Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kızlar Dayanamayanlarda bugün adlı basligimizla başlıyoruz
Evet ben deniz oluyorum dayanamayıp test yaptım daha regliye 8 gün var tabiki tertemiz bi negatif çıktı

Kızlar ben geldim yine. Adete 6 gün kana idrar pozitifti. Kanda da 67 çıktı. Bugün adete 4 gün kaldı. Ama göğüslerimde ki şişlik azaldı sanki. Korkuyorum yarın beta da artış olmaz diye Kimyasal yaşamadım hiç o nasıl oluyor acaba ondan da korktum bilgisi olan var mı? İlk gebeliğimde 6 haftalık düşük yapmıştım buda öle olur diye korkuyorum Göğüslerim neden böle oldu

günaydın kızlar Dayanamayanlarda bugün adlı basligimizla başlıyoruz
Evet ben deniz oluyorum dayanamayıp test yaptım daha regliye 8 gün var tabiki tertemiz bi negatif çıktı
Benim de 4 gün var ve negatif normal gebelik testi yaptım ama umudumu kaybetmesem mi

Cnm çok takma kafana düşmez Allah'ın izniyle yükselir sen göğüslere takılma.cok düşünme pozitif şeyler düşünki stres bile etkiliyor inş bol bol artar değerlerin hayırlı sağlıklı bi gebelik olur.ben ilk hamileligimde hiç böyle seyelr bilmezdim gttim.degerim97 çıkmıştı sonra normal hayatına devam ettim hatta büyük bibtemizlik yapıyordum öğrendiğimde sandalyeye çıkmıştım ayağım kaydı düştüm yere bildigin sonra 1hafta sonra gttgimde 6000kusurlerdeydi değerim cok sukur Allah'ıma yani demem.oki rahat ol cnm stres yapma inş articak değerlerin dua et yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…