Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiçbir şey yapmak gelmiyo içimden. Dün çok başkaydı ruh halim bugün başka. Bir sürü ütü var temizlik yapmam lazım ama oturuyorum

Ben kendim için bişey kullanmadım ama keçiboynuzu kürü eşim kullandı ilaçlarıyla birlikte 9 milyon olan sperm sayısı 20 milyona çıktı faydalı bişey bence canım

Ben kendim için bişey kullanmadım ama keçiboynuzu kürü eşim kullandı ilaçlarıyla birlikte 9 milyon olan sperm sayısı 20 milyona çıktı faydalı bişey bence canım
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah.

Çörek otu bal yap hem en azından sağlıklı bende bu ay olmazsa denicem çörekotonun ölüm hariç herşeye faydası var.

Kızlar anca okumayı bitirebildim ben de ailevi sıkıntılardan dolayı girememiştim. 2 arkadaşımız hamile haberi vermiş çok mutlu oldum duygulandım allah inşallah bizlere de nasip eder. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

Önemli bir şey yoktu insallah canım?

slm kızlar en zor ana geldik yani beklemek...
off çok sıkıcı daha regliye 13 gün var nasıl geçecek bu vakit kafaya takma diyorum ama hep aklım orda siz neler yapıyorsunuz

Hayırlı haber verirsin inşAllah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…