- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 83
- 30
Bana iki gun var negatifi gordumEvet o yüzden tuttum kendimi gerçi pek ümitli değilim ama hayırlısı yinede
Bazen gününde bile testler yanıltabiliyormuşBana iki gun var negatifi gordum
Bakalim Allah nasip eder insallah isteyen herkeseBazen gününde bile testler yanıltabiliyormuş
Aminnnn inşAllah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseyi evlat ateşiyle yanıp tutuşturmasınBakalim Allah nasip eder insallah isteyen herkese
Beklemekten baska care yok bende bekliyorum kirmizilari emin gibiyim.Test yapsam bosa gidecekDun sabah yaptım negatif adeti bekliyorum mecbur. Acayip bel agrim var bugün
Bende eminim ama bi yanimda umut içindeBeklemekten baska care yok bende bekliyorum kirmizilari emin gibiyim.Test yapsam bosa gidecek
Şöyle anlaşılıyor ama beta yüksekse mesela ben yaptım hatta bir arkadaş merak etmişti. kopkoyu çıkmıştı betam yüksekti başka hamile arkadaş yaptı ama onun ki daha hafif çıktı. yani garantisi yok onun.Birde bişey sormak istiyorum ovülasyon testiyle de gebelik anlaşılıyor mu bilgisi olan var mı
En iyisi normal gebelik testi yaniŞöyle anlaşılıyor ama beta yüksekse mesela ben yaptım hatta bir arkadaş merak etmişti. kopkoyu çıkmıştı betam yüksekti başka hamile arkadaş yaptı ama onun ki daha hafif çıktı. yani garantisi yok onun.
Bence evet anlaşılıyor hatta ben yaptım atayım mıBirde bişey sormak istiyorum ovülasyon testiyle de gebelik anlaşılıyor mu bilgisi olan var mı
Bu ovülasyon dimi böyle olunca hamilemi olunuyorKızlar bunu bugün yaptım bu şekilde çıktı Ovülasyon ve adete 2 gün var
Sen yapmadın mı?
Saglikli sekilde anlasilmiyor diye duydum itibar etmeyin benceBirde bişey sormak istiyorum ovülasyon testiyle de gebelik anlaşılıyor mu bilgisi olan var mı
aynen öyle ama tabi onda da geç döllenme varsa çıkmayabilir. En garanti kesin öğrenmek istiyorum diyorsan kan vereceksin:)En iyisi normal gebelik testi yani
Evet kuzum yumurtlama gibi pik olacak amaBu ovülasyon dimi böyle olunca hamilemi olunuyor
Negatif canım yaprım senin için.Sen yapmadın mı?
Hayırlısı olsun canım vakti gelmemiş demekkiNegatif canım yaprım senin için.
Aynen öyle şü stresimi yenersem olacak.Hayırlısı olsun canım vakti gelmemiş demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?