Belli oluyor bu sekildede ben ilk hamileliğimde ışıkta bakınca görmüştümNormalde biraz daha net ama fotoğrafta
Çok sağol canım benim Rabbim nasip ederse ikinci kez anne olacağım bir yıldır herşey normal olmasına rağmen olmuyorduBelli oluyor bu sekildede ben ilk hamileliğimde ışıkta bakınca görmüştümhayırlı olsun Tebrikler sağlıklı bir gebelik olur insallah
Hayırlı olsun canım yarın sabah ilk idrarla yap değerde yükselmiş olur daha belirgin olur çizgiDarısı diğer hamilelik isteyenlere inşallah
Tamam teşekkür ederimDeğerlendirme li bence ikiside aynı renk çıkmış
Ben görüyorum ikinci çizgiyi, hayırlı olsun inşallah yolunda gider herşeyNormalde biraz daha net ama fotoğrafta
Aynı durumdayiz bende ikinci kez hamilelik istiyorum ve ortalama bir yıldır umarım bende kalırım bu ayÇok sağol canım benim Rabbim nasip ederse ikinci kez anne olacağım bir yıldır herşey normal olmasına rağmen olmuyordu
Hadi inşallah.Sağol canım benim yarın sabah bi test daha yapicam yine çıkarsa kan veririm
Hayirlisi canim ya dur bakalim daha neler cikacakEvet canım varsa da yoksa da öğrenmek istiyorsun bir an önce. Hiç üzülmedim bu ay korona bayağı korkuttu beni, hayırlısı dedim, geçtim
Çok sağol canım benim darısı size inşallahHayırlı olsun canım yarın sabah ilk idrarla yap değerde yükselmiş olur daha belirgin olur çizgi ☺
Çok çok sağolun dualarınızı eksik etmeyinBen görüyorum ikinci çizgiyi, hayırlı olsun inşallah yolunda gider herşey
Rabbim bu topikteki herkesin bu ay göbüsünü bebisle doldursun insallahAynı durumdayiz bende ikinci kez hamilelik istiyorum ve ortalama bir yıldır umarım bende kalırım bu aybat 27 daha çok var
Hadi kan testi ver bende gördüm var silikte olsaÇok sağol canım benim Rabbim nasip ederse ikinci kez anne olacağım bir yıldır herşey normal olmasına rağmen olmuyordu
AminnnnRabbim bu topikteki herkesin bu ay göbüsünü bebisle doldursun insallah
Ben gördüm var 2.cizgi.cnm hayırlı olsun inşallah sağlıklı bı gebelik olur yarın pazartesi kan verirsin zaten kesinleşirNormalde biraz daha net ama fotoğrafta
Inşallah canım benimBen gördüm var 2.cizgi.cnm hayırlı olsun inşallah sağlıklı bı gebelik olur yarın pazartesi kan verirsin zaten kesinleşir
Hadi hayırlısı kuzum darisida bizlere inşallah b nde 2.bebegi düşünürüm 3ay oldu bakalım inş çok bekletmez Rabbim nasip ederInşallah canım benimevet pazartesi kan testi yapicam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?