Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MelodiminEsi arkadaş aşılama olmuştu ama özel mi devlet mi bilmiyorum. Ama devlette yapmamak için pek bi sebep yok bence.

MelodiminEsi arkadaş aşılama olmuştu ama özel mi devlet mi bilmiyorum. Ama devlette yapmamak için pek bi sebep yok bence.
Hayalmeyal3 canım ben özelde oldum. Rapor çıkardıkları için ilaçların bir kısmını devlet karşılıyor. Bu biraz da senin yumurtalarinin ne kadar iğneye cevap vereceğine bağlı yani kaç iğne kullanacaksın da sonrasında gelişecek yumurtan anlatabildim umarım. Benim ilk aşılamada toplam 12 iğne sonrası yumurtam tam olgunlaştı. Yedi iğneye kadar devlet karşılıyordu. Ama iğneler beş beş şeklinde satılıyor. ilk beşi ücretsiz aldık. Sonrakine 300 küsür para verdik. Bu 12 iğne dediğim dozajıyla alakalı ben 75 ml iğne kullandım mesela. Doktorunun sana hangi ilacı yazacağına bağlı. O zamanın ücreti aşılama 1000 tl idi. Toplam en fazla 1500 ödedik diyebilirim

2013 Ocak anneleri topiğimiz vardı bebelere hamileyken başlamıştı arkadaşlığımız önce sosyal medyadan ekledik birbirimizi sonra buluştuk oturduk sanki hep arkadaşmışız gibi hala ara ara görüşüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…