- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 34
Bat 19 yarın test yapsam mi diye düşünüyorum ama elimde normal gebelik testi var erken gebelik testi değil.Bat 20 yi bekleyenler ne alemde
Hala beklemedeyimBat 20 yi bekleyenler ne alemde
Beklemedeyim gecmek bilmeyen gaz sancısı cekiyorum acile gitsem mi diye dusunuyorumBat 20 yi bekleyenler ne alemde
yaa aynen dun aksamdan beri bende cekiyorum karnimin icinde sanki yaratik var cikmaya calisiyo gurul gurul oyle bi sancj yapiyokiBeklemedeyim gecmek bilmeyen gaz sancısı cekiyorum acile gitsem mi diye dusunuyorum
Adet gectimi cnmBende bugün gebelik testi yaptım negatif
Erken canım daha bekle bikaç gün dahaBende bugün gebelik testi yaptım negatif
Gurul gurul hic bu kadar uzun surmuyodu gastiritim var zaten yedigime ictigime cok dikkat eden bi insanim acile de gidemiyorum alerjimden dolayi . Folik asitin mi yan etkisi bilmiyorum .yaa aynen dun aksamdan beri bende cekiyorum karnimin icinde sanki yaratik var cikmaya calisiyo gurul gurul oyle bi sancj yapiyoki
valla ben hic bjse kullanmiyorum yediklerimde her zaman yedigim seyler. ozellikle dun aksam resmen karnimda biri konusuyodu kocam sasirdi noluyo kim var orda diyoGurul gurul hic bu kadar uzun surmuyodu gastiritim var zaten yedigime ictigime cok dikkat eden bi insanim acile de gidemiyorum alerjimden dolayi . Folik asitin mi yan etkisi bilmiyorum .
Gaz olusturacak bisey zaten tuketmiyorum kendimi kasiyorum sanirim ondanvalla ben hic bjse kullanmiyorum yediklerimde her zaman yedigim seyler. ozellikle dun aksam resmen karnimda biri konusuyodu kocam sasirdi noluyo kim var orda diyoilk defa bu kadar gaz sancisi cektim
aa oylemiymis hadi insallahGaz olusturacak bisey zaten tuketmiyorum kendimi kasiyorum sanirim ondanama buda bi gebelik belirtiymis cevredekilerde de boyle oldu son 5
Hamilelik den mi şüphe ediyorsunBeklemedeyim gecmek bilmeyen gaz sancısı cekiyorum acile gitsem mi diye dusunuyorum
Hayır canım bat 20 ve sonrasıAdet gectimi cnm
Sancim icin ama oda istersem varsa kana zaten karismistir diye dusunuyorum haliyle supheden ben her gitmemde baktiriyorumHamilelik den mi şüphe ediyorsun
Karar verdim ama canım adetim geçmeden yapmayacağım bir daha kötü etkileniyorumErken canım daha bekle bikaç gün daha
Onzamn hala bı ihtimal var cnm gec döllenme faln olmuşsa çıkmayabilir şimdidenHayır canım bat 20 ve sonrası
Hadi hayırlısı ama ben korkuyorum bu ay da olmayacak diye gidersen yazarsın bize deSancim icin ama oda istersem varsa kana zaten karismistir diye dusunuyorum haliyle supheden ben her gitmemde baktiriyorum
Hayırlısı canımOnzamn hala bı ihtimal var cnm gec döllenme faln olmuşsa çıkmayabilir şimdiden
Aynen kuzum hayırlısıHayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?