Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adete 6 gün kala testim pozitif çok şükürumutsuzdum hatta hiç olmucak diye başlık açmıştım bu ay. İnşllah bebeğim tutunue dua edin. Kürle hamile kaldım bu arada işe yaradı
Hayırlı olsun canım sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah

İnşallah sorunsuz olur herşey Darısı başımıza Benim de 6 gün var hâlâ cesaret edemedim test yapmaya erken diye. Ne kürü kullandınız bu arada?

İnşallah sorunsuz olur herşey Darısı başımıza Benim de 6 gün var hâlâ cesaret edemedim test yapmaya erken diye. Ne kürü kullandınız bu arada?
Bende yapmıcaktım burdan bir arkadaş fazla varsa yap dedi. 2 dk da çıktı bende çok şaşırdım. Canım hayıt sıvı ekstresi pancar sıvı ekstresi üzüm suyu etktresi balık hapı bide ballı polenli Bi macun kullandım. Aktaran almıştım. Buradan Bi arkadaşla alıp başladık. 3 ay kullan dediler ama ilk ayda elhamdülillah tuttu. İnaşşh benimle kalır yavrum. Burdaki herkes dualarımda her gece dua ediyorum inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Canım bat 20 si mi senin yumurtlama ayın kaçında oldu benimde 6 gün kaldı ama bugün test yaptım silik

Ben de hayıtın hapını kullandım agnucaston ve incir denedim. Amin inşallah ❤❤

Cnm benim.cok sevindim senin adına inş bebisin sımsıkı sarılır sana.darisi bizelre inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…