- 8 Ocak 2022
- 4.845
- 7.013
Canımmmm nasıl gidiyor hamilelik.... Bebişi gördün değil mi
Gördümm çok şükür 10+3 bile olduk iyi gidiyor doktor randevularına gelene kadar da birazcık strestli acaba iyi mi diye sen naptınn ? Var mı güzel haberleriin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmmm nasıl gidiyor hamilelik.... Bebişi gördün değil mi
Ahhh MashaAllah canım çok sevindimGördümm çok şükür 10+3 bile olduk iyi gidiyor doktor randevularına gelene kadar da birazcık strestli acaba iyi mi diye sen naptınn ? Var mı güzel haberleriin
Gebelikten 2-3 ay önce mi kullandın canım folbiol ve decaviti?Ek
Ekstra birşey kullanmadık reglim biter bitmez ilişki olmuştu o zaman kalmışım gün aşırı ilişki önemli galiba 2-3 aydır folik asit folbiol ve decavit kullanıyordum doktorumun tavsiyesiyle canım
Evet canımGebelikten 2-3 ay önce mi kullandın canım folbiol ve decaviti?
14 ml nasıl boyutu sizce .doktor femera kullanımının ikinci kontrolünde 14 ml bir tane oluşmuş dedi güzel dedi .iki gün sonra gel iğne vuralım dedi ama boyutu hakkinda bilgim olmadığım için kafamda soru işareti oluştu size srmak istedmTebrik ederim, bana da umut oldun. Bu ay benim yumurtam da 14mm idi kontrolde. Onceki ay 18mm oldugu icin bu ay pek umutlu degildim. Bu ay 4 yumurta var ama boyutlari iyi 9,10,12,14mm seklinde. Igneyi de gec vuruldum bu nedenle. Saglikla tamamina erdirsin Allah
Bende öyle11 Şubat olarak yerimi alayım.. Ay ay dolanmaktan her ay hüsranlardan o kadar yoruldum ki..
Merhaba Hacettepe de hsg çektirirken herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı ne kadar süre önce randevu alıp gitmem lazım acaba regl iken mi gideyim regl bitince miBen develet hastanesine gidiyrdum doktorum hsg istedi hacettepe de cektrdim.her hastanede bu islem yapilmiyor diye biliyorum.ama yapilanlarda var tabi.
Adetin iki ya da üçüncü günü kadin doğhma gidiliyor, o gün hsg icin ilgili birimden randevu aliniyor. Ordan yönlendiriyorlar. Adet bitimininde ki günlerde cekiliyor. Benim adetim bugun bitecek, yarin beta hcg testi yaptirip pazartesi günü hsg cektirecegim. Farkli ildeyimMerhaba Hacettepe de hsg çektirirken herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı ne kadar süre önce randevu alıp gitmem lazım acaba regl iken mi gideyim regl bitince mi
Çok teşekürlerAdetin iki ya da üçüncü günü kadin doğhma gidiliyor, o gün hsg icin ilgili birimden randevu aliniyor. Ordan yönlendiriyorlar. Adet bitimininde ki günlerde cekiliyor. Benim adetim bugun bitecek, yarin beta hcg testi yaptirip pazartesi günü hsg cektirecegim. Farkli ildeyim
Hayırlı olsun gebeliğin umarım sağlıkla ilerliyordur ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini Kan verdiğin günlerde idrar testi yapmışmıydın? Koyu çizgi çıkıyor mu? Testlerinin fotosunu atabilirmisin duruyorsa burdaki arkadaşlara örnek olsun benim durumuma benziyor durumun ama ben daha 3. Kan testini vermedim. Bir haftadır idrar testi yapıyorum son 4 gündür aynı koyulukta ya da hafif daha silik çıkıyor...Merhaba, sağolun amin bata 3 gün vardı 1.55ti. Batı 1 gün geçince 14 şubatta 70 oldu. 16 şubatta 244 oldu öyle işte
Maalesef ilerlemiyor gebeliğim çok yeni kaybettim. Aynı konuda değil ama sonraki mesajlarımda var testlerimi saklamıyorum ama gün geçtikçe değer arttıkça koyulaşmıştı zaten öyle de olması gerekiyor.Hayırlı olsun gebeliğin umarım sağlıkla ilerliyordur ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini Kan verdiğin günlerde idrar testi yapmışmıydın? Koyu çizgi çıkıyor mu? Testlerinin fotosunu atabilirmisin duruyorsa burdaki arkadaşlara örnek olsun benim durumuma benziyor durumun ama ben daha 3. Kan testini vermedim. Bir haftadır idrar testi yapıyorum son 4 gündür aynı koyulukta ya da hafif daha silik çıkıyor...
Yaa çok üzüldüm sebebini sorarak tekrar seni üzmek istemem...umarım en yakın zamanda sağlıkla tekrar hamile kalırsın canım Ben de bir yıldır istiyorum geçen sene gebe kaldığımı öğrendim bir hafta sonra kimyasala döndü...sonra da eşim yurt dışına gitti ve iki üç defa deneyebildik...bu seferde değerim düşüktü pazartesi. Cumaya kadar bekle ve kan ver dedi dr. Bekliyorum yarını.Maalesef ilerlemiyor gebeliğim çok yeni kaybettim. Aynı konuda değil ama sonraki mesajlarımda var testlerimi saklamıyorum ama gün geçtikçe değer arttıkça koyulaşmıştı zaten öyle de olması gerekiyor.
20.haftada kalbinin durması nedeniyle kaybettim. Suni sancı verilerek doğum yaptırılarak aldılarYaa çok üzüldüm sebebini sorarak tekrar seni üzmek istemem...umarım en yakın zamanda sağlıkla tekrar hamile kalırsın canım Ben de bir yıldır istiyorum geçen sene gebe kaldığımı öğrendim bir hafta sonra kimyasala döndü...sonra da eşim yurt dışına gitti ve iki üç defa deneyebildik...bu seferde değerim düşüktü pazartesi. Cumaya kadar bekle ve kan ver dedi dr. Bekliyorum yarını.
Çok üzüldüm gerçekten çok ağır bir kayıp olmuş...bir an da kabullenmek zor tabiki zamana ihtiyacın var atlatmak için. Üzüntünü yaşa bence içine atma sakın...acılar paylaştıkça azalır...ama pozitif düşünmeye de çalış ilerisi için. İnşallah sağlıklı bir bebişin olur ilerleyen süreçte ve bütün acını sana unutturur20.haftada kalbinin durması nedeniyle kaybettim. Suni sancı verilerek doğum yaptırılarak aldılar
Sizin gebeliğiniz sağlıkla ilerlesin ve sağlıkla alın kucağınıza yavrunuzu. Tabi önce sabırla bekleyin. Büyük cümleler kurmayın nacizane tavsiyem. Benim cinsiyeti belli olacağı zamanlar kendi ailem cinsiyete çok takılmıştı maalesef sürekli soruyorlardı beni bunaltıyorlardı hiçbir faydaları da yoktu bana. Kaybettikten sonra onlara da içten çok kızdım o kadar sorup durdular erkek istediler ben bebeğimi tümden kaybettim diye kusura bakmayın sizin sorunuz neydi ben neler yazıyorum içimi döktüm farkında olmadan
İnşallah güzel dileklerin için teşekkür ederim. Seninde gebeliğin sağlıkla ilerlesin inşallah Allahım tüm isteyenlere nasip etsinÇok üzüldüm gerçekten çok ağır bir kayıp olmuş...bir an da kabullenmek zor tabiki zamana ihtiyacın var atlatmak için. Üzüntünü yaşa bence içine atma sakın...acılar paylaştıkça azalır...ama pozitif düşünmeye de çalış ilerisi için. İnşallah sağlıklı bir bebişin olur ilerleyen süreçte ve bütün acını sana unutturur
Merhaba ovulasyon testi yorumlarmisiniz prefeltil testinde iki çizgi varsa yumurtlama olacak yazıyor çizgilerin açıklık koyulugu önemli değilmiş doğrumuEvet bugün yazdım devam et dedi ama reglolcam yani yedi sekiz gün kaldı,bugünde koyulaşma olmuş bişey anlamadım
Bende aynı biraz akıntı var sol.kasikta ağrı bugün deniyim bari bitirmiştim geçen cuma ilişkiyi ağrı varkende eziyet oluyo ya
yumurtlaman yaklaşmış sen degerlendır mutlaka.. test koyu belkıde bugun yumurtlamadır kacırmaMerhaba ovulasyon testi yorumlarmisiniz prefeltil testinde iki çizgi varsa yumurtlama olacak yazıyor çizgilerin açıklık koyulugu önemli değilmiş doğrumu