- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 34
İnşAllah canım ya korkuyorum ben artık ikinci bebeğimi de kaybetmek istemiyorumBazen hastaneden dolayi degisebiliyo insallah bisey yoktu 2 gunde artisi onemliymis ya
Hakkinda hayirlisi olsun ama dedigim gibi bazen fark edebiliyo sistemsel sanirim . Benden bi negatif belki testemi bi sıkıntı vardı cozemedim erken gebelik testi baska mi oluyo uzerinde hic bisey yazmiyodu .İnşAllah canım ya korkuyorum ben artık ikinci bebeğimi de kaybetmek istemiyorum
Erken gebelik.testleri daha pahalı oluyor kuzum ordan anlıyorum ben ama sana bişey diyeyim mi adete kadar bekle bak ben kan verdim daha strese girdimHakkinda hayirlisi olsun ama dedigim gibi bazen fark edebiliyo sistemsel sanirim . Benden bi negatif belki testemi bi sıkıntı vardı cozemedim erken gebelik testi baska mi oluyo uzerinde hic bisey yazmiyodu .
Aynen iki gun daha bekliyim olursa olur cuma kesin bat cunku oyle arada kanama filan da olmadi zaten heveslendim gunleri degerlendirince hemen olacak diye bisey yok sonuctaErken gebelik.testleri daha pahalı oluyor kuzum ordan anlıyorum ben ama sana bişey diyeyim mi adete kadar bekle bak ben kan verdim daha strese girdim
Aynen öyle kuzum bekle zaten varsa çıkar erken öğrenmek iyi değil benceAynen iki gun daha bekliyim olursa olur cuma kesin bat cunku oyle arada kanama filan da olmadi zaten heveslendim gunleri degerlendirince hemen olacak diye bisey yok sonucta
Kuzum ben sanki çizgi görüyorum silik arkadaşlarda baksın da biBoyle cikti iste
Tabi ama o merak ayri bisey isteAynen öyle kuzum bekle zaten varsa çıkar erken öğrenmek iyi değil bence
Amin cnm benim yazarsın burdan bizlere inşallah hızlıca artar değerlerinSağol canım darısı hepinize inşAllah bende sağlıkla kucağıma alırım inşAllah bakalım iki gün sonra yine kan vereceğim
Merhaba,Aynen kuzum yarın akşam yine kan vereceğim
Bende cok baktim banada sanki oyle geldi fonladim ama biseye yaramadiKuzum ben sanki çizgi görüyorum silik arkadaşlarda baksın da bi
Ben göremedim maalesefBoyle cikti iste
Bende silik.bi çizgi görüyorum cnm ya inşallah vardrBen göremedim maalesef
Batima 2 gun var hayrolsun kuruma cizgisi sanirim yansiyanBen göremedim maalesef
Kullandigim marka zaten olumsuzmus acelem vardi erkem kitlerden degil zaten iki gun daha bekliy hastaligim sasmiyo tekrarlarim testi cikmazsa yoluma devam zaten ilk denemeBende silik.bi çizgi görüyorum cnm ya inşallah vardr
Bana da öyle geldi canım inşallah vardır ve sağlıklıdır tabi ki :)) Ama bekle 2 gün sonra tekrarla bence kafana takma. Ben de her ay böyleydim bu ay 1 hafta önceden öğrendim ama değerim düşmeye başladı hala kanamam da başlamadı bekliyorum geçsin ki bir an önce yeniden başlıyım belki bu ay sağlıklı olur. İnşallah şu virüs falan geçsinde hem:).
Batima 2 gun var hayrolsun kuruma cizgisi sanirim yansiyan
Anladim kuzucum hyirlisi olsun daha ilkmis zAten olucagi varsa her türlü olur canımKullandigim marka zaten olumsuzmus acelem vardi erkem kitlerden degil zaten iki gun daha bekliy hastaligim sasmiyo tekrarlarim testi cikmazsa yoluma devam zaten ilk deneme
Olmazsa doktora gitmeyi planliyorum zaten iki ablamimda rshim filminden sonra oldu polip yapisiklik sıkıntıları vardı genetik olabiliyomus bu tarz seyler gec kalmadan gitcem insallah gerek kalmaz da bilmiyorum. Ama tuhaf suan iki uc gun oncesinden lekelenmem oluyodu tam kanama baslamasinds sayiyorum oda gelmiyo berraklık var .Bana da öyle geldi canım inşallah vardır ve sağlıklıdır tabi ki :)) Ama bekle 2 gün sonra tekrarla bence kafana takma. Ben de her ay böyleydim bu ay 1 hafta önceden öğrendim ama değerim düşmeye başladı hala kanamam da başlamadı bekliyorum geçsin ki bir an önce yeniden başlıyım belki bu ay sağlıklı olur. İnşallah şu virüs falan geçsinde hem:)
Tabi canim buraya katilincs heveslendim yoksa aklimda yoktuAnladim kuzucum hyirlisi olsun daha ilkmis zAten olucagi varsa her türlü olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?