Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar birşey sorucam sağ yumurtalığımda hafif sancı vardı elimle dokundum aşırı ağrıdı,bastırınca çok aşırı acıyo,bu normal mi? Ümitlenmek istemiyorum ama garip geldi bu durum,bi de 3 gündür ateşim var yüzüm alev gibi,sık sık idrara çıkıyorum. Yumurtlamamın üstünden 6 gün geçti. Psikolojiktir bunlar değil mi ya,boşuna ümitlenmeyim

kızlar bu sabah bunu yazmıştm smdi eve geldmgebelik testi yaptım sanırım pozitif heycandan ölce

Eklentiler

• 893520DA-FB16-4098-B362-73D4FC89DB05.jpeg
    59,1 KB · Görüntüleme: 42

Yaa inşallah sonuç da hayırlı olur ikimiz için rabbim hayra çevirsin de nasip etsin inşallah bu ay bebeklerimizi. Çevremde herkes hamile şuan görümcem evleneli bir yıl olmadı henüz doğum yapmak üzere son günleri

Üstümde inanılmaz Bi huzursuzluk var. Rabbim isteyenlere nasip etsin anca gıpta edebiliyorum ben

Bence doktora görünmeden klomen kullanma klomen basit bir ilaç değil . Bende Ocak ayında kullandım ve bende kist yaptı adetim aşırı düzenliydi ve ilk defa 5 gün geciktim
Evet canım kullanmamaya karar verdim, Allah’ım böyle de nasip eder belki, isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…