2 3 gün daha bekleyin anlıyorum sizi. Bende 6 gün kala yaptım☺pozitifti gördüm ama şimdi daha stresliyim inan ki 2 günde bir kan verip değerlerine bakıcaz. Erken öğrenmek hiç iyi değildaha 8. gün biliyorum çok erken olduğunu işte insan dayanamiyo
Mervecim İnşllah güzel haberler alırsınGünaydın ballar.bir kac gün yoğundum yazamadım. Bata 6 gün var göğüs uçlarımda bi ağri yoğunluğu mevcut. Bu ay da gebelik için şüphelenecek bir şey buldum kendime çok şükür. Istiyorum ki hiç belirti olmasın duygusal olarak yükselmeden, ümitlenmeden gebe kalayım.
Merhaba bende 2 aydır bebek dusunuyorum.bu ay ilk defa yumurtlama günü takip ettim ama takvimle.bat 14 marttı hala adet olmadım. Ama 10 martta vajinit için doktora gitmiştim kan testi negatifti ve fitil vermişti. Cuma günü tekrar ben evde test yaptım gene negatif. Adetim 2 gün geçti olacakmış gibi sancı geliyor ara ara sizce nedir
Şöyle anlatim canimMerhaba canm tam okumadim sanirim hamilesin rabbim hayirlisi ile kucağına versin insallah. Benimde 5,6,7 martta yumurta catlama oldu ovulasyon testi ilk denemem ve bat 22 mart bekliyorum testi ne zaman yaptin nasil oldu hemen hemen ayni gunlermis ikimizin test yapmaya korkuyorum ama bir hafta kaldi adete bekliyorum elim kolum bagli
Full hd goruntuler birde anlamsiz unluler falan da var bebim dizilerdeCekindim bende bunu yazmaya aslinda. Son zamanlarda gordugum ruyalar film gibi dizi gibi ne arasan var o ladar tuhaf anlamsiz seyler goruyorum ki beynim yoruluyor zaten halsizlik hatsaffada yalniz degilmisim
Beklemek zor ben en kotuye hazirladim kendimiaynen çok erken benimde 24 işte bekliyorum bu haftasonu yapcam test anca çıkar herhalde bakalım nolcak
Kan testi yaptırmadınız mıBelirtiye gelince pek bisey yoktu hala da yok sadece bel agrisi ve kasikta batma ama bel agrisi farkliydi daha once hic yaşamamıştım o yuzden umudum vardı iki bulaşık diziyordum makinaya belim kopuyordu devamını getiremiyordum dinlenip sonra yapıyordum ama ne göğüs agrisi var ne başka bisey bu da beni tedirgin ediyor
Genel bir karar mi bu acabaKızlar bisey sorcam az önce sağlık ocağına gittim kan testi icin fakat korona virüs nedeniyle yoğunluk olmasın diye kan testi yapmıyorlarmış normal acil de yaparlar mı acaba
Ben laboquick kullandım memnun da kaldımYumurtlama testini ne marka kullaniyorsunuz ?iyi bir marka onerin bana gelecek aya soyleyicem netten ancak gelir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?