Senin arada kalman .Konusamayip seni ortaya atmadi.Aile binasinda oturmadim ben iki eltim onlarlarla.evlenme surecı , aıle bınasında yasamanın zorlugu . esımın aılesıne hıcbırsey dememesı benım uzerıme gelmesı
22 mart ,31 mart canım senin
Nisanlilik en kotu evre bencevalla hayat yenı baslamadı eskıden cok ıyıuydı evlendık beter oldu
anlatsam sayfalara sıgmaz gercekten o kadar zordu hersey , hala da devam edıyor gercı ..Senin arada kalman .Konusamayip seni ortaya atmadi.Aile binasinda oturmadim ben iki eltim onlarlarla.
Sikintin gecsin gecer belkiromatızma zaten , kuru romatızma yada kas romatızması dıyorlar
nısanlıyken yıne bu zamana göre daha ıyıydı o zamanda sadece yengesı terbıyesızlık yapıyordu evlenınce gecer dedık baskalarını onemsemeyelım dedık sımdı gorumceler cıktıNisanlilik en kotu evre bence
Herkes fotoğrafını koymuş bende eksik kalmıyım dedim
Ben 27 yasindayim 6yillik evliyim taht oyunlarini iyi bilirimanlatsam sayfalara sıgmaz gercekten o kadar zordu hersey , hala da devam edıyor gercı ..
sız kac yasındasınız?
cok zor bılmıyorum dr spora gıt dedı plates yüzme vs ıyı gelıyormus agrıyı azaltmaya ama esım de yıne afra tafra o olmadan gıtmemı ıstemıyormusSikintin gecsin gecer belki
O senin kalbinin güzelliğiHatunlarımız çok güzel.masallah
erken evlenmıssın aynı yastayız , eltım yok benım ama gorumceler cok fenaBen 27 yasindayim 6yillik evliyim taht oyunlarini iyi bilirim
Gorumceler gecikmisnısanlıyken yıne bu zamana göre daha ıyıydı o zamanda sadece yengesı terbıyesızlık yapıyordu evlenınce gecer dedık baskalarını onemsemeyelım dedık sımdı gorumceler cıktı
Kosarak evlendim universitedeyken.Benimki lise askim.bende eltide bol gorumcedeerken evlenmıssın aynı yastayız , eltım yok benım ama gorumceler cok fena
gercek yuzlerını o zamandan gostermıs olsalar dı asla evlenmezdım ,Gorumceler gecikmis
kac kardes sızınkıler ?Kosarak evlendim universitedeyken.Benimki lise askim.bende eltide bol gorumcede
Hosgeldin canim 27 yasindakiler toplandik gibi olmusHello girls! Ben de bu ayın sonunda 27 yaşında olacağım öğretmenim profilimdeki benim 1 buçuk yıldır evliyim 10 aydır bebiş istiyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
10kardes canim 7erkek 3kiz benimki 9numarakac kardes sızınkıler ?
bnmkı 9 7 kız 2 erkek
Yaptir cikar bnceKızlar adetim 3 gün gecikti sizce yarın test yapsam çıkarımhiç böyle olmazdı
bnmkıde 7 numara ,10kardes canim 7erkek 3kiz benimki 9numara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?