeti yüksektir özelin önce eşime söylemeliyim bu durumu

Testte silik çıktı mı. Atabilir misn buraya

Yarın sabah tekrar bi test yapsan canım kaç gün var bata

Ay valla sabah 6:30 du namaza kalktıydım çekmeyi unutmuşum,adetim 28 Şubat ama birkaç gün gecikiyor bazen kan vereyim en iyisi özel hastanede acilde devlet hastanesinde almıyorlar

kızlar bende geldim buraya .bu ay olmadı önümüzdeki ay bakicaz bizde 3ay oldu korunmayı bıraktık inşallah 2.cocuk istiyoruz 3yasinda bi kızım var evlendim ilk geceden hamile kaldım tek seferde bakalım bu nasıl olucak Allah'ım inşallah hepimize hayırlı ile sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…