Evlilikten ve kayınvalideden bi memnun olan benmiyim yaavalla hayat yenı baslamadı eskıden cok ıyıuydı evlendık beter oldu
Maşallah diyelim , diğer türlüsü çok zor ve sıkıcıEvlilikten ve kayınvalideden bi memnun olan benmiyim yaa
Ceviz suyunun faydası nedir acaba ?Merhaba kizlar sadece hamilw kalmak icin tavsiyede bulunmak istedim kizlar adetin 2 ci gunu ceviz suyu deneyin adetin 13 cu gunune kadar gun cok faydasi oluyor bir ay olmazsa ikinci ayi deneyin faydasi cok oluyor
Ceviz suyunun faydası nedir acaba ?
Aynen canım sen de öğretmensin galibaHosgeldin canim 27 yasindakiler toplandik gibi olmus
Evlilikten ve kayınvalideden bi memnun olan benmiyim yaa
benım adet ve yumurtlama sıkıntım yok aslında ,Yumurtlamaya yardim edyor canim polikistik overin ilaci sabah aksam ac karina bir bardak icilmesi lazim
Sağol canım benim aynen zordur tabiiMaşallah diyelim , diğer türlüsü çok zor ve sıkıcı
Sağol canımAynen canım sen de öğretmensin galiba
Çok şükür ben demaşallah diyelim
Allah razı olsun , inşallah olsun ne diyeyim yoruldum artık gercekten yoruldumSağol canım benim aynen zordur tabii
17 aydır evliyim daha öncesinde evliliği hiç düşünmüyordum zaten nasip bu işler.Eşim dünya tatlısı bi adam ailesini kendi annem babam gibi görüyorum.Benim anne baba rahmetli Allah razı onlar da bana eksikliklerini hissettirmiyorlar.Zorluk çekenlerin Allah yardımcısı olsun benim çevremde var sıkıntılı evlilikler
Zordur tabi canım benim sabır başka ne denenebilirAllah razı olsun , inşallah olsun ne diyeyim yoruldum artık gercekten yoruldum
benım adet ve yumurtlama sıkıntım yok aslında ,
ama olmadı oncelerı 3 ay koruyucu ıgnenın etksıı gecmedı dıye dusunuyordum sımdıde stresden olmuyor
Evet bende ogretmenimAynen canım sen de öğretmensin galiba
Çok şükür ben demaşallah diyelim
Ceviz suyu mu ilk kez duydumSoyle soyluyum ceviz suyunu yapip basarisi cok oldu denemekten busey kaybetmezsiniz bence InsAllah Rabbim tez zamanda kucaginizi bebisle doldurur
Ceviz suyu mu ilk kez duydum
Nasil yapiyorsun anlat kizEvet canim ben azerbeycanliyim burda cok kullaniliyor yararida var canim
ayrı eve cıkmak ıcın elımden ne gelırse yapıyorum , esıme ev begendıremıyorum adam hala kendı keyfındeZordur tabi canım benim sabır başka ne denenebilir
Nasil yapiyorsun anlat kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?