Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar burdan hepinize yazayım adetime 3 gün var değerim 18 çıktı ama korkuyorum biliyorsunuz 32 haftalık bebeğim karnımda ölmüştü ve sezeryan olmuştum sonrasında yoğun bakımda yatmıştım ve bir sene kalp tedavisi gördüm özetle bu hikayem korkuyorum ama mutluyum İnşAllah sağlıklı gebeliktir Rabbim hepinize bana da hayırlı bebek nasip etsin

Kuzum 5 i yumurtlama ama 6 sı da yumurtlama 7 si çatladı
Bnmde 6 yumurtlama 7 çatlama aynı günleriz bnde senin gibi testin üstünü yırtmıştım. Bide sanırım ilk üç dk da senin biraz daha görünüyodu demi bende hiç yoktu zorla ışıkla baktım gördüm psikolojim düzelti attım Testi

Şu 2günü nasıl geçircez biz şimdi.

Gönlünü ferah tut stres yapmasan sabırla bekle olmuş ya gerisi gelir inşallah hep dua et kuran oku nasipseher türlü tutunuz sana allah ol demiş olmuş inşallah tutunuz bende dua edicem

Sakin ol canim cok yorma kendini yediklerine onem ver folik asit kullanmiyosan hemen basla bol su tuketimi kese icin cok gerekliymis daha cok ben esin tepkisini cok merak ediyorum nedense supriz filan yapiliyo ya direk onu dusunuyorum
Kuzum ben bebeğimi kayBettiğim için eşimle çok istiyorduk ben idrar testinde gölge silik görünce kalbim felaket attı koşa koşa geldim kalbime bak nasıl atıyor Dedim ama söylemedim ben kalp yetmezliğine girdiğim için hadi gidelim eko çekelim dedi ve ben galiba hamileyim ondan atıyor dedim

Ayyy neler var iste sakin olmaya bak tevekkul zamani veren de o alan da o yapacak bisey yok hayırlısı hersey herkes icin doktor kontrolun hersey oluruna varir insallah herkesin hikayesi farkli ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…