Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bisey sorcam az önce sağlık ocağına gittim kan testi icin fakat korona virüs nedeniyle yoğunluk olmasın diye kan testi yapmıyorlarmış normal acil de yaparlar mı acaba
Anlatirsin durumu acilde yapiyolar hemde 45dk da sonuc cikiyo yani benim yasadigim sehirde direk gebelik suphesini sormasinda dahi yok desen bile o degere bakiyolar ona gore ilac baslangici yapiliyo.

Hangi marka kullandiniz testi acaba

Selam kızlar ben testı tekrarladım negatıf cıktı yarın doktor randevum var hamılelıge hazırlık için gidecem kan testıde ıstesem yaparmı acaba bat 23 mart olsada cikarmı acaba
Selam kızlar ben testı tekrarladım negatıf cıktı yarın doktor randevum var hamılelıge hazırlık için gidecem kan testıde ıstesem yaparmı acaba bat 23 mart olsada cikarmı acaba
Çıkmayabilir canım erken daha

Kızlar bisey sorcam az önce sağlık ocağına gittim kan testi icin fakat korona virüs nedeniyle yoğunluk olmasın diye kan testi yapmıyorlarmış normal acil de yaparlar mı acaba
Devlet hastanesi yapar daha cuma eşim kan testi verdi öyle sacma şey mi olur sanki sağlık ocağı 5 dakikada mi çıkartıyor sonuç şikayet et bu senin en doğal hakkın ben ettim doktoru gonderdiler

Benim de bat 27 ya da 28 mart. Ben de 15.gün yumurtlamayı gördüm. Çok yakınız birbirimize. Çatlamadam sonra kaç günü değerlendirdiniz

Yoo hiç denk gelmedim yorumları iyi olan yerden sipariş verdim 30 ovulasyon 2 normal 1 erken gebelik 29 liraydı ovulasyonlarimdan kalanlari bu ay kullandim zaten 2021 SKTsi
Gebelik Testlerini de sana uydum verdim sen ovulasyonu cok uygun vermissin ben o kadar uygunumu bulamadim

Ya bugün sabah kalktığımdan beri sırtım ağrıyo ya,havluyu ısıtıp koydum o da geçirmedi,bu kadar erken belirti de olmaz galiba gebelikle alakalı değil ya,pik üstünden 6 gün geçti daha :/

Haydi inşallah sana nasip olsun artık bu ay senle birlikte tüm isteyenlere de tabi şüphelenmek isteyince insan çok şey buluyo da belirti aramadan dursmıyo yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…