Ayy gerçekten mi silik mi? Benim de 20 si erken diye yapmıyordumCanım bat 20 si mi senin yumurtlama ayın kaçında oldu benimde 6 gün kaldı ama bugün test yaptım silik
Ay kuzum Benim yanlış yazmışım suan sen deyince fark ettim ben ne siliği kuzum koca negatif gebelik testim Allah söyletse keşkeAyy gerçekten mi silik mi? Benim de 20 si erken diye yapmıyordum ☺☺
Aynen kuzum var bakalım inşallah vardr cnm hepimiz için hayırlısı olsun inşallahSenin daha varmış canım inşllah güzel haberler alırsın☺❤
Erken yaptın ya ondan negatif üzme tatlı canını bekleyelim bikaç gün dahaAy kuzum Benim yanlış yazmışım suan sen deyince fark ettim ben ne siliği kuzum koca negatif gebelik testim Allah söyletse keşke
Hadi hayırlısı canım benimErken yaptın ya ondan negatif üzme tatlı canını bekleyelim bikaç gün daha
Amin aminnn canımAynen kuzum var bakalım inşallah vardr cnm hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Kan mi tam yoksa pembe leke gibi mi ?Selam kızlar benim bat 19 mart dün akşam bi kaç damla kanamam oldu adet oluyorum sandım sonra kesildi ben de az önce test yaptım çok silik çıktı galiba hamileyim ama ilk ıdrar değildi yanılma olabilir mi sizce
Erken gebelik testi mi yaptınızSelam kızlar benim bat 19 mart dün akşam bi kaç damla kanamam oldu adet oluyorum sandım sonra kesildi ben de az önce test yaptım çok silik çıktı galiba hamileyim ama ilk ıdrar değildi yanılma olabilir mi sizce
Hayır pembe degil tam kan gibi ama sadece bi kaç damla peçete silerken geldiKan mi tam yoksa pembe leke gibi mi ?
Teste bakabilir miyiz ? İnşallah hamilesinizdir
Normal gebelik testi canımErken gebelik testi mi yaptınız
Nasıl yükleniyor fotoğrafKan mi tam yoksa pembe leke gibi mi ?
Teste bakabilir miyiz ? İnşallah hamilesinizdir
Uygulamadan değil de normal internetten tarayıcıdan giriş yap canım, mesaj yazdığımız yerin aşağısında dosya ekle yazıyor.Nasıl yükleniyor fotoğraf
Değerlendirme li bence ikiside aynı renk çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?