Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederim canım, emeğinin karşılığı diyelim o kadar misafire rağmen pes etmedin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Darısı başımıza inşallah.
İşin sırrı misafirde amin inşallah canım inan sevinemedim bile gündemden dolayı. Hakkımızda hayırlısı dedik nasip oldu isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim inşallah

İşin sırrı misafirde amin inşallah canım inan sevinemedim bile gündemden dolayı. Hakkımızda hayırlısı dedik nasip oldu isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim inşallah

Bende de misafir vardı yumurtlama gününde, acaba bana da uğurlu gelmiş midir Gerilim dolu oldu biraz ama
Amin kuzum dikkat et sen yine de kendine. Nasıl olacak mecburen hastane ortamına gireceğiz, Allah korusun hepimizi.

Bende de misafir vardı yumurtlama gününde, acaba bana da uğurlu gelmiş midir Gerilim dolu oldu biraz ama
Amin kuzum dikkat et sen yine de kendine. Nasıl olacak mecburen hastane ortamına gireceğiz, Allah korusun hepimizi.
İnşallah sanada uğurlu gelmiştir Rabbim e emanetiniz hepimizi korusun inşallah

Hakkinda hayirlisi olsun ama dedigim gibi bazen fark edebiliyo sistemsel sanirim . Benden bi negatif belki testemi bi sıkıntı vardı cozemedim erken gebelik testi baska mi oluyo uzerinde hic bisey yazmiyodu .
canim erken testler bu sekilde oluyo seninki normal gebelik testi . ama bunlarada pek guvenmeyin diyolar

Eklentiler

• 20200318_105002.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…