Aynen canım sebepsiz iki aşılama biri dış gebelik oldu laporoskopi oldumBizim de nerden baksan bi 20 ay oldu canım sebepsiz denildi. Öylece beklemekten başka çaremiz yok. Sizin de mi sebepsiz ?
Canım benim ilki düşüktü. Yumurta tembelliğim var. 2 sindede kürle kaldım. İlkinde 2 ay kullanmıştım. Tesadüf sandım. Ama düştükten sonra klomen bile fayda etmedi gelişmesine rağmen tutmadı. Kesinlikle kürBen de geçtiğimiz aylarda kür uygulamıştım canım ve evet kesinlikle etkisi olmustu. Benim fayda gördüklerim hayıt ve bal polen arı sütü oldu. Ha hamile kalamadım o ayrı tabi ama yumurta kalitesini arttırdı sayısını arttırdı aynı klomen gibi.3 aydır da klomen kullanıyorum nasip olmuyor. Bir daha ay klomeni bırakacağım zaten ve boş durmaktansa tekrar kür deneyeceğim
Tutunur canım inşallah zaten erkenden tutunmuş bile baksana :)) sana daha önce rastlamıştım ama hatırlayamıyorum ne kadardır istiyordunuz sebepsiz miydiniz ?Canım 100 de 100 eminim. Kür kullandım yumurtlama sıvısı geldi çünkü. Öle olunca çatlamış oluyor benim. Geçen ay klomen le denedik olmadı kuzum. Çünkü doktor çatlatmadan 36 saat sonra demişti onu dinledim. Ama iğne olur olmaz o sıvı gelmişti ve çatlamıştı. Ertesi gün kontrolde baktırmıltım.. Bel ağrısı sonra akıntı oluyor.Nolur şu kürleri kullanın sizde önce Rabbim in izniyle sonra kür sayesinde yumurtam gelişti. Dua edin tutunur bebeğim❤❤❤
Canım bak birazdan paylaşıyım uzun uzun yazmıştım. 16 ay oldu. 3 ay önce yumurta tembelliği var dediler.Tutunur canım inşallah zaten erkenden tutunmuş bile baksana :)) sana daha önce rastlamıştım ama hatırlayamıyorum ne kadardır istiyordunuz sebepsiz miydiniz ?
Ne kadar çok sebepsiz var ya resmen çağın hastalığı. Bir yandan da umut verici ama pat diye hamile kalınıyor hiçbir sorun olmadığı için. Zamanını bilmiyoruz sadece ve çok istediğimiz için sabır göstermekte zorlanıyoruz . İnşallah en hayırlı en çabuk zamanda gelirAynen canım sebepsiz iki aşılama biri dış gebelik oldu laporoskopi oldum
Ya bende 4 aydir istiyorum 1 yil korunduk doktora gittim bana hic bi test yapmadi gecmisimi sormadan sebepsiz infertilite yazdi sadece baktigi yumurtaliklardi gayet sağlıklı dedi bi baska doktora gitmedim henüz yeniyim diye bu aydan sonra gitsem neler yaptirmam gerekir ?Daha olur canım üzülme erkenimi senin daha. Ama yine de doktora görün kafan rahat olur sorun varsa onun çözümüne bakarsınız bir an evvel
İnşallah inşallah canımNe kadar çok sebepsiz var ya resmen çağın hastalığı. Bir yandan da umut verici ama pat diye hamile kalınıyor hiçbir sorun olmadığı için. Zamanını bilmiyoruz sadece ve çok istediğimiz için sabır göstermekte zorlanıyoruz . İnşallah en hayırlı en çabuk zamanda gelir
Canım yumurtlama günün ne zaman acaba akıntı yoğun geldiği gün yumurtlamış oluyoruz ve üstüne 14 gün sayıyoruz. Ama ben geçen ay yumurtlamadan 20 gün sonra adet oldum. Değişiyor yani kişiden kişiye.Bu soruma cevap verir misiniz hanımlar
Yumurtlamayi adetin 12. Ve 13. Günü gördüm testte. Çatlama 14. Gün gerçekleşti. Yani ben 15. Günden itibaren saymaya başlayınca adet günüme ulaşıyorum bu doğru mu?Canım yumurtlama günün ne zaman acaba akıntı yoğun geldiği gün yumurtlamış oluyoruz ve üstüne 14 gün sayıyoruz. Ama ben geçen ay yumurtlamadan 20 gün sonra adet oldum. Değişiyor yani kişiden kişiye.
Aslında gitseniz iyi olur bende her ay olmasa da 1 yıldır deniyoruz olmuyor adet düzensizliği oluşmaya başladı doktora gittim prolaktin yüksek çıktı oda gebeligi engelliyorms ve adet duzensizligi yapıyormuş ilaç kullandım düştü şimdi hayıt otu kullanıyorum şükür düzen li 2 aydir Allah nasip eder inşallah hepimizeValla doktora hiç gitmedik bende 1yıldır düşünüyorum olmuyor
Çok teşekkür ederim eğer bu ay yoksa dediğin gibi yapayım bişeyi bilmeden çıktım yola daha düzgün bir yere gideyimBaşka doktora git canım tek yumurtalığa bakarak sebepsiz diye teşhis mi konulur başından savmış seni. Kanda tüm hormonlara bakılması gerekir. Adetin 3. Günü ve 21. Günü yapılıyor. Ayrıca tam kan (hemogram) tahlili gerekli. İnsülün direnci mi var tiroit mi saptamak için. Bunlarda bir sorun çıkmazsa rahim filmi isteniyor tüplerin ve rahmin durumuna bakılıyor. Ayrıca en başta eşinden spermogram testi alınması lazım en başta dedim çünkü erkeklerin başka bakılacağı hiçbir şey yok. Bizim daha geniş daha teferruatlı bakılmamız lazım. Daha ileri tetkikler de var bazı kişilerden bunları da istiyorlar.
İnşAllah canım üç ay önce rahim filmi çekindim temiz çıktıAslında gitseniz iyi olur bende her ay olmasa da 1 yıldır deniyoruz olmuyor adet düzensizliği oluşmaya başladı doktora gittim prolaktin yüksek çıktı oda gebeligi engelliyorms ve adet duzensizligi yapıyormuş ilaç kullandım düştü şimdi hayıt otu kullanıyorum şükür düzen li 2 aydir Allah nasip eder inşallah hepimize
Evet canımYumurtlamayi adetin 12. Ve 13. Günü gördüm testte. Çatlama 14. Gün gerçekleşti. Yani ben 15. Günden itibaren saymaya başlayınca adet günüme ulaşıyorum bu doğru mu?
Canım silikse vardır inaşllahCanım bat 20 si mi senin yumurtlama ayın kaçında oldu benimde 6 gün kaldı ama bugün test yaptım silik
Evet canım varsa da yoksa da öğrenmek istiyorsun bir an önce. Hiç üzülmedim bu ay korona bayağı korkuttu beni, hayırlısı dedim, geçtimHayirlisi olsun uzulme .Cokta pahali erken gebelik testleri.5gun kala da indan dayanamiyor degil mi
Hayırlı olsun canımmCanım bende inan çok şaşırdım. Adete 3 gün kala bile acaba çıkar mı diyordum. Ama 6 gün kala çıktı. Var atıyım canım
Canım bende inan çok şaşırdım 3 gün kala yapardım hep. Acaba derdim bide ama 6 gün kala çıktı. İlişkiden 9 gün sonra
Canım ben netten üç tane erken gebelik testini 25 TL ye aldım predoktör markaCok buyuk fark ben yeni dustum buralara hic bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?