- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
Amin kuzum ❤1seneyi geçiyor inşallah pes etmiyorum siz ne zamandır deniyorsunuz
Hayırlısı olsun cnm üzülme1seneyi geçiyor inşallah pes etmiyorum siz ne zamandır deniyorsunuz
Bilinen bir sorun yok diye biliyorum ama bidaha gidicem idrar yollarına baktırmak istiyorum eltim dede olmuyordu gerçi daha yeni evlilerdi onda idrar yolu enfeksiyonu varmış ilaç kullanmış ertesi ay hamile kaldı bende süphelendim belki vardır diye henüz hiç hamile kalamadım..Amin kuzum ❤
Benim 5.ayim bu kuzum 1 kızım var 6 yaşında 2. Içın uğraşıyorum ❤
Inşallah rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize❤
Doktora gittinmi kuzum bi sıkıntı varmı yoksa zamanı vardır olacak inşallah❤
Amin hepimizin inşallah tez vakitte güzel haberle gelirsiniz inşallahHayırlısı olsun cnm üzülme
Baktır kuzum ben bebiş düşünmüyorken enfeksiyon vardı iğne fitil ve hap kullandim çok şükür geçti ondan sonrada birdaha olmadı çok şükür sende bir gözük emin ol canimBilinen bir sorun yok diye biliyorum ama bidaha gidicem idrar yollarına baktırmak istiyorum eltim dede olmuyordu gerçi daha yeni evlilerdi onda idrar yolu enfeksiyonu varmış ilaç kullanmış ertesi ay hamile kaldı bende süphelendim belki vardır diye henüz hiç hamile kalamadım..
İnşAllah canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşAllahBaktır kuzum ben bebiş düşünmüyorken enfeksiyon vardı iğne fitil ve hap kullandim çok şükür geçti ondan sonrada birdaha olmadı çok şükür sende bir gözük emin ol canim
Inşallah bu ay kalırsın kuzum hasret biter hepimiz de hamiş olalım mart ayı bize uğur getirsin inşallah❤
Amin kuzum AminİnşAllah canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşAllah
Hakkında hayırlısı olsun hoş geldinBende mart ayına istiyorum kızlar rabbim nasip ederse.ama daha şubat reglime 12-13 gün var.çok değerlendiremedik bazı sebeplerden dolayı.Marta inşallah hersey daha iyi olacak diye düşünüyorum.
folik asit kullanmıyorum.ama başlıycam
ovulasyon testim zaten evde 15-20 civarı mevcut.
kocamada havuç suyu ve keçiboynuzu depolamayı düşünüyorum.birde şu baharatcılarda cevizli bişey varya(sucuk diye geçiyor sanırım adı) ondan alıyorum sürekli hem seviyor hemde cevizli ve keçiboynuzlu içeriği.
Benim tek sıkıntım hiç hamile kalamadımAmin kuzum Amin❤❤
Olacak inşallah zamanını bekliyor emin ol. Kendinde sıkıntı aramaBenim tek sıkıntım hiç hamile kalamadım
Canım esindede sendede 1 sıkıntı yoksa zamanı var demekki Rabbim bilir olacak inşallah sabır gostericez bizimde sınavımız bu belki Inşallah rabbim dualarımızı duyacak umutsuz olmuyoruzBenim tek sıkıntım hiç hamile kalamadım
hoş bulduk canımmmHakkında hayırlısı olsun hoş geldin
Hoşgeldin canım inşallah nasip ederBende mart ayına istiyorum kızlar rabbim nasip ederse.ama daha şubat reglime 12-13 gün var.çok değerlendiremedik bazı sebeplerden dolayı.Marta inşallah hersey daha iyi olacak diye düşünüyorum.
folik asit kullanmıyorum.ama başlıycam
ovulasyon testim zaten evde 15-20 civarı mevcut.
kocamada havuç suyu ve keçiboynuzu depolamayı düşünüyorum.birde şu baharatcılarda cevizli bişey varya(sucuk diye geçiyor sanırım adı) ondan alıyorum sürekli hem seviyor hemde cevizli ve keçiboynuzlu içeriği.
inşaşllah canımm tutmak istemiyorum gelsin bildiği gibi yarasın tosun paşamaHoşgeldin canım inşallah nasip eder❤
Maşallah canım bunları yerse tutamazsın adamışifa olsun inşallah ❤
BendeBenim tek sıkıntım hiç hamile kalamadım
Stres ister istemez oluyor maalesef sadece cocuk düsünmek değil mesela iş stresi oluyor birinin söyledi sözü kafana takıyorsun vs..Canım esindede sendede 1 sıkıntı yoksa zamanı var demekki Rabbim bilir olacak inşallah sabır gostericez bizimde sınavımız bu belki Inşallah rabbim dualarımızı duyacak umutsuz olmuyoruz❤ ama ben bu ay doktora gittigimde bana tek engel sitres dedi kafana taktikca olmaz yoksa bir engel yok gebelik için dedi sende sitresini azaltmaya çalış kuzum ❤
Amin kuzuminşaşllah canımm tutmak istemiyorum gelsin bildiği gibi yarasın tosun paşama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?