- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 34
Bende senin gibiyim canım valla bunaldım artık bende pozitifi görmek istiyorum yaBen ovülasyon testiyle takip etmedim canım bu ay klomen kullanmıştım çatlatma iğnesi de vurdurmadım. 3 Mart’ta gittiğimde doktor 1-2 güne Çatlar demişti ona binaen düşünüyorum belki daha sonra da çatlamış olabilir. Ay inşallah hamileyizdir de testte henüz çıkmamıştır yaaabıktım negatif görmekten nerdeyse 2 sene olacak
Predictor al eczanede 40 nette 15 tlHangi markadan aldiniz acaba bende duramayacagim alacagim da
Çatlamadan sonraki Adet olma süresi herkese göre değişir canım benim erken yumurtladığım aylarda 15 günden de fazla geç yumurtladığımda 10 günde olmustum. Ama gebelik testi için soruyorsan 12-13 gün sonra test yapabilirsinBu soruma cevap verir misiniz hanımlar
Erken yapmışsınız herkeste aynı zamanda belli olmuyor inşallah çıkar sizin de daha.Maşallah kuzumBenim de altı gün var ama koca negatif test yine
12 -13 ü doğru hesaplamak için soruyorum. Ben bu ay 12. Gün yumurtlama gördüm 14. Gun çatlama. Yani normale gore 2 gün önceydiÇatlamadan sonraki Adet olma süresi herkese göre değişir canım benim erken yumurtladığım aylarda 15 günden de fazla geç yumurtladığımda 10 günde olmustum. Ama gebelik testi için soruyorsan 12-13 gün sonra test yapabilirsin
Canım 100 de 100 eminim. Kür kullandım yumurtlama sıvısı geldi çünkü. Öle olunca çatlamış oluyor benim. Geçen ay klomen le denedik olmadı kuzum. Çünkü doktor çatlatmadan 36 saat sonra demişti onu dinledim. Ama iğne olur olmaz o sıvı gelmişti ve çatlamıştı. Ertesi gün kontrolde baktırmıltım.. Bel ağrısı sonra akıntı oluyor.Çok bariz görünüyormuş canım senin bence daha önce çatlamış da olabilir emin misin 4 Mart olduğuna ? Kanda da yüksek çıkmış zaten idrar testi 50 üstünü rahat gösteriyor. İlk defa görüyorum senin gibisiniyani adetten altı gün önce tamam ama yumurtlamadan 10 gün sonra böyle bir değer süper bence.
Simar kiz hakkindir sana da Allah tez zamanda gonlunu versin insallahBöyle şeyler söyleme şımarırım.
Hayır canım sadece bitkisel kür kullandım. Kanda ise 67 çıktı aynı günIğne filan olmus muydu?
Cok buyuk fark ben yeni dustum buralara hic bilmiyordumPredictor al eczanede 40 nette 15 tl
Brkle bebegiimmmmSimar kiz hakkindir sana da Allah tez zamanda gonlunu versin insallahtest icin oluyorum da beklemeye calisacam
Oh masallah. Hayirli olsun saglikla gelsin.Hayır canım sadece bitkisel kür kullandım. Kanda ise 67 çıktı aynı gün❤
Netten alayim da kargoda takilsin gelemesinBrkle bebegiimmmm
Senin ne kadar oldu canım ?Bilinen bir Sorununuz var mı?Bende senin gibiyim canım valla bunaldım artık bende pozitifi görmek istiyorum ya
Valla doktora hiç gitmedik bende 1yıldır düşünüyorum olmuyorSenin ne kadar oldu canım ?Bilinen bir Sorununuz var mı?
O zaman çok fark etmez diye düşünüyorum yine aynı tarihte Ya da 1 gün sonra adetiniz gelir12 -13 ü doğru hesaplamak için soruyorum. Ben bu ay 12. Gün yumurtlama gördüm 14. Gun çatlama. Yani normale gore 2 gün önceydi
Ben de aynı canım, 26 aydır bekliyorumBen ovülasyon testiyle takip etmedim canım bu ay klomen kullanmıştım çatlatma iğnesi de vurdurmadım. 3 Mart’ta gittiğimde doktor 1-2 güne Çatlar demişti ona binaen düşünüyorum belki daha sonra da çatlamış olabilir. Ay inşallah hamileyizdir de testte henüz çıkmamıştır yaaabıktım negatif görmekten nerdeyse 2 sene olacak
Ben de geçtiğimiz aylarda kür uygulamıştım canım ve evet kesinlikle etkisi olmustu. Benim fayda gördüklerim hayıt ve bal polen arı sütü oldu. Ha hamile kalamadım o ayrı tabi ama yumurta kalitesini arttırdı sayısını arttırdı aynı klomen gibi.3 aydır da klomen kullanıyorum nasip olmuyor. Bir daha ay klomeni bırakacağım zaten ve boş durmaktansa tekrar kür deneyeceğimCanım 100 de 100 eminim. Kür kullandım yumurtlama sıvısı geldi çünkü. Öle olunca çatlamış oluyor benim. Geçen ay klomen le denedik olmadı kuzum. Çünkü doktor çatlatmadan 36 saat sonra demişti onu dinledim. Ama iğne olur olmaz o sıvı gelmişti ve çatlamıştı. Ertesi gün kontrolde baktırmıltım.. Bel ağrısı sonra akıntı oluyor.Nolur şu kürleri kullanın sizde önce Rabbim in izniyle sonra kür sayesinde yumurtam gelişti. Dua edin tutunur bebeğim❤❤❤
Daha olur canım üzülme erkenimi senin daha. Ama yine de doktora görün kafan rahat olur sorun varsa onun çözümüne bakarsınız bir an evvelValla doktora hiç gitmedik bende 1yıldır düşünüyorum olmuyor
İnşallah canımOh masallah. Hayirli olsun saglikla gelsin.
Bizim de nerden baksan bi 20 ay oldu canım sebepsiz denildi. Öylece beklemekten başka çaremiz yok. Sizin de mi sebepsiz ?Ben de aynı canım, 26 aydır bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?