Allah seniDişimi yapmadan geldim iğneyi görünce korktum
Aaa olur mu öyle ama.Dişimi yapmadan geldim iğneyi görünce korktum
Temizlik yapcaktın ondan mı?Evet doğru ☺ çok yorgunum bennnn
Ben de labaqoik kullaniyorum cok da memnunum ınternette toplu paket halinde satılıyor gebelik testi de var icinde uyguna geliyorKızlar ovulasyon testi sipariş vermeyi düşünüyorum hangi marka alsam karar veremedim öneriniz var mı
Evet sabah 9 den beri yapıyorum daha şimdi oturdum. 5 çeşit ikramlık yapılacak dahaTemizlik yapcaktın ondan mı?
Bu akşam mı geliyolar?Evet sabah 9 den beri yapıyorum daha şimdi oturdum. 5 çeşit ikramlık yapılacak daha
Allah senihamile kalıp yaptıramayınca pişman olucaksın
Valla doktor yapalım ama çokta büyük bi boşluk yok dedi. Ama istersen yapalım dedi. Tmm dedim yapalım dedim doktor bana 1 karış kadar iğneyle yaklaşınca kalktım koltuktan tamam tamam hocam vazgeçtim dedimAaa olur mu öyle ama.
Yarın akşamaBu akşam mı geliyolar?
Çok geçmiş olsunKayınbabama kanser teşhisi kondu hastanede yatıyo 8 gündür eşim de onun yanında öyle işte biraz sıkıntılıyız
Ben hep klasik bu konularda.Yarın akşama
Çok kötüleşince ne olucak kuzumDişimi yapmadan geldim iğneyi görünce korktum
O zmn düşünürümÇok kötüleşince ne olucak kuzum
Insallah canim hepimiz adina hayırlısı olsun insallahHayırlı haber verirsin inşAllah canım
Imkaniniz varsa esinin spremlerinde bi sorun yoksa bir sey olmaz adet sonrasi uc gun gectikten sonra bir hafta onemli iki gunde bir oneriliyo catlamayi gordukten sonra iki uc gun ust uste oneriliyo tabi her insan da farkli bu durum .Tamam canım her gün yapınca sperm de sıkıntı olmaz inşAllah
Klasiklerin neler?Ben hep klasik bu konularda.
Valla kuzum doktora hiç gitmedik sıkıntı varmı yok mu bilmiyorum ama mecburen bugünü değerlendireceğim çatlamış en fazla 24 sat yaşıyor zaten yarına yetişmez bugünü değerlendireyim bariImkaniniz varsa esinin spremlerinde bi sorun yoksa bir sey olmaz adet sonrasi uc gun gectikten sonra bir hafta onemli iki gunde bir oneriliyo catlamayi gordukten sonra iki uc gun ust uste oneriliyo tabi her insan da farkli bu durum .
Yogurtlu bisey/mercimek koftesi/kisir/patates salatasiKlasiklerin neler?
Bende öyle yaptim zaten gordugum gunu ve sonrasinin sabahini degerlendirdim ayni zamanda oncesinde iki gunde bir olan iliski kendimizce degerlendirdik gerisi Allahin takdiri bakalim .Valla kuzum doktora hiç gitmedik sıkıntı varmı yok mu bilmiyorum ama mecburen bugünü değerlendireceğim çatlamış en fazla 24 sat yaşıyor zaten yarına yetişmez bugünü değerlendireyim bari
Adet tarihin ne zamanBende öyle yaptim zaten gordugum gunu ve sonrasinin sabahini degerlendirdim ayni zamanda oncesinde iki gunde bir olan iliski kendimizce degerlendirdik gerisi Allahin takdiri bakalim .
20 mart döngüm hic sasmıyor zaten 14. gunde yumurtlama gordum . Senin ne zamanAdet tarihin ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?