Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende senin gibiyim canım valla bunaldım artık bende pozitifi görmek istiyorum ya

Bu soruma cevap verir misiniz hanımlar
Çatlamadan sonraki Adet olma süresi herkese göre değişir canım benim erken yumurtladığım aylarda 15 günden de fazla geç yumurtladığımda 10 günde olmustum. Ama gebelik testi için soruyorsan 12-13 gün sonra test yapabilirsin

12 -13 ü doğru hesaplamak için soruyorum. Ben bu ay 12. Gün yumurtlama gördüm 14. Gun çatlama. Yani normale gore 2 gün önceydi

Canım 100 de 100 eminim. Kür kullandım yumurtlama sıvısı geldi çünkü. Öle olunca çatlamış oluyor benim. Geçen ay klomen le denedik olmadı kuzum. Çünkü doktor çatlatmadan 36 saat sonra demişti onu dinledim. Ama iğne olur olmaz o sıvı gelmişti ve çatlamıştı. Ertesi gün kontrolde baktırmıltım.. Bel ağrısı sonra akıntı oluyor. Nolur şu kürleri kullanın sizde önce Rabbim in izniyle sonra kür sayesinde yumurtam gelişti. Dua edin tutunur bebeğim

12 -13 ü doğru hesaplamak için soruyorum. Ben bu ay 12. Gün yumurtlama gördüm 14. Gun çatlama. Yani normale gore 2 gün önceydi
O zaman çok fark etmez diye düşünüyorum yine aynı tarihte Ya da 1 gün sonra adetiniz gelir

Ben de aynı canım, 26 aydır bekliyorum

Ben de geçtiğimiz aylarda kür uygulamıştım canım ve evet kesinlikle etkisi olmustu. Benim fayda gördüklerim hayıt ve bal polen arı sütü oldu. Ha hamile kalamadım o ayrı tabi ama yumurta kalitesini arttırdı sayısını arttırdı aynı klomen gibi.3 aydır da klomen kullanıyorum nasip olmuyor. Bir daha ay klomeni bırakacağım zaten ve boş durmaktansa tekrar kür deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…