Ben yurt disinda yaşıyorum burdakiler orda varmi bilmiyorum rossman' in kendi markasini kullanıyorum "facelle"Yumurtlama testini ne marka kullaniyorsunuz ?iyi bir marka onerin bana gelecek aya soyleyicem netten ancak gelir ?
Her ay tam gününde bizde de aynı sorunlar oluyo. Sonra çocuğumu düşünüp mecbur barışıyorum ilk adımı ben atıyorum,zor bir süreç ya..Ben hiçbir aya odaklanamayacakmısım gıbı gelıyor ,
tam gunun de en ıyı degerlendırmek gerekırken kavga edıyoruz trıplesıyoruz aptal ergenler gıbı olacak sey degıl
Yumurtlama testini ne marka kullaniyorsunuz ?iyi bir marka onerin bana gelecek aya soyleyicem netten ancak gelir ?
Benim çatlamam dün oldu dünü değerlendirdim sadece önümüzdeki 3 günü de değerlendirmeyi düşünüyorum. Siz kaç günü değerlendirdiniz ilk ovulasyon denemeniz mi?Benim de bat 27 ya da 28 mart. Ben de 15.gün yumurtlamayı gördüm. Çok yakınız birbirimize. Çatlamadam sonra kaç günü değerlendirdiniz
Benim ilk denemem bu ay laboquick aldım ama çok iyi yorumlar okumadım biraz umudumu kaybettim açıkçası. Çok memnun olan da var hiç beğenmeyen de varHangi marka kullandiniz testi acaba
O yuzden huzuru da elden birakmamak gerekBen hiçbir aya odaklanamayacakmısım gıbı gelıyor ,
tam gunun de en ıyı degerlendırmek gerekırken kavga edıyoruz trıplesıyoruz aptal ergenler gıbı olacak sey degıl
Gulbahar olcuyu duydum da o da oylesine mi takip ediyor onu cozemedimBen yurt disinda yaşıyorum burdakiler orda varmi bilmiyorum rossman' in kendi markasini kullanıyorum "facelle"
Ebru ceylan'i tanıyor musun insta da sayfasi var kadin kendi markasini satiyor hemde takip de ediyor. Takip eden bjr başka kadin daha var ben ona atiyorum Gulbahar ölçü ismi bakarsin insta da youtube da da videoları var. Simdj bulup atarim sana test resminj
Ben bunu ilk kez duydum isteLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Instagram urlasi bu. Numara var bio da ordan isteyebilirsin canm
Marka secmek cok zor gercektenBenim ilk denemem bu ay laboquick aldım ama çok iyi yorumlar okumadım biraz umudumu kaybettim açıkçası. Çok memnun olan da var hiç beğenmeyen de var
Allah'a bıraktım artık dedim oluyorsa olur olmazsa elimden geleni yaptım. Hassas değil yumurtlamada t çizgisi silik çıkıyor yanıltıyor demişler ama benim yumurtlamada c çizgisinden daha koyu cıktı görselini eklerim burayaMarka secmek cok zor gercekten
Bir de testten önce en az 1 saat sıvı alımını kesiyorum. Sıvı almayı kestikten sonra da iki veya üçüncü idrarla test yapıyorum sonucun doğruluğunu artırıyormuş.Marka secmek cok zor gercekten
Seninki bayaa cikmis daha nolsunAllah'a bıraktım artık dedim oluyorsa olur olmazsa elimden geleni yaptım. Hassas değil yumurtlamada t çizgisi silik çıkıyor yanıltıyor demişler ama benim yumurtlamada c çizgisinden daha koyu cıktı görselini eklerim buraya Eki Görüntüle 2605601
Soyleyelim bakalim bir ay deneyek ne kaybedecegizBir de testten önce en az 1 saat sıvı alımını kesiyorum. Sıvı almayı kestikten sonra da iki veya üçüncü idrarla test yapıyorum sonucun doğruluğunu artırıyormuş.
Ben de aynı mantıkla başladım zaten nasılsa şimdiye kadar olmadi bi de bunu deneyekSoyleyelim bakalim bir ay deneyek ne kaybedecegiz
İnsallah umutls dua ile bekliyorumBen de aynı mantıkla başladım zaten nasılsa şimdiye kadar olmadi bi de bunu deneyekhayırlısı olsun inşallah ikimizin de hemen olur
Kismet ya Bekle bakalimBende labaquik ovulasyon testi kullandım memnun kaldım ama ilk kullanışım olunca anlayamadım Gülbahar hanıma attım o söyledi bugün yumurtlama günün değerlendir diye zaten sonra da değerlendiremedik nolacak göreceğiz ama içimde nedense hiç hamileymişim gibi bi his yok
valla öyle daraldım kı umurumda olmuyor ne zaman nasıpse o zaman olsun dıyorum boyle olmasında da bır hayır vardır dıyorumHer ay tam gününde bizde de aynı sorunlar oluyo. Sonra çocuğumu düşünüp mecbur barışıyorum ilk adımı ben atıyorum,zor bir süreç ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?