hello canısı , ben bu ay oluyorum 27Hello girls! Ben de bu ayın sonunda 27 yaşında olacağım öğretmenim profilimdeki benim 10 aydır bebiş istiyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Hayırlısı olsun , umarım tez zamanda kavuşuruz hepimizBence de stresten hiç bir sıkıntım yok eşimde de bende de bekliyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun bu saldım iyice doktorda bu ay olmazsa aşılama yaparız diye
Eşin test yaptırdı mı?benımkıde stresten olmuyor dr a gıttım tahlıllerde hıcbır sıkıntı yok , ama bnm stresım baska olacakmı dıye dusunmuyor degılım kafama takmıyorum sadece evliliğimdekı stres benı mahfeden
Benim bu ikinci gebeligim ondan test istemedi esimden.Dogum kontrol hapi ile korunuyordum ben ahh ahhTamam daha yeni denemeler yani. 1 yıla kadar mudahale etmiyorlar zaten doğrusu da bu. Ama eşin de bi test versin bazen morfoloji filan düşük çıkıyo zor düzeliyomuş. Eğer onda da sorun yoksa rahat rahat çalışmalara devam edersiniz.
yok yaptırmadı ,Eşin test yaptırdı mı?
hello canısı , ben bu ay oluyorum 27
evet , yaslandık be93 lü müsün canisi
Romatizma gibi demi o ?evlenmek mi stresliydi?bnmkı hep sorunlu basladı 9 aydır fibromıyaljı hastası oldum stresten
evlenme surecı , aıle bınasında yasamanın zorlugu . esımın aılesıne hıcbırsey dememesı benım uzerıme gelmesıRomatizma gibi demi o ?evlenmek mi stresliydi?
romatızma zaten , kuru romatızma yada kas romatızması dıyorlarRomatizma gibi demi o ?evlenmek mi stresliydi?
Ben ne yapayım ölmüşüm o zamanevet , yaslandık be
Kaynanalar gorumceler bn seni cok iyi anlarim...esımle ve aılesıyle ılgılı sorunlar var canım
O yaptırsin ya çok geçmeden. Morfoloji filan sıkıntılıysa zaman alıyo düzelmesi.yok yaptırmadı ,
ayın kacı senınkı ?Ben de aynı yıl aynı ay
valla bılmıyorum , zaten ben bu kadar streslıyken olmaması normal yanıO yaptırsin ya çok geçmeden. Morfoloji filan sıkıntılıysa zaman alıyo düzelmesi.
valla hayat yenı baslamadı eskıden cok ıyıuydı evlendık beter olduBen ne yapayım ölmüşüm o zamankız ne yaşlısı hayat yeni başlıyor size
31 mart canım seninayın kacı senınkı ?
7 gorumce var bır kaynana olmaz olsaydılar keske lanet olsunKaynanalar gorumceler bn seni cok iyi anlarim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?