Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah seni hamile kalıp yaptıramayınca pişman olucaksın
Aaa olur mu öyle ama.
Valla doktor yapalım ama çokta büyük bi boşluk yok dedi. Ama istersen yapalım dedi. Tmm dedim yapalım dedim doktor bana 1 karış kadar iğneyle yaklaşınca kalktım koltuktan tamam tamam hocam vazgeçtim dedim sen biraz korkuyorsun dedi istersen biraz düşün de öyle gel dedi. Tmm 5 dakkaya geliyorum dedim. Çıktım eşimi aldım eve geldim

Tamam canım her gün yapınca sperm de sıkıntı olmaz inşAllah
Imkaniniz varsa esinin spremlerinde bi sorun yoksa bir sey olmaz adet sonrasi uc gun gectikten sonra bir hafta onemli iki gunde bir oneriliyo catlamayi gordukten sonra iki uc gun ust uste oneriliyo tabi her insan da farkli bu durum .

Imkaniniz varsa esinin spremlerinde bi sorun yoksa bir sey olmaz adet sonrasi uc gun gectikten sonra bir hafta onemli iki gunde bir oneriliyo catlamayi gordukten sonra iki uc gun ust uste oneriliyo tabi her insan da farkli bu durum .
Valla kuzum doktora hiç gitmedik sıkıntı varmı yok mu bilmiyorum ama mecburen bugünü değerlendireceğim çatlamış en fazla 24 sat yaşıyor zaten yarına yetişmez bugünü değerlendireyim bari

Valla kuzum doktora hiç gitmedik sıkıntı varmı yok mu bilmiyorum ama mecburen bugünü değerlendireceğim çatlamış en fazla 24 sat yaşıyor zaten yarına yetişmez bugünü değerlendireyim bari
Bende öyle yaptim zaten gordugum gunu ve sonrasinin sabahini degerlendirdim ayni zamanda oncesinde iki gunde bir olan iliski kendimizce degerlendirdik gerisi Allahin takdiri bakalim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…