Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim çatlamam dün oldu dünü değerlendirdim sadece önümüzdeki 3 günü de değerlendirmeyi düşünüyorum. Siz kaç günü değerlendirdiniz ilk ovulasyon denemeniz mi?

Evet evet ilk ovulasyon denemem. Bende çift çizgiyi gördüğüm gün ve sonraki 3 günü değerlendirdim. 3 gün boyunca çift çizgim vardı. Dün silinmişti.dünü de değerlendirdim. Diğerini yarına ya da bu akşama bırakacağım. Bakalım kismet. Sizin ilk test denemesi mi

Benim ilk denemem bu ay laboquick aldım ama çok iyi yorumlar okumadım biraz umudumu kaybettim açıkçası. Çok memnun olan da var hiç beğenmeyen de var

Bn Bi arkadaşın doktorunun laboquick ovulasyon testi önerdiğini okudum. Bn de ilk defa bu ay kullanıyorum. Şimdiye kadar memnun kaldım. Yumurtalama günümü gösterdi bana. O gün akıntım da oldu. Bakalım nasip

Kızlar bugün Ovülasyon testi yaptım ben bu şekilde nasıl sizce

Eklentiler

• image.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 19
Benim de ilk test denemesi çift çizgi 2 gün oldu bilen bi arkadaşıma sordum 2 gün yumurtlama olmuş ilk günü degerlendirdiysen ikinci gün ara ver silik olunca devam et dedi. Burda hep okuyorum ilk ovulasyon denemesinde hamile kalanları hevesleniyorum inşallah ikinciye denememiz gerekmez

Ya amin inş. Ben de çok heves ediyorum kendi kendime ama. Geçen ay rastgele tahmini denedik bir beraber olduk bir olmadık. Bebek olmayınca da bu ay çift çizgiyi görünce arka arkaya beraber olalım diye düşündük. Bakalım artık kısmet. 13 14 gün sonra belli olur herşeyi.

İçimde Bi umut var. Bi tarafım da dio ki olmayacak yine. Bilmiyorum mutsuzum biraz

Kızlar merhaba, bir sıkıntım var sizle de paylaşayım ve fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Ocak ayında İlk kez klomen kullandım günde 2 defa,3 yumurtam oluşmuştu 2si kiste dönüştü, o zamandan beri doğum kontrol hapı kullandım 3 gün önce regl oldum ve yarın doktor randevum vardı, bulunduğum yerde korona virüsünden dolayı önlemler arttı, çok acil olmadıktan sonra hastaneye gitmeyin diye uyardılar eşim de gitmemi istemiyor, yurt dışında yaşıyoruz. Kistlerim geçti mi bilmiyorum ama geçen ay doktora gittiğimde doğum kontrol hapıyla kistlerin geçer önümüzdeki ay da klomene başlarız demişti. Şimdi ben kendi kendime klomene başlasam mı, evde bir kutu klomenim var, günde 1 tane kullansam, kist olur mu acaba çatlatma iğnesi vurulamıcam çünkü. Siz olsanız napardınız, bekleyim mi bu ay bişey yapmadan, yoksa evdeki klomeni günde 1 tane kullanayım mı

Bence doktora görünmeden klomen kullanma klomen basit bir ilaç değil . Bende Ocak ayında kullandım ve bende kist yaptı adetim aşırı düzenliydi ve ilk defa 5 gün geciktim

valla öyle daraldım kı umurumda olmuyor ne zaman nasıpse o zaman olsun dıyorum boyle olmasında da bır hayır vardır dıyorum
Ya gerçekten 1 ay mutlu geçiyo tam o dönemde bi kavga bi küsme bi stres vs.. özellikle ayarlasan olmaz.. bebeği çok istiyorum o yüzden o ağır basınca barışıyorum yoksa belki günler sürecek küslük..

Markası laboquick daha önce kullanan var mı
Ben kullanmıştım tertemiz negatifler çıkıyordu bende hiç pozitif görmedim icin bilemicem ama bozuk olabilir yanlış birşey yapmış olabilir misin? Erken gebelik testi bu zaten

Bence kesinlikle kullanmayın. Allah korusun bir yeri düzeltirken bir sürü yere zarar verebilirsiniz. Doktorunuza danışın.

Ay ben de ben de aynıyım. Siz kaç aydır deniyorsunuz?

Ay ben de ben de aynıyım. Siz kaç aydır deniyorsunuz?

Bn 3 yıldır evliyim. Ama bazı durumlardan dolayı denemedik bile. Şimdi başlayalı bir kaç ay oluyor henüz. Ama burada yıllarca olmayanları görünce korkuyorum. Neden 3 yıl korundum diye kızıyorum kendi kendime

Allah kucağınızı boş bırakmasın inşallah. Insan olmayınca suçlayacak bir şeyler buluyor hep ben evlendigimizden beri hiç korunmuyorum henüz bir gebelik elde edemedim. Herhangi bir sağlık sorunu olmadığı sürece ovulasyon testlerinden olumlu sonuç alan çok var. Ben çok geç öğrendim bilseydim belki de şimdiye bebeğimi kucağıma almıştım. Ovulasyon testine erken başlamanız sizin için iyi olmuş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…