Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşAllah canım ya korkuyorum ben artık ikinci bebeğimi de kaybetmek istemiyorum
Hakkinda hayirlisi olsun ama dedigim gibi bazen fark edebiliyo sistemsel sanirim . Benden bi negatif belki testemi bi sıkıntı vardı cozemedim erken gebelik testi baska mi oluyo uzerinde hic bisey yazmiyodu .

Mart sonu döngü günü. Umarım olmam. Mutlu haberi alırım. Sizler için de dileğim bu

Hakkinda hayirlisi olsun ama dedigim gibi bazen fark edebiliyo sistemsel sanirim . Benden bi negatif belki testemi bi sıkıntı vardı cozemedim erken gebelik testi baska mi oluyo uzerinde hic bisey yazmiyodu .
Erken gebelik.testleri daha pahalı oluyor kuzum ordan anlıyorum ben ama sana bişey diyeyim mi adete kadar bekle bak ben kan verdim daha strese girdim

Erken gebelik.testleri daha pahalı oluyor kuzum ordan anlıyorum ben ama sana bişey diyeyim mi adete kadar bekle bak ben kan verdim daha strese girdim
Aynen iki gun daha bekliyim olursa olur cuma kesin bat cunku oyle arada kanama filan da olmadi zaten heveslendim gunleri degerlendirince hemen olacak diye bisey yok sonucta

Boyle cikti iste

Eklentiler

• 20200318_094432.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 47
Sağol canım darısı hepinize inşAllah bende sağlıkla kucağıma alırım inşAllah bakalım iki gün sonra yine kan vereceğim
Amin cnm benim yazarsın burdan bizlere inşallah hızlıca artar değerlerin

Aynen kuzum yarın akşam yine kan vereceğim
Merhaba,
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Mümkünse testi aynı yerde tekrarlayınız. Farklı laboratuvarlar da farklı sonuçlar elde edersiniz çünkü hassaslık derecesi farklıdır.

.
Batima 2 gun var hayrolsun kuruma cizgisi sanirim yansiyan
Bana da öyle geldi canım inşallah vardır ve sağlıklıdır tabi ki :)) Ama bekle 2 gün sonra tekrarla bence kafana takma. Ben de her ay böyleydim bu ay 1 hafta önceden öğrendim ama değerim düşmeye başladı hala kanamam da başlamadı bekliyorum geçsin ki bir an önce yeniden başlıyım belki bu ay sağlıklı olur. İnşallah şu virüs falan geçsinde hem:)

Kullandigim marka zaten olumsuzmus acelem vardi erkem kitlerden degil zaten iki gun daha bekliy hastaligim sasmiyo tekrarlarim testi cikmazsa yoluma devam zaten ilk deneme
Anladim kuzucum hyirlisi olsun daha ilkmis zAten olucagi varsa her türlü olur canım

Olmazsa doktora gitmeyi planliyorum zaten iki ablamimda rshim filminden sonra oldu polip yapisiklik sıkıntıları vardı genetik olabiliyomus bu tarz seyler gec kalmadan gitcem insallah gerek kalmaz da bilmiyorum. Ama tuhaf suan iki uc gun oncesinden lekelenmem oluyodu tam kanama baslamasinds sayiyorum oda gelmiyo berraklık var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…