Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaa aynen dun aksamdan beri bende cekiyorum karnimin icinde sanki yaratik var cikmaya calisiyo gurul gurul oyle bi sancj yapiyoki
Gurul gurul hic bu kadar uzun surmuyodu gastiritim var zaten yedigime ictigime cok dikkat eden bi insanim acile de gidemiyorum alerjimden dolayi . Folik asitin mi yan etkisi bilmiyorum .

Gurul gurul hic bu kadar uzun surmuyodu gastiritim var zaten yedigime ictigime cok dikkat eden bi insanim acile de gidemiyorum alerjimden dolayi . Folik asitin mi yan etkisi bilmiyorum .
valla ben hic bjse kullanmiyorum yediklerimde her zaman yedigim seyler. ozellikle dun aksam resmen karnimda biri konusuyodu kocam sasirdi noluyo kim var orda diyo ilk defa bu kadar gaz sancisi cektim

valla ben hic bjse kullanmiyorum yediklerimde her zaman yedigim seyler. ozellikle dun aksam resmen karnimda biri konusuyodu kocam sasirdi noluyo kim var orda diyo ilk defa bu kadar gaz sancisi cektim
Gaz olusturacak bisey zaten tuketmiyorum kendimi kasiyorum sanirim ondan ama buda bi gebelik belirtiymis cevredekilerde de boyle oldu son 5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…