- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 83
- 30
Yapacak bisey yok alerjim olmasa direk giderim rahatlarim ama bisey yapamiyolar ordada bu durum beni zorluyo dogal yollari deniyorum .Hadi hayırlısı ama ben korkuyorum bu ay da olmayacak diye gidersen yazarsın bize de
Canım varsa çıkarBat 19 yarın test yapsam mi diye düşünüyorum ama elimde normal gebelik testi var erken gebelik testi değil.
İnşallah yapacam yarınCanım varsa çıkar
Ben ben benBat 20 yi bekleyenler ne alemde
Bana da haber verir misiniz test sonucunu merak ettim. Bende yarın vericem yenidenBi de ilk ıdrar değil bata da 5 gün var yarın sabah ilk idrarla.erken gebelik testi yapacağım inşallah vardır
Daha çok önemli olan ilişkiden sonra kaçıncı gün olması. Yumurtlamanın kaçıncı gününde siniz?günaydın kızlar Dayanamayanlarda bugün adlı basligimizla başlıyoruz
Evet ben deniz oluyorum dayanamayıp test yaptım daha regliye 8 gün var tabiki tertemiz bi negatif çıktı
Benimde bat 22 daha cok erken yaagünaydın kızlar Dayanamayanlarda bugün adlı basligimizla başlıyoruz
Evet ben deniz oluyorum dayanamayıp test yaptım daha regliye 8 gün var tabiki tertemiz bi negatif çıktı
İnsallah hayirlisiyla bebistir ya seninkisiBana da haber verir misiniz test sonucunu merak ettim. Bende yarın vericem yeniden
Sen kacinci gununde kan verdin cikti?Daha çok önemli olan ilişkiden sonra kaçıncı gün olması. Yumurtlamanın kaçıncı gününde siniz?
Yumurtlamadan 9gün sonra verdim. Adete 6 gün kala. Siz Verdiniz mi kan?Sen kacinci gununde kan verdin cikti?
İnşllah içimde korku var bugün mü versem yarınımı beklesem acaca. Cuma vermiştim kan tahlili i.İnsallah hayirlisiyla bebistir ya seninkisi
Cuma verdiysen bugün vermen gerekirİnşllah içimde korku var bugün mü versem yarınımı beklesem acaca. Cuma vermiştim kan tahlili i.
Cuma akşam 6.buçukta vermiştim. Bugünde mi 6 30 da vermeliyim pekiCuma verdiysen bugün vermen gerekir
Bekle bekleİnşllah içimde korku var bugün mü versem yarınımı beklesem acaca. Cuma vermiştim kan tahlili i.
Yok ben bekleyenlerdenim daha adete cok varYumurtlamadan 9gün sonra verdim. Adete 6 gün kala. Siz Verdiniz mi kan?
Benim de 4 gün var ve negatifgünaydın kızlar Dayanamayanlarda bugün adlı basligimizla başlıyoruz
Cnm çok takma kafana düşmez Allah'ın izniyle yükselir sen göğüslere takılma.cok düşünme pozitif şeyler düşünki stres bile etkiliyor inş bol bol artar değerlerin hayırlı sağlıklı bi gebelik olur.ben ilk hamileligimde hiç böyle seyelr bilmezdim gttim.degerim97 çıkmıştı sonra normal hayatına devam ettim hatta büyük bibtemizlik yapıyordum öğrendiğimde sandalyeye çıkmıştım ayağım kaydı düştüm yere bildigin sonra 1hafta sonra gttgimde 6000kusurlerdeydi değerim cok sukur Allah'ıma yani demem.oki rahat ol cnm stres yapma inş articak değerlerinKızlar ben geldim yine. Adete 6 gün kana idrar pozitifti. Kanda da 67 çıktı. Bugün adete 4 gün kaldı. Ama göğüslerimde ki şişlik azaldı sanki. Korkuyorum yarın beta da artış olmaz diye Kimyasal yaşamadım hiç o nasıl oluyor acaba ondan da korktum bilgisi olan var mı? İlk gebeliğimde 6 haftalık düşük yapmıştım buda öle olur diye korkuyorum Göğüslerim neden böle oldu☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?