Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar sadece hamilw kalmak icin tavsiyede bulunmak istedim kizlar adetin 2 ci gunu ceviz suyu deneyin adetin 13 cu gunune kadar gun cok faydasi oluyor bir ay olmazsa ikinci ayi deneyin faydasi cok oluyor

Merhaba kizlar sadece hamilw kalmak icin tavsiyede bulunmak istedim kizlar adetin 2 ci gunu ceviz suyu deneyin adetin 13 cu gunune kadar gun cok faydasi oluyor bir ay olmazsa ikinci ayi deneyin faydasi cok oluyor
Ceviz suyunun faydası nedir acaba ?

Yumurtlamaya yardim edyor canim polikistik overin ilaci sabah aksam ac karina bir bardak icilmesi lazim
benım adet ve yumurtlama sıkıntım yok aslında ,
ama olmadı oncelerı 3 ay koruyucu ıgnenın etksıı gecmedı dıye dusunuyordum sımdıde stresden olmuyor

Maşallah diyelim , diğer türlüsü çok zor ve sıkıcı
Sağol canım benim aynen zordur tabii
17 aydır evliyim daha öncesinde evliliği hiç düşünmüyordum zaten nasip bu işler.Eşim dünya tatlısı bi adam ailesini kendi annem babam gibi görüyorum.Benim anne baba rahmetli Allah razı onlar da bana eksikliklerini hissettirmiyorlar.Zorluk çekenlerin Allah yardımcısı olsun benim çevremde var sıkıntılı evlilikler

Allah razı olsun , inşallah olsun ne diyeyim yoruldum artık gercekten yoruldum

Soyle soyluyum ceviz suyunu yapip basarisi cok oldu denemekten busey kaybetmezsiniz bence InsAllah Rabbim tez zamanda kucaginizi bebisle doldurur
benım adet ve yumurtlama sıkıntım yok aslında ,
ama olmadı oncelerı 3 ay koruyucu ıgnenın etksıı gecmedı dıye dusunuyordum sımdıde stresden olmuyor

3 tane cevizi kirip aksamdan 1 barda suya koyuyorsun sabah ac karina isterseniz bu kuru sabah aksam yapa bilirsin ve adetin 2ci gununden 13cu gunune kadar yapiliyor icindeki cevizleride cikarip yiye bilirsin sifa olsun canim
Nasil yapiyorsun anlat kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…