- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 83
- 30
Anlatirsin durumu acilde yapiyolar hemde 45dk da sonuc cikiyo yani benim yasadigim sehirde direk gebelik suphesini sormasinda dahi yok desen bile o degere bakiyolar ona gore ilac baslangici yapiliyo.Kızlar bisey sorcam az önce sağlık ocağına gittim kan testi icin fakat korona virüs nedeniyle yoğunluk olmasın diye kan testi yapmıyorlarmış normal acil de yaparlar mı acaba
TesekkurlerBen laboquick kullandım memnun da kaldım
Hangi marka kullandiniz testi acabaBen bu ay ovulasyon testine başladım 18.gün yumurtlamayı gördüm. Bat 27 mart inşallah bu sefer olur demekten tükendim. Her dilek hakkımı hayırlı bir evlat için tüketiyorum bu ay da olmazsa beklemeden aşılamaya gidicem artık.
Selam kızlar ben testı tekrarladım negatıf cıktı yarın doktor randevum var hamılelıge hazırlık için gidecem kan testıde ıstesem yaparmı acaba bat 23 mart olsada cikarmı acaba
Çıkmayabilir canım erken dahaSelam kızlar ben testı tekrarladım negatıf cıktı yarın doktor randevum var hamılelıge hazırlık için gidecem kan testıde ıstesem yaparmı acaba bat 23 mart olsada cikarmı acaba
Devlet hastanesi yapar daha cuma eşim kan testi verdi öyle sacma şey mi olur sanki sağlık ocağı 5 dakikada mi çıkartıyor sonuç şikayet et bu senin en doğal hakkın ben ettim doktoru gonderdilerKızlar bisey sorcam az önce sağlık ocağına gittim kan testi icin fakat korona virüs nedeniyle yoğunluk olmasın diye kan testi yapmıyorlarmış normal acil de yaparlar mı acaba
Laboquick mükemmel ben titiz bir insanım kağıt testler bana hijyenik gelmiyorYumurtlama testini ne marka kullaniyorsunuz ?iyi bir marka onerin bana gelecek aya soyleyicem netten ancak gelir ?
BendeMerhaba kızlar , bu ay yumurtlama gunlerımı ıyı kullanamadık , cok umutsuzum.
Ben bu ay ovulasyon testine başladım 18.gün yumurtlamayı gördüm. Bat 27 mart inşallah bu sefer olur demekten tükendim. Her dilek hakkımı hayırlı bir evlat için tüketiyorum bu ay da olmazsa beklemeden aşılamaya gidicem artık.
Bozuk cikiyor dedi birisi boyle birsey yasadiniz miLaboquick mükemmel ben titiz bir insanım kağıt testler bana hijyenik gelmiyor
Yoo hiç denk gelmedim yorumları iyi olan yerden sipariş verdim 30 ovulasyon 2 normal 1 erken gebelik 29 liraydı ovulasyonlarimdan kalanlari bu ay kullandim zaten 2021 SKTsiBozuk cikiyor dedi birisi boyle birsey yasadiniz mi
Merhaba kızlar , bu ay yumurtlama gunlerımı ıyı kullanamadık , cok umutsuzum.
Gebelik Testlerini de sana uydum verdimYoo hiç denk gelmedim yorumları iyi olan yerden sipariş verdim 30 ovulasyon 2 normal 1 erken gebelik 29 liraydı ovulasyonlarimdan kalanlari bu ay kullandim zaten 2021 SKTsi
Sorsaydin link atardımGebelik Testlerini de sana uydum verdimsen ovulasyonu cok uygun vermissin ben o kadar uygunumu bulamadim
Aldiklarinin linkini atarsan sevinirimSorsaydin link atardım
Ben hiçbir aya odaklanamayacakmısım gıbı gelıyor ,Bu aya odaklanma o zaman hic gelecek aya odaklan .Bende yasadim gecen ay aynisini
Haydi inşallah sana nasip olsun artık bu ayGünaydın ballar.bir kac gün yoğundum yazamadım. Bata 6 gün var göğüs uçlarımda bi ağri yoğunluğu mevcut. Bu ay da gebelik için şüphelenecek bir şey buldum kendime çok şükür. Istiyorum ki hiç belirti olmasın duygusal olarak yükselmeden, ümitlenmeden gebe kalayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?